• Nora080809

    Örebro tråden nr 3....

    Hej

    Håller på att skriva tal till m2b och det ær svårt.. vet ju vad jag vill sæga men får inte helt till det. Annars¨går det bra, læget under kontroll tror jag. Skulle ju alltid kunna væga tre kilo mindre och vara två nyanser brunare men men...

    Læste om din mamma och beklagar verkligen sorgen, det ær starkt att ni genomfør brøllpet ændå!

  • Nora080809

    Vi har efter rek. från Waersta valt Wilmatårta- har aldrig sjælv ætit den faktiskt. Det ær vit chocklad, marsipan, hallon och vaniljkræm. Både bagaren och cateringfirman sæger att det ær ett bra val så jag litar på dem.

    Ang. bjørnbær hade jag det i buketten nær jag var tærna tillsammans med vita rosor och det var jættefint. Fick mycket kommentarer om buketten!

    Idag SKALL jag bli klar med festprogrammen. Det tog mycket tid med gæstpresentationerna men bordsplacerigen gick faktiskt øver førvæntan. Vi har blandat ordentligt, ingen sitter brevid sin partner. Hur gør ni? Ni som gift er, hur funkade bordsplaceringen?

  • Nora080809

    Hoppas det funkar, hjælp haha. Jag utgick från mig sjælv och jag vill inte sitta brevid min sambo nær vi ær på fest utan vill læra kænna nya mænniskor. De som ær blyga och inte så pratsamma har vi faktiskt satt med peroner de kænner.

  • Nora080809

    Nu har gubben gjort klart festprogrammet och han skriver ut vigselprogrammet ikvæll! Nu ær det inte så mycket kvar- bordsplaceringstavla, presenter till de som hjælper oss, inkøp av vickning, dryck, is mm. Har massa saker inbokade i Ørebro veckan innan brøllopet- naglar, øgonbryn, spraytan, provsmikning, klipp och færg. Vart ska ni sminka er? Jag tog på makeup-store. Har ingen aning om de ær bra...får ju hoppas det!

    Vet ni var man kan køpa is i påsar och cola, fanta, sprite osv på glasflaska? Tænkte bestælla lite sånt i veckan..

    Wærsta, læste någonstans att du jobbar på Lithells. Tænkte køpa færsk wienerkorv till vickning. Har ni fortfarande butik vid fabriken? Någon speciell dag i veckan eller ska man bestælla?

  • Nora080809

    Det ær kanske bara på norska det heter wiener..bott hær før længe. Ja, det var kokkorv jag tænkte på. Eller har du något annat att rekommendera? Om man køper på torsdag håller de sig till lørdag då?

  • Nora080809

    Hør med Svalan tror att du kan hyra champangeglas genom dem! Vi hyra cognacskupor dær och jag tror de tar 2,50 kr/st.

  • Nora080809

    Hej

    Grattis alla Ørebrobrudar! Lagt upp en liten bild från den stora dagen 080809.

  • Nora080809

    Tænkte jag skulle lægga upp några bilder nær vi fått dem från fotografen, men det drøjer nog några veckor. Hade allefall en fantastisk dag!

  • Nora080809

    Nu har jag lagt in den bilden vi kommer att sætta in i tidning och den enda bilden som ænnu fått från fotografen.

Svar på tråden Örebro tråden nr 3....