• Rystall

    Äntligen fredag del 14

    Hej vänner

    Tack så jättemycket för att ni har tänkt på mig och skrivit till mig och extra stor kram till Janos som ringde mig. Det betyder oerhört mycket.

    Här har det hänt en del. Jag pluggar som ni vet och det går jättebra. Det är jättekul! JAg har verkligen valt rätt. Under sommaren har jag jobbat på uppvakningsavdelningen och det har varit hysteriskt roligt, jobbigt och ibland superstressigt. Jag var inne på avdelningen igår och fick då höra att så bra som det har fungerat i sommar med oss vikarier har det aldrig varit tidigare.

    Sen har svårfar gått bort. Tragiskt att han dog så ung men jag sörjer inte direkt. Det har förstås varit jobbigt för maken eftersom han var det enda barnet och har fått ta hand om allt som skall göras efteråt. Svärfar dog i sin lgh och det var rätt sörjigt efteråt eftersom han legat ett tag och sånt hade ju inte maken behövt se. Men nu är det över och allt är frid och fröjd igen.

    Albin har kommit in i 2års trotsen med besked. Han testar allt!!! Som ex var i i en afföär idag och då ställde han sig och spottar. När jag blev arg och sa åt honom skrattade hen åt mig och ju mer arg jag blev desstå mer skrattade han. Så han var till salu billigt just då. Men nu ligger det en prins i sin säng och sover och han är så söt.

    Jag skall försöka läsa ikapp vad som har hänt men ni får gärna uppdatera mig, och jag skall försöka bli lite bättre på att höra av mig.

    Puss och tack än en gång.

  • Rystall

    JAg läster min specialistutbildning. Jag skall bli intensivvårdssjuksköterska. Jag är färdig i januari.

    Jo jag fick ditt mail häromdagen. Jag har bara inte hunnit svara. Har inte varit hemma.

  • Rystall

    Jag har förstås saknat er oxå. JAg har hemskt dåligt samvete.

  • Rystall

    Jag vill gärna träffa er i gen men nu i höst har jag massor att göra. Förutom skolan skall jag även skriva min magister och försöka jobba lite för att få in lite extra cash. Dessutom skall jag mamma och syster på hasseludden i okt.

Svar på tråden Äntligen fredag del 14