• Anja 19 juli 2008

    Brudar i Lund - sommaren 2008 del 5

    Hej allihop

    Nu är den stora dagen verkligen nära. En del av oss är redan gifta

    Det har varit så underbart roligt, spännande och givande att dela varandras planering, stötta, få stöttning, idéer, åsikter och bara prata skit rent allmänt, i denna tråd. Flera av oss har ju även träffats IRL och kommer fortsätta göra det hoppas jag.

    Här kan vi brudar från Lund med omnejd älta bekymmer och glädjeämnen och dela med oss av våra planer inför våra stundande bröllop och dela med oss av våra erfarenheter när vi väl är "hitched"

    Hoppas att ni hittar den nya tråden! Välkomna både nya och gamla :)

  • Svar på tråden Brudar i Lund - sommaren 2008 del 5
  • Fröken Planera

    Anne! Vi har pratat väder på vår fikarast. De säger att vädret ska bli bättre och bättre fr o m NU! På måndag ska det bli riktig sommar igen. Så det finns goda hopp om lördag!!! Jag håller tummarna!

  • Anja 19 juli 2008

    Fröken Planera

    hihi ska bli roligt att gå kursen... måtte jag lyckas byta bort min lördag (är ju för sjutton denna helgen!)

  • Fröken Planera

    Ja, Anja. Det är denna helgen. Helt jä..la otroligt vad tiden går fort. Fortfarande ingen möhippa i sikte för min del. Denna helgen blir det INTE, det vet jag. Nästa fredag ska jag jobba hemma i Olofström, och planerar att stanna där över helgen, men har inte bestämt mig. Jag har pratat med båda mina tärnor om att jag ev inte ska vara hemma nästa helg, men ingen av dem verkar besvärade över att jag inte kan bestämma mig om var jag sak vara.. Och Sonny säger bara att jag kan göra som jag vill. Så det verkar inte som att det blir nästa helg heller. Alltså måste det bli helgen innan bröllopet!!! Eller???

  • SNOTCROW

    Häpp, så får man göra denna tråd till favorit!

    Om man vill skippa valsen, ska man ersätta den med något eller ber man typ toastmastern att annonsera att det är fri dans som gäller?
    Vi är inte såå särskilt sugna på att följa alla festregler som finns. Det blir en enkel vigsel, ingen efterrätt (bara tårta), ingen brudvals... Jag hoppas de allra flesta känner till att vi till vardags är hårdrockare som inte riktigt håller på traditionerna.

  • AnneiLund

    Tack alla mina godingar....

    Jag vet inte riktigt vad det är med mig...
    Jag bara gråter
    Oroar mig
    Mår dåligt som tusan

    Jag oroar mig för att folk inte ska ha det roligt...att våra pengar ska ta slut osv.....

    Tror att det är nerverna som spökar..........

  • AnneiLund

    Följ inte en massa regler utan gör som ni själva vill.


    SNOTCROW skrev 2008-06-24 11:11:43 följande:
    Häpp, så får man göra denna tråd till favorit! Om man vill skippa valsen, ska man ersätta den med något eller ber man typ toastmastern att annonsera att det är fri dans som gäller? Vi är inte såå särskilt sugna på att följa alla festregler som finns. Det blir en enkel vigsel, ingen efterrätt (bara tårta), ingen brudvals... Jag hoppas de allra flesta känner till att vi till vardags är hårdrockare som inte riktigt håller på traditionerna.
  • Embo81

    valskursen gick bra -det var tom riktigt kul! Vi fick oxå prova att danska till en riktig wienrval (hur det nu stavas??) och har liksom er uteslutit den duktigt -shit vad det gick snabbt!

    Men Anne, klart att allt kommer att går hur bra som helst! Du/ni har ju planerat fixat och grejat och så har ni ju bjudit alla era nära och kära -klart att det blir bra! Men förstår att det finns spöken såhär dagarna innan! Massor av styrkekramar till dig!

    Fröken Planera skrev 2008-06-24 08:47:41 följande:


    Embo, jag såg att du frågade om vilken vals alla skulle ha. Vi ska ha antingen Annies song eller Med hjärtats egna ord. Hur gick valskursen, förresten?
Svar på tråden Brudar i Lund - sommaren 2008 del 5