• Rystall

    Äntligen fredag del 14

    JÄMT NUMMER!!!!

    ***************** 200 *****************

  • Rystall

    Hej igen

    Sån frilla vill jag oxå ha. Börjar bli sugen på att bli blond igen. Behöver omväxling på allt just nu. Det är lite "lätt" kris i paradiset här. Jag är så trött på min sura make och tycker inte att vårt äktenskap är så roligt längre. Jag och sonen har varit hos pappa i L-köping under hela veckan så när vi kom hem igår kändes det ok, men idag är det samma ångest igen. Men gräset är inte alltid grönare på andra sidan....Man vet ju vad man har men inte vad man får. Vi får väl jobba lite på saken och se om det hjälper.

    Men just nu skulle jag vilja vara singel, bo i mysig lite egen lya, vara 7kg lättare, ny frilla, och kool båge att köra runt på. Lite nyförälskad och uppvaktad hade inte heller varit fel så att man får känna sig lite snygg.

    åter som en 40-års kris va?! Fast jag är inte där än på några år.

  • Rystall

    Jo han har ringt och får förhoppningsvis tid för samtal i nästa vecka. Jag tror oxå att det har med alla hans "nederlag" det senaste året. Men samtidigt känns det som att vi har kommit ifrån varandra åtminstånde när det gäller åtrån. Vi är så goda vänner men skall man leva med det? Vad hände med det andra? Hur skall vi kunna få fler barn om inte...?

    Har suttit och kollat in bågar. Vad sägs om denna skönhet?
    www.motorcykel.se/ Sök Honda Shadow. Den svarta som finns i Kävlinge. Står några andra hojar runt om. Suck! Vad snygg. Kan ni inte se mig på den?
    Mitt gamla skinnställ som jag köpte i mitten av 80-talet passar fortfarande

  • Rystall

    Tack för alla värmande och uppmuntrande ord.
    Var ute och provkörde en likadan som denna igår www.blocket.se/vi/17735265.htm

    Iiiiiiiiii!!!! Underbart, men jag kände mig lite rostig. Det är några år sedan sist.
    Sen fixade maken med levande ljus gott vin och ryggmassage, men jag kunde inte släppa tanken på bågen!

  • Rystall

    Sitter oxå här och dricker vin. Skål! Men jag är deppig. svårmor har försökt ta sitt liv, (tyvärr men det är synd att hon inte lyckades för jag är såååååå trött på henne) jag var så vansinning när jag körde henne till akuten och dumpade henne där. sen har vi fårr en ny vattenläcka i lgh en likadan som den vi hade för 4 år sen. Vi har fått riva upp delar av vardagsrumsgolvet, halvgolve och på mån kommer dom och river väggen mellan v-rum, hall och kök samt tältar in allt och sätter in en avfuktare som skall stå i 4-6 veckor.

    Vågar jag säga at jag är förälskad, men inte i min man utan i en fantastiskt vacker, ung man. -mår skit.

  • Rystall

    Vi har det jobbigt här hemma och mina fötter sveptes undan av denna vackra man. Men ingenting har hänt och jag har tagit ett steg tillbaka. Vill inte att äktenskapen skall gå i kras av den anledningen. JAg vet vad jag har men inte vad jag kan få. JAg tror nog att jag är/var mer förälskad i situationen än kanske i honom. Maken har dock tillfälligtvis flyttat ut eftersom jag känner att vi behöver tid ifrån varandra så att jag får en chans att känna vad det är jag vill och inte vill med äktenskapet. Den vackra är helt utanför de funderingarna.

  • Rystall

    PS Har en högt dånande byggfläkt som gör mig galen, samtidigt som jag föröker plugga
    I 4-6 veckor!!!

  • Rystall

    Vi har fått tid hos äktenskapsrådgivningen redan i morgon. Det känns skönt. Men jag blir galen av att han inte kan lämna mig ifred. Visserligen bor han inte här men han ringer flera gånger om dagen förbanala saker. Om det är viktigt eller om det gäller sonen så ok men inte för annat trams. Det bara tröttar mig.

    JAg hoppas bara att den vackre påminde mig om hur det är att vara nykär och att jag lär mig att ta vara på och vårda det jag har. Men visst kändes det underbart och uppiggande att en ung otroligt vacker (med världens snyggaste kropp) blev intresserad av denna gammla slitna kärringen. Man behöver väl kanske det oxå ibland så att man inte glömmer vem man är.

  • Rystall

    Tjenare. Nu ramlade jag in igen. Fastnat lite på facebook.
    Här hemma har det ordnat till sig en hel del. Det är inte helt ok men i allafall bättre. Den vackra hålls på armslängs avstånd men finns i tankarna titt som tätt. Det är visst lätt att bli stormförälskad i en dröm, men drömmen är inte alltid sann och verklig.

    hoppas att det är väl med er alla.
    Underbart hus ni har Hilde.

    Vi hörs och syns om inta annat på facebook

    P&K

  • Rystall

    Oooo tack för bågen! Den behövs verkligen här i höstrusket. Har tentapluggat i dagar nu och är regält trött i skallen. Och det är just vad jag har läst, nerurokirurgi och thoraxkirurgi (hjärna och hjärta). Jag har läst och läst och läst men ändå inte hittat någonstans där det står har man skall få ut vacka människor ut skallen och hjärtat. F-n!
    Skall ta mig ett bad och se om det hjälper. (tror inte det dock...)

    Krya på er alla vänner som är sjuka, människor som djur och jag hoppas att det löser sig med huset MC. Och jag gillar MC väldigt mycket. Extra stor kram!!!

  • Rystall

    Oj en tant som vill känna på MC, det låter intressant...

    Lycka till med klämmandet!

  • Rystall

    Jippie! Nu har praktiken börjat o då kommer att möta honom varje dag Fast inte i morgon för då ska jag åka ambulans. Det skall iallafall bli kul. Men på onsdag skall jag var på op hela dagen och då kommer jag att möta'n hela tiden
    Arg på mig själv.

Svar på tråden Äntligen fredag del 14