• Flamora

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Här har ni en till med hjärtklappning och magen full med fjärilar! Två dagar kvar!!!!

    Idag har jag fått mina naglar fixade, kusinen gjorde det helt gratis - tack så hemskt mycket! Jättefina blev dom! Hon hade satt extra tid till mig och sa att så noga som hon gjorde mina brukade hon aldrig göra dom

    Gratts Pumpkin! Jättekul att du kom in.

    Nä, nu måste jag verkligen snart komma i säng så att man kan få lite sömn innan det är dags att gå upp och börja göra i ordning i lokalen! Helt galet att vi redan är här!

  • Flamora

    Hej tjejer!

    Imorgon är det dags för mig att bli fru Ericsson. Vill passa på att säga att det har varit himla kul att planera bröllop med er Tack för alla tips, idéer och goda råd.

    Berättar allt om min dag så fort jag kan!
    Ha det bra så länge!

  • Flamora

    Hej hopp! Här har ni fru Ericsson

    Vi hade en helt fantastiskt underbar dag. Vi fattar fortfarande inte det. Så otroligt härliga släktingar och vänner vi har. Alla verkade ha så trevligt. Det var vackert i kyrkan, roligt på festen och mysigt på hotellet på natten. Kunde inte blivit bättre. Är nöjd med allt: blommor, hår, smink, mat... ALLT! Har inte kunnat skriva det innan pga snokande släktringar, men vi dansade sista dansen i Dirty Dancing efter valsen. Ni kan nog tänka er vilken succé det blev Folk var uppriktigt chockde, haha!

    Vi åker på bröllopsresa till Tunisien på onsdag morgon. Resan fick vi av min pappa och hans sambo och vi visste inte var vi skulle förrän i lördags En vecka på All Inclusive-hotellet www.apollo.se/Travelling+with+apollo/Catalogue/Tunisien/Sousse/Sousse/Hotel/Occidental+Allegro+Abou+Sofiane.htm& Ska bli så skönt.

    Har lagt in några bilder så länge. Det är från Kristoffers pappa och vår egen kamera i väntan på kyrkan. Vi hade näbbarna med oss efter fotografering och kunde inte sitta med dem i bilen i 45 min så vi stannade vid en liten damm och tog bilder.

    Berättar mer senare!

  • Flamora

    Tack och grattis till dig med. Ser fram emot att få se era bilder.


    Filifjonkan2 skrev 2008-07-14 22:07:28 följande:
    grattis flamora.... underbara bilder, väntar med spänning på bilder som nära och kära tog på oss.....
  • Flamora

    Nu åker vi snart iväg på vår resa.

    Skickar massor av lyckoönskningar till alla som gifter sig på lördag! NJUT nu ordentligt!

    Kram på er!

  • Flamora

    Hej på er!

    Grattis till er som gift er medan vi var på bröllopsresa. Hoppas era dagar blev som ni önskat. Har lite koll på Anja och Fröken llanera, men Nienna har jag inte hört något om. Vet inte om jag orkar läsa igenom allt som skrivits under veckan

    Vi hade en bra vecka i Tunisien med sol och bad. Att bara ta det lugnt och vila var precis vad vi behövde. Åkte på en tvådagars safari runt i Tunisien och ut i Sahara där vi red på kameler och åkte jeep med galen förare, hehe. Det var en uplevelse! Maten var lite av en besvikelse, tyvärr och vinet gick inte att dricka. Det var All Inclusive så de tar völ det billigaste skitet de kan hitta, bläää. Bortsett från det har det varit härligt.

  • Flamora

    Äh, så besvikna va vi väl inte. Vi hade inte räknat med nån gourmetmat Fast d hade varit trevlig om man kunde äta mer än pasta och pommes, hehe.

  • Flamora

    Anja: Vi gick aldrig ut och åt på nån restaurang eftersom vi var iväg två dagar på safari och fick prova god mat där och sen fick man äta en gång på en tunisisk restaurang och en gång på en italiensk restaurang på hotellet. Vi tyckte det räckte. Restaurangerna va bättre än buffén iaf. Kan förstå att du längtar til Korsika, skulle oxå vilja åka dit Är så många ställen man vill åka till...

    Nienna: Kul att ni är nöjda med er dag. Vad fin miljö ni har tagit bilderna i - ser mysigt ut. Häftiga naglar du hade..

  • Flamora

    Är oxå nyfiken på hur det har gått för furillen och Anettan... Det måste ha varit varmt i brudklänning

    Nackspärr låter inte alls roligt, Anja.

    Imorgon åker vi till Tingsryd och ska bo i stuga tillsammans med 7 kompisar, ska bli skönt med en minisemester till! Kommer hem på fredag igen.

  • Flamora

    Grattis till er som gifte sig igår.

    Myran: Hade ni så kallt?? Här nere var det sol större delen av dagen och hur varmt som helst. Tur att det gick bra ändå

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.