• lillaj

    Örebro tråden nr 3....

    Oj, redan ny tråd! Tiden går fort, alldeles för fort tycker jag

    Vi ska också gå och beställa bukett nån dag och det blir röda rosor!

  • lillaj

    Nu rör det på sig, beställde bukett i går och det blev en rund men med lite hängande "grönt" samt några pärlor och jag tror det blir SÅÅÅ fint! Ser fram emot att få se den så enormt nu men än dröjer det. Mörkröda rosor föresten!

    Idag ringde hon från Zari´s och berättade att klänningen kommit så jag kunde komma dit och mäta och få den insydd. Väntar gärna och syr in den ett par veckor i fall jag går upp kilona jag tappat sen mamma gick bort (haft oerhört svårt att äta)..

    Idag har jag dessutom varit på frisör/make up konsultation!

    Övat vals och försöker att gå in bröllopsskorna. Ser fram emot vårt bröllop nu även om allt hade varit mycket roligare om min mamma varit med! Tänker på mamma hela tiden. I går var vi och sa farväl, det kändes oerhört fint men sorgligt.

    Hur går det för dig Waersta? LÄget under kontroll?

  • lillaj

    Klart du har Gubben då? Lika cool han eller har han några bröllopsnerver?


    Waersta skrev 2008-07-11 21:56:43 följande:
    Läget är coollugnt faktiskt.. börjar misstänka att när jag väl blir nervös kommer jag bli JÄTTEnervös. Känner inte av en nerv änsålänge.. har å andra sidan vrålkoll på allt.
  • lillaj

    Vals och vals, det är inte någon riktig vals (taktmässigt sett) men dansa ska vi! Min blivande verkar riktigt engagerad i detta


    Jonna83 skrev 2008-07-11 22:27:20 följande:
    Jag har provdukat idag och ååååh, va fint det blir :) Det blev 12 IKEA lakan som ska pryda borden ;)Ska alla dansa vals?I helgen ska vi åka o hälsa på våran lilla valp som är sex veckor nu! Mysigt ;)
  • lillaj

    Nä, fy sjutton alltså vad trist... Men, ni ska se att det blir bra ändå!!! Mina kompisar gifte sig 17 maj i ösregn som övergick i snöblandat och +2 grader på kvällen och dem hade ändå sitt livs lyckligaste och finaste dag!

    Vart utomhus hade ni tänkt ta bilder nu? Går det inte ändå tror du med lite fina paraplyer etc?

  • lillaj

    Finns det inte nått fint träd ni kan ta bilder under?


    Waersta skrev 2008-07-15 11:40:28 följande:
    Tanken är ju att vi ska ta kort där vi ska vigas, i riseberga. En superfin natur där.. men om det regnar så blir det nog inte det lättaste..
  • lillaj

    Dagen före vi gifter oss!! Läget under kontroll?


    MissDevout skrev 2008-07-15 14:34:04 följande:
    Hej,jag brukar läsa eran tråd så det är väl dags att jag säger hej också Jag ska gifta mig 080808 vid Officersmässen i Sannahed mellan Hallsberg och Kumla.
  • lillaj

    Det har jag nog iofs inte ritkigt tänkt på men iofs är det väl rätt vanligt att skicka både till dem man handlat klänningen av och frisören för det brukar ju hänga en del kort på dessa ställen. Ska du/ni?


    MissDevout skrev 2008-07-16 08:26:07 följande:
    Ok enda chansen att möta mig i jobbet är om man jobbar på ett företag som har supportavtal med oss.En undran: kommer ni andra skicka tackkort till typ frisören och så?
  • lillaj

    Waersta: Såg er annons i tidningen om er vigsel!! Vad kostar det att sätta in en sån? Hur långt innan ska man göra det?

  • lillaj

    Fixat en annons nu, lika bra att få det gjort. Hade inte alls tänkt på det från början men det blier ju jättebra!! Enkelt och lätt via NA´s hemsida bara! Publiceras onsdagen innan vår vigsel


    Waersta skrev 2008-07-16 12:37:59 följande:
    Kul! Jag har själv inte sätt den än.. 199kr kostade det. Valfritt hur långt innan ni vill ha den, inte tidigare än en vecka tycker jag.
Svar på tråden Örebro tråden nr 3....