• Ceasara

    Vi som ska gifta oss kring Skövde (Skaraborg) del 4

    Har hittat hit...

  • Ceasara

    Marsaphir Marlean skrev 2008-07-03 09:53:41 följande:


    Vet någon vart jag kan hitta en guldsmed idag på förmiddagen? Någon som har koll på vart de är på vilken dag?
    Vad ska du göra? Jag graverade min förlovningsring hos en guldsmed vid högskolan i Skövde, vet inte vilka arbetstider han har. Han var väl inte den duktigaste direkt men gracvera kunde han.
  • Ceasara
    Stjärnstopp skrev 2008-07-03 13:11:12 följande:
    Har ni några tips på catering och vart man kan hyra klänningar till bästa pris?
    Falköpings matochsånt har bra priser och är duktiga. Köttex lika så.

    Klänningar vet jag inte. Jag köpte en på Kristinaboden för 2700:- så det går att köpa också för rimligt pris. Jag tror att priserna är rätt lika.
  • Ceasara

    Jag ska fixa på Manamana i Skövde. Har en jätte bra frisör där som är den som fixar flest bruduppsättningar. Louisa heter hon. Hon ska vara jätte bra har jag hört av andra.

  • Ceasara

    Jag köpte min på Kristinaboden. Fick massor av hjälp trots att jag gick in under lunch tid utan att boka tid. Var jätte nöjd. Hon var ärlig och sa direkt när någon modell inte passade mig. En klänning gillade jag absolut inte och hon frågade direkt om jag tyckte den var för söt och det var precis det som var problemet. Hon hittade en underbar klänning som jag bara älskar. Bad om att få pröva en slöja och hon tog fram en jag aldrig kunde tänka mig men av artighetsskäl prövade jag som tur den för den var klockren till klänningen. Blev jätte nöjd.

  • Ceasara

    Grattis. Vilka fina bilder. Vad kul att ni är nöjda med er dag...

  • Ceasara

    Blivande fru Kokki: Vi har hyrt Aspö. Om man bor i Skövdebostäder får man för halva priset och då betalar vi 1200:- för lördagen. Vi får betala halva, halva priset på fredagen för 600:- och har också bokat söndagen för 600:-. Så det borde innebära 2400:- för ett dygn, ordinarie. Porslin och bestik finns. Gick att hyra stereoanläggning och mikrofoner (headsets).

  • Ceasara

    Hallå allesammans!
    Vi sket i allt och åkte till Rom och gifte oss. Nu är vi redan man och hustru. Har haft det underbart. Lycka till med allt.

  • Ceasara

    Tack! Vi hade det underbart. Kan tyvärr inte sätta in bilder då mina tar för stor plats.

  • Ceasara

    Jo, men jag fattar inget av datorer och min man är i Afghanistan så han kan inte hjälpa mig. Vi har bytt till Mac och det är klurigt att lära sig nåt sånt när man inte kunde det från början...

Svar på tråden Vi som ska gifta oss kring Skövde (Skaraborg) del 4