• Gable

    Äntligen fredag del 14

    Nu är det dag för en till! Välkomna!

    "tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?"

    Varmt välkommen hem ni som varit här förut!
    Säger även hejsan till alla nyfikna - välkomna in!

    Tråd nr 1-12= 26141 inlägg.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-07-06 15:33
    + 396 totalt: 26.537

  • Svar på tråden Äntligen fredag del 14
  • mammacatta

    Har du semester anne?

    Janos; varför värker det? Väder eller överdrivet motionerande? (Jorå, den gränsen finns för er som Idrottar. Själv skulle jag aldrig göra nånting överdrivet, framför allt inte Motionera. )

  • janos

    Mc, jag tror knappast att det beror på motion. Det ända sporten jag utövar är promenad med barnvagn och os på tv.
    Jag har en liten förkylning i kroppen och då brukar jag bli extra känslig i musklerna. Får ofta ont i nacken bl a om jag sover på fel kudde. Det känns lite bättre idag än i helgen.

    Trevlig semester anne!

  • Fru Hilde

    Hej
    *skickar en sajberkram till MC* Hoppas du mår bättre snart.

    Hos mig är det inte bra alls. Jag ska inte gå in på detaljer, har skrivit mer detaljerat på ansiktsboken. Världen är iallafall släktmässigt/familjemässigt på ända just nu och jag riskerar att få en mycket ledsen och halvt hysterisk svårmor boende i mitt hus. Sitter här och grinar och ryser om vartannat och känner mig som en sluskig självisk skit som inte vill ställa upp.

  • äntligen på väg

    Ush va jobbigt Hilde. Håller tummarna för att det löser sig. Kram

  • Rystall

    Hej vänner

    Tack så jättemycket för att ni har tänkt på mig och skrivit till mig och extra stor kram till Janos som ringde mig. Det betyder oerhört mycket.

    Här har det hänt en del. Jag pluggar som ni vet och det går jättebra. Det är jättekul! JAg har verkligen valt rätt. Under sommaren har jag jobbat på uppvakningsavdelningen och det har varit hysteriskt roligt, jobbigt och ibland superstressigt. Jag var inne på avdelningen igår och fick då höra att så bra som det har fungerat i sommar med oss vikarier har det aldrig varit tidigare.

    Sen har svårfar gått bort. Tragiskt att han dog så ung men jag sörjer inte direkt. Det har förstås varit jobbigt för maken eftersom han var det enda barnet och har fått ta hand om allt som skall göras efteråt. Svärfar dog i sin lgh och det var rätt sörjigt efteråt eftersom han legat ett tag och sånt hade ju inte maken behövt se. Men nu är det över och allt är frid och fröjd igen.

    Albin har kommit in i 2års trotsen med besked. Han testar allt!!! Som ex var i i en afföär idag och då ställde han sig och spottar. När jag blev arg och sa åt honom skrattade hen åt mig och ju mer arg jag blev desstå mer skrattade han. Så han var till salu billigt just då. Men nu ligger det en prins i sin säng och sover och han är så söt.

    Jag skall försöka läsa ikapp vad som har hänt men ni får gärna uppdatera mig, och jag skall försöka bli lite bättre på att höra av mig.

    Puss och tack än en gång.

Svar på tråden Äntligen fredag del 14