• PennyJ­enny
  Äldre 3 jul 10:34
  56679 visningar
  18 svar
  Inlägg från PennyJenny Visa alla inlägg
  18
  56679

  Tappat 12 kilo = lös hud! Hjälp!

  Om man går ner snabbt i vikt så är det inte ovanligt att huden inte hänger med. Speciellt om man inte är purung. Huden förlorar sin elastisitet med åren och om den varit utspänd länge så är det svårare att få en fast hud efter viktnedgång.

  Träning och sånt påverkar inte hudens förmåga att dra ihop sig.

  Hurvida krämer och annat hjälper eller inte vet jag inte dock. Men ibland får man ge det lite tid bara och ge huden mycket fukt och så så kan det gå ihop sig lite med tiden.

 • PennyJ­enny
  Äldre 3 jul 14:30
  #7

  Om du tappar 12 kg under sex månader har det inte gått hiskeligt fort det kan man inte påstå, så huden borde ha hängt med. Det kan ju helt enkelt vara så att din hud inte är speciellt elastisk och inte kommer att gå i hop mer och då är det enda alternativet du har nog operation. Trist så klart att du inte känner dig helt nöjd, men jag skulle råda dig att försöka acceptera att det är så det är och helt enkelt se om något händre med tiden.

  Men du skriver att du känner dig sladdrig, jag bara funderar på om det verkligen är hud, det är inte så att det är lite hull som finns kvar på vissa ställen? Det spelar ju eg ingen roll, för man kan ju ändå inte punktförbränna om det nu skulle vara så, men du är säker på att det är hud menar jag?

 • PennyJ­enny
  Äldre 3 jul 15:38
  #9
  Zozo skrev 2008-07-03 14:34:03 följande:
  Man kan inte punktförbränna men vâl bygga muskler lokalt..
  Förvisso, men musklerna ligger som regel under fettdepån och det är inte säkert att bara för att man får mer muskler på stället så försvinner fettet. Man kan mycket väl tex ha väldigt bra magmuskler men ändå en liten putmage för att fettet ligger utanpå.
Svar på tråden Tappat 12 kilo = lös hud! Hjälp!
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.