Inlägg från: sarmarg |Visa alla inlägg
  • sarmarg

    Juli 2009 - Här snackar vi om allt!

    Åhhh vad spännande med fler som ska gifta sig i Juli.. Jag vill så gärna den 25 juli om man ska åka på resa efteråt. Jag är ju lärare och vill ju vara tillbaka till skolstarten. Så nu ska jag övertala sambon som vill i aug..men det ska nog inte bli så svårt.

    Vad långt ni kommit. Vi har fixat fotograf ( en kompis som är hobby fototgraf) och toastmastern. Besman och tärna har vi inte klart än. Är det ett måste?? Vi har två barn som vi ska ha som näbbar.

  • sarmarg

    Sambon sa jag till den 25 så nu är det bara att ringa till kyrkan på måndag och boka bygdegården. Bör väl snart kontakta cateringfirman också. Vi tänkte att firman ska få hålla med serveringspersonal och allt för att våra föräldrar ska kunna sitta med och ta de lungt, slippa tänka på allt.

  • sarmarg

    Hej,

    Hur ska ni göra med klänning? Funderar på att köpa en från sheshopping. Har läst lite på BT om dom och det verkar fungera bra.

  • sarmarg

    Jag bodde precis nedanför täby kyrka innan vi flyttade "hem" till jämtland igen. Det är ju en väldigt populär kyrka och fin.

  • sarmarg

    Nu är kyrkan bokad..skönt att ha det gjort.


    Sinna1978 skrev 2008-08-04 10:11:04 följande:
    Vi ska gifta oss den 11 Juli-2009!!!!Det blir borgelig vigsel och vi kommer att ha cermonin på stranden på Gotland(jag kommer där ifrån).Detta är fixat:*Vigselförättare bokad*Festlokal bokad*Tärna och Bestman tillfrågade*Solister till vigseln tillfrågadeJust mu försöker jag hitta Catering som kan fixa maten till festen, letar efter klänning och funderar på hur brudbuketten ska se ut.Sen funderar jag mycket på hur gästerna ska ta sig från vigseln till festlokalen då det är ca: 2 mil emellan och hur de ska ta sig hem efter festen. Alla pensionat och vandrarhem ligger 1 mil från festlokalen.Har någon nån ideé?
    Går det inte att hyra en buss?
  • sarmarg

    Nu kan listan fyllas på

    Kyrka bokad
    Toastmaster klar
    Fotograf klar
    Tårta klar

  • sarmarg

    Ja Den rutten i Usa är fin..vi gjorde en liknande 99 i 3 månader.

  • sarmarg

    Ingen aning än... vi måste nog också sätta oss ner och se vilka vi vill bjuda. runt 60-70 skulle jag tro

Svar på tråden Juli 2009 - Här snackar vi om allt!