Inlägg från: Miss Blue |Visa alla inlägg
  • Miss Blue

    080823 DEL 4 - nu blir vi fruar!!!! :-D

    Oj jag hade missat helt att fixa en ny tråd - bra Anna att du fixade den....
    Har inte varit inne så flitigt på Bt senaste tiden...

  • Miss Blue

    Vårt osa gick ut på midsommarafton och då hade ett par ej svarat, de ringde igår och skämdes lite...
    Så nu har vi fått svar från alla! Skönt så man kan fixa till bordsplaceringen...

  • Miss Blue

    Fler och fler frågar om vi är nervösa, men vi känner oss kollugna....de kommer nog senare
    Just nu känner jag bara att det vore skönt att ha allt klart, vi har trots allt en hel del kvar att fixa.....
    Det är hela tiden en väntan till saker känns det som....
    Vi har som tur är semester 3 veckor innan bröllopet (samt bröllopsveckan och veckan efter - lååångledigt!) så vi kommer nog att hinna med allt som är kvar då!
    Men jag är lite kontrollfreak och vill gärna ha saker och ting klara........NUUUU eller varför inte igår??"??Förra veckan tog jag kontakt med vår präst Gunilla Drotz för att höra efter när vi ska ha vårt vigselsamtal. Hon hade semester nu så vi ska ta en träff i mitten utav juli. Vi fick även reda på vem som jobbar som kantor på vårt bröllop, Göte Samuelsson (jobbar i vanliga fall i Julita Kyrka), så vi ska kontakt med honom och bestämma in och utgångsmarsch samt psalmer. Vi måste även ta kontakt med vår solist och meddela vilka sånger vi har bestämt oss för samt meddela henne om vilken kantor vi får, så de kan öva om de vill.

    Var hos min frissa (som ska göra hår och makeup på bröllopet) i torsdags, kändes jättebra att prata igenom lite och visa bilder på hur jag har tänkt det med uppsättning mm. Hittade även tiara där! Jag som har letat överallt, både på nätet och i affärer och så fanns det så nära!! Så nu är det klart också, en sak till att bocka av.

    Ringde även till fotografen för att kolla när vi ska träffas och prata lite innan fotograferingen, det var tur det för de hade flyttat tillbaka vår tid med en halvtimme (morrrr), det hade varit snyggt om vi dykt upp en halvtimme för sent???.(även om det var deras fel!). Men men jag får börja tidigare hos frissan helt enkelt.

    Sista gästerna har osa:t så nu vet vi vilka som kommer! Bordsplaceringen är mer eller mindre klar redan och festprogrammet har fått några mindre justeringar. Närmast är det bordsplaceringstavlan som ska fixas (ska stå i lokalen så ni, våra gäster, lätt ska kunna se var ni ska sitta). Annars är det lugnt för tillfället, det finns en hel del kvar men de största bitarna är klara! Just nu känns det som vi har pejl på läget

  • Miss Blue

    Oj vad konstigt!
    Nu kom det med text som jag skrivit i ett word dokument till vår hemsida!!!!!
    Hmmmmm sorry mitt inlägg är typ slut vid 6:e raden.....UPS!!!
    Måste ha kommit emot ctrl + v och klistrat in det.......

  • Miss Blue

    Det var jag som frågade!
    Tackar, den var jättefin men STOR! Ser tung ut....
    Men själva stilen på den är superfin.
    Jag antog att filmen inte får någon Oscar precis, men jag gillar serien så jag vill nog se filmen (väntar dock tills den kommer på DVD istället....)


    LLJÖ skrev 2008-06-23 16:30:58 följande:
    Någon frågade i förra tråden om buketten från Sex and the city, här är en länk med en bild: farm3.static.flickr.com/2389/2412088841_37e2d...Jag gillade den skarp eftersom den inte är så strikt och att man ser stjälkarna är snyggt tycker jag. Men jag vill ha lite mer andra sorters blommor också snarare än traditionella rosor. Som vita pioner, stockrosor etc. Vad tror ni?Filmen var som väntat sådär, en film jag hade velat se även om jag inte fått se den gratis, men inget man kommer ihåg hela livet direkt... Helt klart sevärd om man gillar serien!
  • Miss Blue

    Hej hej!
    Ja vad har vi kvar...
    inköp av alkohol samt snacks & vatten & läsk
    sonens kläder
    fixa till riskorgen lite+ fylla rispåsarna
    fixa bordplaceringstavlan
    skriva ut festprogrammet
    fixa vigselprogrammet
    samtal med prästen
    träff med kantorn
    toakorgar?????
    byta klack på mina skor (det sitter plastklack på och den är snorhal)
    tårtans smak och utseende
    putsning utav våra förlovningsringar samt gravyr i M2B´s
    godis till gästfavours

    Tjae jag tror det är nåt mer men jag kommer inte på det, det känns som mycket är klart!

  • Miss Blue

    Vi kommer att köra en bordsplaceringstavla á la Bröllopsbonanza i festlokalen, det får räcka...
    Bröllop 2008 skrev 2008-06-27 10:28:18 följande:


    Hur skulle ni göra era borsplaceringstavlor? Vet att det fanns med i den gammla tråden.. Vi tänkte ha en större ute på gården och två mindre inne i lokalen och sedan vill köket ha en så att de kan skriva vilka som har allergier osv så att rätt får rätt mat
  • Miss Blue

    Bröllopsbonanza var en serie som gick på tv i våras...

    De tog en vanlig kork anslagstavla, la plyschtyg över (klädde in) och häftade fast på baksidan. Kartongpapper till borden och sen lappar med gästernas namn som man kan sätta dit med vanliga nålar. Det blir superlätt att flytta om man måste ändra bordsplaceringen i sista minuten!
    Sen kan man dekorera på tavlan runt om, om man vill.

  • Miss Blue

    Jag kan väl inte ta åt mig äran själv....


    jagskallgiftamig skrev 2008-06-30 14:17:53 följande:
    Miss Blue:Vilket bra tips!Själv läste jag någonstans om ett tips som man kan använda sig av när man sitter och knåpar med bordsplaceringen:Man köper en magnetisk tavla, och sen tar man små magneter och klistrar på lappar - exempelvis rosa för damerna och blå för herrarna. Jag köpte själva tavlan på IKEA och använde mig sen av kylskåpspoesi-magneter. Det blev jättebra!!!Enkelt att ändra också om man behöver!AnnaochHenrik: Tack för att jag också finns med i listan nu!
Svar på tråden 080823 DEL 4 - nu blir vi fruar!!!! :-D