• 20090801

    Min gubbe bryr sig inte nämnvärt om bröllopet, snyft

    Min sambo fick sig en tankeställare i helgen, han har inte velat planera eller vara delaktig men när vi var runt och kollade festlokalerna som JAG hade preliminärbokat så slog han bakut. Visst blev jag ledsen men det var det värt för att få honom att få upp ögonen för hur viktigt det är att båda är delaktiga under planeringen så att det blir bra för alla parter. Nu hittade vi ett annat ställe som VI ville vara på och för en billig peng så nu är det VI som planerar och inte bara jag.

    Min blivande svärmor blev ordentligt sur på m2b för att han inte hade deltagit och gjorde klart för honom att denna dagen är en stor dag i mitt liv. Det klargjordes att detta är en dag som jag längtat efter sedan jag var barn och att prinsessdrömmen nog alltid har funnits där. Min blivande svärmor är underbar och vet exakt vilka knappar hon ska trycka på för att få sin son att förstå allvaret i denna situationen.

  • 20090801

    Det var så hon menade men hon liksom jag vet att han bara skulle vilja gifta sig på typ Arlanda och sedan sticka iväg. Jag har själv fösökt att förklara hur mycket lättare det blir om han är delaktig, jag begär inte att han ska vara lika engagerad som jag men iaf tycka till så att det blir vår fest och inte min.


    aikidoaasa skrev 2008-08-17 10:43:02 följande:
    Men hade det inte varit bättre om hon sagt att det var ER stora dag... det är ju ändå två som ska gifta sig. Han ska inte nöja sig med mindre än att det blir hans bästa dag i sitt liv också.
Svar på tråden Min gubbe bryr sig inte nämnvärt om bröllopet, snyft