• Waersta

    Örebro tråden nr 3....

    Kniper första inlägget!!

  • Waersta

    Håller förästen på och syr festprogrammen nu, blir så grant så.

    Har varit hos floristen idag och beställt blommorna. Tjusigt värre.

  • Waersta

    Läget är coollugnt faktiskt.. börjar misstänka att när jag väl blir nervös kommer jag bli JÄTTEnervös. Känner inte av en nerv änsålänge.. har å andra sidan vrålkoll på allt.


    lillaj skrev 2008-07-11 21:38:58 följande:
    Nu rör det på sig, beställde bukett i går och det blev en rund men med lite hängande "grönt" samt några pärlor och jag tror det blir SÅÅÅ fint! Ser fram emot att få se den så enormt nu men än dröjer det. Mörkröda rosor föresten!Idag ringde hon från Zari´s och berättade att klänningen kommit så jag kunde komma dit och mäta och få den insydd. Väntar gärna och syr in den ett par veckor i fall jag går upp kilona jag tappat sen mamma gick bort (haft oerhört svårt att äta)..Idag har jag dessutom varit på frisör/make up konsultation! Övat vals och försöker att gå in bröllopsskorna. Ser fram emot vårt bröllop nu även om allt hade varit mycket roligare om min mamma varit med! Tänker på mamma hela tiden. I går var vi och sa farväl, det kändes oerhört fint men sorgligt.Hur går det för dig Waersta? LÄget under kontroll?
  • Waersta

    Det tror jag nog..


    lillaj skrev 2008-07-11 22:13:45 följande:
    Klart du har Gubben då? Lika cool han eller har han några bröllopsnerver?
  • Waersta

    NU behöver vi hjälp!! Ser ut att bli regn på lördag, vi ska ta kort utomhus.. om det regnar behöver vi en reservplan. VAR??

  • Waersta

    Tanken är ju att vi ska ta kort där vi ska vigas, i riseberga. En superfin natur där.. men om det regnar så blir det nog inte det lättaste..


    lillaj skrev 2008-07-15 11:39:05 följande:
    Nä, fy sjutton alltså vad trist... Men, ni ska se att det blir bra ändå!!! Mina kompisar gifte sig 17 maj i ösregn som övergick i snöblandat och +2 grader på kvällen och dem hade ändå sitt livs lyckligaste och finaste dag!Vart utomhus hade ni tänkt ta bilder nu? Går det inte ändå tror du med lite fina paraplyer etc?
  • Waersta

    Det gör det säkert men vill kunna ta ganska varierande kort och inte bara under ett träd.. skulle behöva en lokal alltså.


    lillaj skrev 2008-07-15 14:30:30 följande:
    Finns det inte nått fint träd ni kan ta bilder under?
  • Waersta

    suck.. säg till om du kommer på något bra. Möjligt att kyrkan kan fungera.. den är inte så stor tyvärr..


    Jonna83 skrev 2008-07-15 19:14:02 följande:
    waerstaVåran fotograf sa att vi oxå skulle ha en plan b ifall det regnar, och jag har då inte kommit på nått bra.. I kyrkan som ni ska gifta er i ifall det regnar?
  • Waersta

    Det stämmer!! Den är suverän! Har du barn? Vet jag vem du är?


    MissDevout skrev 2008-07-15 20:00:31 följande:
    Waersta, visst var det du som oxå köpt en midjeformare? (låter finare än gördel), vilka grejor! Jag är jättenöjd med den.
Svar på tråden Örebro tråden nr 3....