Inlägg från: äntligen på väg |Visa alla inlägg
  • äntligen på väg

    Äntligen fredag del 14

    Låter underbart Hilde! Ha en trevlig resa!

  • äntligen på väg

    Idag bjuds det på bubblande rosévin och .. öh... vaniljwafers

  • äntligen på väg

    Åhå!!! Hoppas, hoppas MC

    Apropå det. Så har den dära Vel-Majan (alltså jag) bestämt sig för att hon trots allt inte har gett upp hoppet om att bli gravid. Jag "gjorde ju slut" med både SU och akupunktören och deklarerade att jag hade gått vidare och trodde verkligen på det själv, ända tills jag satt där med en ÄL-sticka i handen och insåg att jag fortfarande väntar på att det ska hända.

    Så nu har jag inhandlat en bok om hur man blir gravid med hjälp av kinesisk läkekonst. Och jag ska bli så hälsosam . Fast jag går långsamt fram, hittills har jag i stort sett slutat dricka kaffe och äter, hmmm, kanske inte alltid så nyttigt, men iaf medvetet.

    Sen blir det att ta kontakt med en privat ivf-klinik. Men det får vänta lite. Jag börjar ju min nya tjänst den 1 sept och det är väl inte optimalt att köra igång med ivf det första jag gör .

  • äntligen på väg

    Tjohooo, va roligt MC Grattis!! Jag tror att det blir en tjej denna gången!!

  • äntligen på väg

    Åh, dom muggarna har jag med Hilde . Älskar dem! Jag har de vita med ljusgrått mönster längst till vänster på bilden. Fick dem av min far i present nån gång.
    Va bra att du ändå fick dig en härlig semesterdag, även om jag förstår att du hade förväntat dig en solstol på Rivieran nu.

    Kul att vi är så många som hänger här igen . Men några saknas ju: Rystall, Cinderella, Cybermamman...

  • äntligen på väg

    Åh, tack för den rapporten Janos Va skönt att höra att de år bra

Svar på tråden Äntligen fredag del 14