Inlägg från: Novemberbröllop08 |Visa alla inlägg
  • Novemberbröllop08

    Vi som ska gifta oss kring Skövde (Skaraborg) del 4

    Hittade hit jag med

    Just nu händer det inte mycket i våran planering. Allt är nästan klart och det som inte är klart ska vi ta tag i under min m2bs semester.
    Näst på tur är att vi ska proväta menyn på sön, ska bli så kul och jag hoppas verkligen att vi blir nöjda.

  • Novemberbröllop08

    Jag tycker det är skönt att vara ute i god tid. Jag vill ha koll, japp kontrollfreak är mitt förnamn. Kommer blir mycket dom sista veckorna ändå. Just nu är allt lugnt. Ska kika på blommor nästa vecka, åka till ikea om 2 veckor och köpa vaser, glas mm. I aug ska allt tryckas och inbjudan ska skickas ut, Och tårtan ska beställas. Ska träffa präsen i aug oxå, ska bi kul.

  • Novemberbröllop08
    Sicilia skrev 2008-07-16 21:53:06 följande:
    Hej!Nästa vecka ska jag försöka beställa brudbukett hos någon bra florist i Skövde och behöver därför lite tips från er.Var i Skövde (eller runt om) har ni beställt er brudbukett? Vad beställde ni och vad var det för pris.
    Vi ska beställa buketten och blommor till dekoration imorn på blomsterhallen i Skövde så jag kan ju återkomma då när jag fått priser mm.
  • Novemberbröllop08

    Sicilia: Då var buketten bokad. Det blir en helvit bukett med rosor, akito, vita pärlor i rosorna och vitt organzaband, som fästs med pärlor, runt själken. Trivs alltid med dom som jobbar på blomsterhallen så där beställde vi buketten. Kommer gå på mellan 1000:- och 1200:- och det kommer gå åt ca 25 rosor.

    hosiia: Jag går till lindas klipphörna hos linda och klipper mig, gjort sedan jag var 12, så det blir hon som kommer göra min uppsättning

  • Novemberbröllop08
    tolonta skrev 2008-07-19 15:14:03 följande:
    Min ring har kommit! Och den är hur fin som helst, var inne i affären och kollade på den idag. Sambon ska betala den, men jag tittade in och kollade på den. Åh, vad nöjd jag är med den (var litet orolig, eftersom jag bara bestämt den från mitt huvud, det finns alltså ingen likadan).
    Å så kul att du blev nöjd med ringen Väntar med spänning på bilder.
  • Novemberbröllop08
    SaraPayam skrev 2008-07-24 09:12:30 följande:
    Hej tjejer, tillhör Skara & Vara till Skaraborg? Blev osäker nu, men det borde ju göra det :) Jag & m2b gifter oss på Bjertorp slott den 1 augusti nästa år :)
    Välkommen hit. Bjertorp är fint
  • Novemberbröllop08
    SaraPayam skrev 2008-07-24 11:02:29 följande:
    Jo det är det verkligen & personalen är jättetrevlig :) Vart ska ni gifta er?
    Vi ska gifta oss i Våmbs kyrka i Skövde och ha festen på P4 mässen
  • Novemberbröllop08

    Tolonta: Grattis. Idag är det din stora dag. Antar att ni är gifta nu Hoppas allt gått bra och att ni njuter av dagen till fullo. Kram på dig

  • Novemberbröllop08
    CaCC skrev 2008-08-02 20:20:10 följande:
    GRATTIS Tolonta! Hoppas din dag var underbar. Själv har jag äntligen fått hem min klänning från Lillsessan, vilken klänning säger jag bara, den är heeeelt underbar. Har inte provat den riktigt för jag måste få hjälp med snörningen, men den verkar vara bra i storlek. Känns overkligt att ha den hemma.
    Gud så fin din klänning var Jag längtar tills jag får hem min, ska komma nån gång i aug.
Svar på tråden Vi som ska gifta oss kring Skövde (Skaraborg) del 4