• neeke1972

    Örebro tråden nr 3....

    Nya Örebro tråden....

    080503 Bennis (Ljusnarsbergs kyrka)
    080517 E hjärta A (Almby kyrka)
    080531 Fru Hennerdal (Tysslinge kyrka)
    080614 LiMa2008 (Almby kyrka)
    080614 Ermina (Mörby gård/Bygdegården Ekeby)
    080628 Ilbäcksan (Ekeby kyrka)
    080628 marjoh (Ervalla kyrka)
    080719 Waersta (Riseberga Amfiteater)
    080719 snartfruG
    080802 2aug08 (Glanshammarsåsen)
    080809 lillaj (Ljusnarsbergs kyrka)
    080809 nora080809 (Nora kyrka)
    080816 Jonna83 (Kumla?)
    080816 neeke1972 (Almby kyrka)
    080816 dragonesse (Ölsboda Herrgård)
    080906 LT080906 (Mosjö kyrka)
    080906 sakke (Axbergs kyrka)
    080920 EmmaErik

    Här snackar vi bröllop....

  • Svar på tråden Örebro tråden nr 3....
  • lillaj

    Vi hoppas på att få se många fina bröllopsbilder och få tips och råd från dig när du nu snart blir bröllopsexpert!!!

    Skulle ni åka på någon resa föresten?


    Waersta skrev 2008-07-18 07:07:05 följande:
    Jag älskar dina väderrapporter! Då kör vi utomhus helt enkelt!! Underbart! Nu längtar jag! Kan inte riktigt fatta att JAG IMORGON ska stå brud och säga ja inför alla.
  • Waersta

    Inte mer än ålandskryssningen på onsdag.


    lillaj skrev 2008-07-18 07:40:56 följande:
    Vi hoppas på att få se många fina bröllopsbilder och få tips och råd från dig när du nu snart blir bröllopsexpert!!! Skulle ni åka på någon resa föresten?
  • MissDevout

    Lycka till imorgon, jag kommer hålla alla tummar och tår för fint väder och ett underbart bröllop! Och jag vill också se bilder (gärna på söndag )

  • lillaj

    Nu får man ju önska er ett STORT LYCKA TILL Hoppas ni får en superfin och minnesvärd dag (även om nu inte vädret inte skulle bli det ni önskar)!!!!!!!


    Waersta skrev 2008-07-18 07:55:40 följande:
    Inte mer än ålandskryssningen på onsdag.
  • lillaj

    Efter att i princip ha hostat en hel natt var min plan att försöka sova en stund till så min m2b tog sonen för att leka i vardagsrummet en stund. Men, strax därefter kom han in igen för att meddela att jag hade besök. -Shit tänkte jag är alla tjejerna här NU?!!! Men, som tur var stod bara min väninnas kille i hallen iklädd kostym och började sjunga om att det var min möhippedag! Jag fick ett brev med information om vad jag skulle packa med mig och det var verkligen allt tänkbart möjligt

    Jag fick ungefär en timme på mig att duscha, göra mig i ordning och sätta mig i sandlådan utanför huset med ett par ?jättefina? Dame Edna glasögon och min jättepåse med packning!
    Efter en stund hör jag lite fniss och det är dags, gänget dyker upp för att hämta mig. Jag blev utsmyckad med ett finfint set med rosa accessoarer! Vi åkte in till Örebro och dagen började med en efterlängtad champagnefrukost-picknick i stadsparken. Jag fick några små uppdrag att utföra, frågor om min m2b och sen spelade vi crocket. Vi hann bli färdiga innan regnet kom men vi hade tur hela dagen med vädret! Varje gång det kom regn satt vi antingen i bilen eller inomhus och när vi var ute var det uppehåll och ibland även en solglimt.

    Efter picknick och crocket följde en ganska lång biltur och vi hamnade i en studio mellan Örebro och Odensbacken där jag till min stora skräck skulle sjunga, något som faktiskt visade sig vara riktigt kul även om det lät förfärligt enligt mig, fick sjunga ?Tommy tycker om mig? men med min m2b´s namn och sen ?Du är allt?.

    Sen åkte vi tillbaks till Örebro och relaxen på Gustavsvik. Det var jättemysigt och vi satt där en stund och drack ett glas vin och fick svara på en massa frågor innan vi bubblade och lekte i äventyrsbadet! Kvällen avslutades på italiensk restaurang och med jättegod mat.

    Nu är det 20 dagar kvar till vårt bröllop och allt känns supersuperbra!!! Ser sååå fram emot vår bröllopsdag! Mina vänner ordnade verkligen en jättefin dag, alla jag väntat mig var med så jag är verkligen glad och nöjd, min ena gravida väninna körde från Sthlm över dagen bara för att vara med, man blir så rörd! Så här i semestertid får man ju räkna med att några är bortresta men så är det ju. Jag hade väl haft små föraningar om att det kanske skulle kunna bli i går! Min m2b visste så klart om att det skulle bli igår

  • HannaMagnus

    Lillaj - Låter som en alldeles perfekt dag!

    20 dagar kvar här med och jag tror att jag börjar bli lite nervös i magen, hoppas verkligen att det bara är en fas för jag har ju ingen lust att gå och vara nervig i tre veckor...=) Var och fixade kläder till min blivande igår och så gjorde jag klart det sista med min klänning, den behövde bara läggas upp lite på längden.

    Nu är waersta FRU!! GRATTIS!

  • lillaj

    Jag tror inte jag hunnit bli nervös än, allt känns lugnt.-) Ser såååå mycker fram emot dagen den 9 aug!

    Grattis Waersta, vi väntar på din berättelse


    HannaMagnus skrev 2008-07-20 09:20:05 följande:
    Lillaj - Låter som en alldeles perfekt dag! 20 dagar kvar här med och jag tror att jag börjar bli lite nervös i magen, hoppas verkligen att det bara är en fas för jag har ju ingen lust att gå och vara nervig i tre veckor...=) Var och fixade kläder till min blivande igår och så gjorde jag klart det sista med min klänning, den behövde bara läggas upp lite på längden. Nu är waersta FRU!! GRATTIS!
  • MissDevout

    liilaj, låter supermysigt. Blev hippad förra helgen, var också jättekul men jag måste faktiskt erkänna att jag tycker att det är superskönt att det är gjort, jag är ett planerings och kontrollfreak och tyckte det var jobbigt att inte veta när det skulle bli av. Nu kan jag iaf sova lugnt på helgerna från till bröllopet.

    Apropå nervös så har jag varit det till och från redan i ett par veckor, det kommer och går...

    Nu vill jag bara ta ett skutt fram till bröllopsdagen, vill inte vänta längre!

Svar på tråden Örebro tråden nr 3....