• dragonesse

    Örebro tråden nr 3....

    Jag vill inte heller tänka på bröllopet, blir alldeles för stressad då... men nu tror jag bordsplaceringen är så gott som klar i alla fall! 1,5 vecka kvar...

  • dragonesse

    Då var man gift och nyligen hemkommen från en veckas bröllopsresa i Spanien!

    Vi hade en helt fantastisk dag och en otrolig tur med vädret, så vi kunde ha utomhusvigsel som planerat. Dagen kunde inte bli mer perfekt helt enkelt!

    Bilder har vi faktiskt inte sett så många än, så det kan jag tyvärr inte visa några än... men det kommer!

  • dragonesse

    MissDevout, vilka fina bilder!

    Nu har jag lagt in några bilder på oss i galleriet också, väntar bara på att fler ska komma in... och att vi ska få fotografernas bilder (hade en som tog porträttbilder plus lite under fest och vigsel, samt en som tog enbart under vigsel och fest).

  • dragonesse

    Tack så mycket! Och nej, allt hår var inte mitt... hade varit trevligt dock! Men en duktig frisör och en massa löshår kan göra susen!

  • dragonesse

    Folk tjatar på oss att vi ska sätta in annons tidningen, så vi tänkte väl göra det... men hur gör man rent praktiskt? Tänkte sätta in annons i NA och NWT. Kan man göra det på nätet eller måste man prata med dem direkt? Kollade runt på nätet men det verkade som man bara kunde beställa en vigsel-annons där, dvs utan bild.

  • dragonesse

    Hur har ni gjort med tack-kort? Har ni beställt eller gjort själva? Om ni har beställt, var gjorde ni det och vad kostade det?

Svar på tråden Örebro tråden nr 3....