Inlägg från: Vargtassa |Visa alla inlägg
  • Vargtassa

    Alla hjärtans dag brudar! 2009

    En till! 14 feb smäller det i en borglig vigsel i Uppsala statshus för att sedan ha fest för de närmasre vännerna och familjen!!
    Borglig vigsel- bokad
    Festlokal- bokad
    Gästlista- färdig
    Sen har vi inte kommit längre...........
    Det där med att skicka inbjudningarna.. Jag hade tänkt skicka dom i mitten av dec men nu blir jag nojig, kanske inte är en så bra idé trots allt.....

  • Vargtassa

    Hade ju oxå tänkt ha röda rosor i buketten!!!!!
    Attans oxå. Inge kul att betala 150% mer "bara" för att det är alla hjärtans dag :(

  • Vargtassa

    Tjohoooo, nya panduro katalogen har kommit! Ska skicka efter ett "bröllopsinbjudningskortset" som går i vitt och silver. Sen tänkte jag köpa designpapper som är rött med ljusare snöflingor på så man får in lite rött i inbjudningarna oxå. Kommer nog bli fint, hoppas jag.. Ska åka till Ikea efter jobbet med min syster (som ska vara tärna men som inte vet om det ännu, kommer nog få läcka nyheten på Ikea misstänker jag) och kolla efter lakan att ha som dukar och lite dekorationer och så.. Kul kul!!
    :)

  • Vargtassa

    Se där, se där.... Bra jobbat!! :)


    Mixit skrev 2008-08-25 11:15:51 följande:
    Hoppsan hejsan vad man kan få gjort på en förmiddag!!!Nu har vi:Bokat kyrkanBokat festlokalGjort bordsplaceringSå nu rullar det verkligen här!
  • Vargtassa

    Vilken bra idé! Ja, provdukning vill vi se!! :)


    FinalFantasy skrev 2008-08-25 12:56:11 följande:
    Jag var på ikea idag och köpte lite småsaker, tänkte göra en provdukning hemma med det och ser det bra ut köper jag mer Köpte för ett bord bara Sen när jag orkat pyssla ihop det får ni titta, ska fixa bild då
  • Vargtassa

    Vi kommer ha vitt, rött och silver som färgtema men mer tema än så har vi inte ;)
    Nu när jag börjat fundera på dukningen så vart det lite svårt faktist.. Vad gör man för att det inte ska kännas så juligt?


    smilez skrev 2008-08-25 15:25:46 följande:
    Jag har en nyfiken fråga: Vad har ni andra tänkt ha för teman för Ert bröllop och för festen? & vad ska ni ha för färgtema? och vilka saker ska ni ha med i temat?
  • Vargtassa

    Jag är oxå ett fan av färgen rött :) Jag tror nog att jag ska satsa på mer silver än rött så kanske det går bra. Jag hade tänkt ta vita dukar med en röd löpare i mitten och så lite ljus och lull lull på det men det kanske blir bättre med en löpare i silver och sen kanske lite röda dekorationer på det? Vad tror du?


    smilez skrev 2008-08-26 12:31:11 följande:
    Vi ska ha vitt och rosa, för att få bort den juliga känslan. Älskar dock rött!! (Kanske slutar det med att vi har vitt, rosa och rött). Huvudsaken är väl att man inte har för mkt rött så känns det väl inte så juligt. Ni har ju vitt och silver som är ljusa fina färger så det ska nog gå bra. Vi har valt tema Hjärta åxå, det är trots allt Alla hjärtans dag ;)
  • Vargtassa

    Köpte vita lakan på Ikea för 15 kr/st och små blockljus 4-pack för 15 kr kändes lite lagom. Längre än så har jag inte kommit..


    smilez skrev 2008-08-26 17:15:42 följande:
    Jag tror att det för det första är lättare att få tag i löpare i rött än i silver. Sen beror det väl på lite vad man vill ha för feeling, rött blir nog mer hemtrevligt medan silver blir mer stilrent. Ta det som gör sig bäst till lokalen ni ska vara i. Jag tror ändå inte att det blir för juligt bara av röda löpare. Shit, själv har jag inte hunnit tänka riktigt på det där än. Men vita dukar är väl iaf det lättaste att få tag i, så det blir det nog för vår del. Var handlar ni alla människor era grejer till festen? Dukar, ljus, allt runt ikring...
  • Vargtassa

    Hohoooooo, vart har alla alla hjärtans dag brudar tagit vägen?
    *puffar*

  • Vargtassa

    Välkomna Meredith och LinaM!! Ja, här är det ståhej utan like ;)
    Ska oxå börja med inbjudningskorten i helgen LinaM! :) Min tärna (lillasysteryster) ska komma och vi ska ha en pysselkväll men det är jättesvårt att hålla sig ifrån grejerna. Vill börja NU! :)

  • Vargtassa

    Hejsan hej!! Nu är mina egenhändigt ihopknåpade inbjudninskort klara Wiiiiiiie..

  • Vargtassa

    Åh nej! Hur gör man för att göra det synligt då!?


    Mixit skrev 2008-09-17 18:35:47 följande:
    Men jag kan inte se ditt galleri *gråter*
  • Vargtassa

    Alright! Nu ska det funka att titta på mina inbjudningskort i mitt galleri

  • Vargtassa

    Skickar ni ut inbjudningar redan nu!? Vi tänkte skicka ut dom i December eller så.....

  • Vargtassa

    Har oxå klippt och klistrat själv Finns bild i galleriet.. Kanske inte världens mest exklusiva kort men dom duger åt oss


    Marie88 skrev 2008-09-27 16:51:20 följande:
    Liten formalitet bara, då det redan är så få gäster vi ska ha. (15 pers) Vi tyckte det var ett kul sätt att säga att "Nu gifter vi oss!" Annars hade vi inte behövt kort egentligen, men det var fruktansvärt kul att göra dem!
  • Vargtassa

    Idag har vi varit till dressman och köpt svarta lite finare byxor, en grå väst och en vit skjorta till min m2b
    Han blev så fiiiiin! Så var det bara jag och barnen kvar då...

  • Vargtassa

    Det är bara min syster (tärnan) och hennes kille som vet.. Och pappa anar nog eftersom han satt och tittade i min mobil för ett tag sen och där fanns det bilder på mig i brudklänning.. Men han har inte sagt något och inte jag heller så han lär ju vara liite nyfis Men jag sitter och håller emot hela tiden för att inte säga något till någon! Dessutom så gifte sig min bror i sommras och nu är ALLA på oss om att det faktist vore dags. (Vaddå! Vi har ju bara varit ihop i 11 år! )


    BlygBrud skrev 2008-09-28 20:07:01 följande:
    Sitter och pysslar med inbjudningarna. Tänkte få ut dom skiftet okt/nov.Tanken var ju också att vara supertyst om att det är bröllop på G. Ingen skulle få veta förrän inbjudningarna damp ner i brevlådan.... jo hej vad det gick bra att vara tyst om det... Tror jag sagt det till snart alla..."bara så att du vet....men var tyst om det för ingen anna vet..." Men ni vet hur det är...man bara tänker bröllop bröllop bröllop hela tiden och kan ju inte låta bli att bubbla om det!!!
Svar på tråden Alla hjärtans dag brudar! 2009