• Elizbeth

    Buffemat

    Vi ska servera en kall buffe med marinerad fläskfile och kycklingfile (ev.en fiskrätt) potatisallad och grönsallad... till ca 60 gäster.
    Hur mycket behöver man av det kallskurna per person ???
    Har någon ett bra recept på en kall fiskrätt ?? Lax...räkor...
    Behöver och ett bra recept på potatissallad och en god grönsallad.Vilket bröd servar man till ??

  • Svar på tråden Buffemat
  • Emmas syster

    400g totalt varav ca 150g kött och fisk

  • mazaba

    potatis sallad

    cremefrache o lite gräddfil
    dill
    potatis krydda
    lök purjo eller annan valfri
    äpple bitar om alla tål det vill säga
    salt o peppar
    o potatis

    ja gör denna ofta o släkten o mina vänner älskar den alla vill ha receptet

Svar på tråden Buffemat