Inlägg från: Anettan73 |Visa alla inlägg
  • Anettan73

    Brudar i Lund - sommaren 2008 del 5

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-06-25 14:26:07 följande:


    Har inte vägt mig idag.Gick ju ner 2,5 kg förra veckan. Sedan åt jag midsommarafton och gick upp 2,2 = minus 0.3 bara.Sedan började jag om helt på söndagen...har inte vägt mig sen dess. Ska väga mig imorgonbitti och rapportera (väger mig på morgonen EFTER jag har kissat, fniss, NAKEN). För bästa resultat *asg*
    Du e knäpp!!!
  • Anettan73

    Anna- Gud vilka rysningar jag fick när jag läste ditt inlägg. Ha det allra bäst på ert bröllop och så även resan. Shit tjejer nu bär det av på riktigt. Det är nu vi alla är eller ska gifta sig innom det kortaste... Jag kommer att sakna detta.!! Jag får tvinga någon att gifta sig Så kan jag vara deras bollplank mm Visst är det mycket att planera men gud vad roligt jag har och har haft det. Kommer att kännas så tomt efteråt.

  • Anettan73

    Usch idag är det en städar dag. Så tråkigt. Samtidigt så har man mellanbarnet hemma då han har feber. Men han e rtt lugn.. Minstingen är hos dagmamma... Så skönt!!

  • Anettan73

    Go morrn på er.

    I lördags hade jag min hippa. Här kommer den för er som undrar hur den gick. Kan medd att jag låg hela dagen igår och jag känner mig fortfarande små kasst!!!

    Vaknade i lördagsmorse och bara fick för mig att jag var tvungen att duscha direkt fast vi skulle ha storstädning (Säkert det undermedvetna)
    Tobbe gick ut med hundarna och jag gick och rullade upp persiennerna ut mot gatan.
    Satte oss och åt frukost i lugn o ro. En riktigt mysig lördagsfrukost. När vi sitter o äter så säger Zeth; Pappa vem pratade du med när vi var ute med bosse o Nisse??? Tobbe svarade lite konstigt och jag tittade på Zeth som såg almänt fundersam ut när han fick svaret...
    ca 5 min ringer hans mobil, Hallå! säger han och sen bara Ja och lägger på.. Vem var det frågade ja... Pet var Per. Ja du vet han jobba och han kan vara lite vimsig ibland, du vet hu rPer är... Detta stämmer inte tänkte jag och mycket riktigt så öppnas ytterdörren... Och in stormar en ca 10 tjejer... Min första tanke var- Oj så många dom e... Sade hej och tog min kopp och drack lite till. Sen kom den klassiska- En lista. Fick packa i en väska för att sen få ögonbindel och ut begav dom sig. Dom vimsade runt mig en hel del så tillsist så visste jag inte alls vart vi var. Klättra i blomster tunner på gatorna fick man göra gick verkligen i sick sack. Till sist kom vi hem till den ena tärnan. Där blev jag på klädd andra kläder som var sååå gräsliga och en lång platina blond peruk. Framför speglen tog dom av mig bindeln och jag trodde jag skulle dö. Något av det värsta jag sett. Såg ut som en i Trolltyg i Tomteskogen och då kan ni tänka er.
    Blev festsminkad av henne som ska sminka oss på bröllopet, Kom från Malmö för att bara sminka mig!!! Så lite anständig fick jag se ut i ansiktet...
    Sen åt jag en brakfrukost, Men jag kan säga att aptiten var inte på topp. Men lite skumpa och jordgubbar och ananas och en bulle fick jag i mig.
    Ett tu tre blev det brottom igen. Blev inslängd i en bil för att bli körd till stationen. Där samlades vi upp igen för att ta tåget till Malmö. På tåget fick jag sälja röda hjärtklubbor som var så goda!!! Och det gick riktigt bra faktiskt!!! Sålde fär 200 ca bara på tåget. Säljaren innom mig kom fram igen
    I Malmö fick jag i uppdrag att gå in i första närmsta konditori för att köpa en Cakatopper. In på Mästerhans och valde en. Så ful, riktigt amerikansk var den. Upp med 125 riksdaler. Ut och fortsätta sälja. Sprang på flera svensexor och möhippor. Den sena svensexan lösta jag till honom den stackaren stog själv och skulle få en bh av en tjej mot ett paraply han hade ihanden. Helt ensam stog han. Detta löste jag genom att kalla på en av tjejorna som jag vet klarar sit utan sin bh då hon köpt sina
    Han blev sååå glad och han polare fick lång haka, dom trodde väl aldrig att hon skulle klara det!!!
    Efter en runda bar det av till Lilla torg till Moosehead för att äta lite lätt. Satt där och pratade och hade det jätte trevligt. Fler hade då trillat in på möhippan.
    Efter ett tag hörde jag bara. Så Anette nu e d brottom igen på med ögonbindel.!!!!
    Ah sluta tyckte jag ju. På med bindeln och iväg. Kullersten hela tiden så jag visste att jag var kvar på väster... Man e ju Malmö bo från början ju
    In i en port och jag känner hur det luktar bildäck på båten och det ekade konstigt. Det visade sig till sist att jag var på Audiospot studio www.audiospotstudio.com
    Där fick jag spela in en musikvideo till låten Tommy/Tobbe tycker om mig. Sjungen på ren skånska. Jag skratade så att tårarna sprutade och oj så kul jag hade. Han som hade detta var såååå himla bra. Han fick en att slappna av och ge gärnet.
    Detta tog ju sin lilla tid.
    Sen bar det av till Anna min guddottersmamma för att äta lite och snacka skit. Där kom då caketoppern till använding eftar att jag bakat min egna tårta. Och det blev riktigt bra faktiskt för att göras med ögonbindel.
    Sen efter ett tag när vi satt ute på deras uteplats så kom alla med paket. Där skulle jag i form av paketet lista ut vem det var ifrån... 1 var det som jag faktiskt fick tänka ut.
    Efter det så snackade vi vidare tills sent då det bara iväg till Swing in, Gamla Stadt. Där träffade man gamla kex och andra väner som man inte har sprungit på sen jag flyttade till Eslöv. Och det var så himla kul. Dansade hela natten lång och det slutade med att det blev första tåget hem till Eslöv!!!
    Detta var verkligen den bästa dagen i mitt liv (då räknas inte barnens födelse). Bara en sak kan slå det och det är nog bröllopet. Så här såg möhippan ut i sitt stora hela.
    Allt var toppen!!!

  • Anettan73
    labbråttan83 skrev 2008-06-29 19:47:23 följande:
    Så där ja! Nu ligger dem uppe i galleriet hihi Avis på er som fick se Anne i verkligheten och jag längtar tills man får se dem fotona!! Spännande!!!
    Oj så fina ni var!!!
  • Anettan73

    Ja det var helt sjukt!!! Hade inte tråkigt en gång under dagen. Var aldrig att jag gäspade iheller!!!
    min onda häl försvann, bedövad av alkoholen väl. Men jag kan medd att den e sju reser värre nu än innan!!!!

  • Anettan73
    ingenjörsbruden skrev 2008-06-30 10:42:04 följande:
    Har du fått hälsporre?
    Nä det e ju inte hälsporre tror dom iom jag inte har ont i hålfoten. Utan min fett kudde i hälen är sönder trampad.
  • Anettan73

    Skojar du???

    Sjukgymnasten sade till mig att har man hälsporre så har man äen ont i hålfoten... Jag fattar nada!!!!

  • Anettan73
    ingenjörsbruden skrev 2008-06-30 11:55:57 följande:
    Nää...både svärfar o min syster har haft hälsporre o då fick jag förklaringen att fettkudden var trasig.....De sa inget om ont i hålfoten......syrran är ju sjuksyrra så jag hoppas att hon är "rätt på´t"..... Har du varit hos en läkare eller bara sjukgymnast?
    Både och....

    Läkaren trodde hälsporre, Sjukgymnast bara fettkudden..
  • Anettan73

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-06-30 18:59:22 följande:


    Usch vad jag tycker synd om S...har faktiskt i ren panik (vill INTE uppleva detsamma) mailat mig själv mitt festprogram och mina roliga dokument för jag tänker INTE råka ut för detta!Har lagt in bild på barncancerfondens halsband!
    Nu gjorde jag detsamma!!! Så nu ligger det på min mail!!!
Svar på tråden Brudar i Lund - sommaren 2008 del 5