Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin. Jag håller tummarna åxå..

  • Fröken Planera

    God morgon Alla!
    Pumpkin, hur går det, har du hört nåt????

  • Fröken Planera

    Anja, din lilla egoist!!! Jag vill ju ha fint väder hela tiden, möjligen några lätta vindpustar, men en klarblå himmel är väl inte för mycket begärt, tycker jag. Hoppas jag kan få det i Färlöv/Araslöv och så får du ha det lite ,ulna här i Lund!

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-07-10 09:37:28 följande:


    Pumpkinusch ja... 18 är nog bättre *ASG*Helt ärligt så är jag LIVRÄDD att det ska bli toppenväder. Om jag ska vara HELT ärlig så får det hellre vara kasst och regna. Fast det är jobbigt eftersom vi GÅR med vårt följe till festlokalen, från kyrkan.japp, jag HAR eld i fingrarna hihi
  • Fröken Planera

    Åhhh, vad dryga de är!!! Kan de inte rappa på lite grann????


    Pumpkin skrev 2008-07-10 08:04:33 följande:
    Morning!Här är man fortfarande hemma - kroppen vill verkligen inte samarbeta Englali: Bra, håll dem riktigt hårt!Fröken Planera: Nix, intet nytt än. Kommer säkert att dröja till den 15e (sista datumet för första antagningsbeskedet) innan jag får veta nånting
  • Fröken Planera

    GRATTIS PUMPKIN!!! Det låter som att det bara flyter på nu!!!! ;-D ;-D ;-D ;-D

  • Fröken Planera

    Pumpkin. Innebär ett bröllop nytändning??? Me like

    Min kära sambo fick ett revben knäckt på svensexan, så vi kan bara mysa om jag lovar att jag ska vara försiktig med hans revben, och det kan jag ju inte lova. Vem vet vad man gör i stundens hetta, lixom... Så nu är det till och med så jag ser ram emot bröllopsnatten.

  • Fröken Planera

    Pumpkin & Pärlplattan. Känns skönt att veta. Men som det känns just nu, så hade det räckt med semester. Han håller ju på att jobba ihjäl sig. Skittråkigt, tycker jag!! Han skulle jobba sent ikväll, men sen blir det inget mer jobb på 5(!!!!!) härliga veckor. Snacka om sovmorgon imorgon!!!

  • Fröken Planera

    Anja, det var tyvärr inte jag som var med den gången..

    Pumkin. Det låter fantastiskt underbart. Och vi som fortfarande inte har någon aning om vart vi ska ta vägen..
    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-07-12 23:29:27 följande:


    Grejen är ju den att jag inte KOMMER IHÅG!!Hade med mig antingen Fröken Planera eller en annan kompis, minns ej vem av dem som var med mig den gången. Ska fråga dem båda och se om de minns!
  • Fröken Planera

    Vi har pratat om att vi vill iväg på en kryssning i Karibien, men då skulle vi vilja vara iväg i 2 veckor vilket är svårt, eftersom vi inte ska ha pojken med oss och så har vi lite svårt att åka ifrån honom så länge. Dessutom blir det svårt med skolan. Vi kan inte lämna honom hos någon här i Lund och våta föräldrar bor i Blekinge, då missar han ju skolan i alla fall.

  • Fröken Planera

    Han är 10,5 och ska börja 5:an till hösten. Han ska på scoutläger veckan efter bröllopet, då ska han vara iväg i 6 dagar, så eventuellt åker vi iväg då, så får han vara i Blekinge efter lägret tills vi kommer hem. Men då blir det inte karibien, utan kanske Italien eller Frankrike. (Jag har aldrig varit där, och skulle gärna vilja åka dit..)Men som sagt vi vet inget säkert..
    Det enda vi är överens om är att vi ska åka på en resa nu under sommaren och en resa till hösten. Den ena resan blir bröllopsresa och den andra blir en "familjeresa" men vi vet inte riktigt hur vi ska lägga upp det..

  • Fröken Planera

    Nä, nu verkar det som att Sonny är klar med festprogrammen, så nu får det bli lite soffmys, innan vi lägger oss. God natt, Girls!

  • Fröken Planera

    Furillen. Jag förstår åxå din besvikelse.. Men det måste ju vara som Anja säger, för inte fasen skulle väl din tärna missa möhippan!?!?

  • Fröken Planera

    Anja:
    Pass, huvudvärkstabletter, plåster, solskyddskräm, Våtservetter.

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.