• Mikabella

    Stegräknare!

    Haha ja det blev lite fel...haha...tycker du inte 0,51km är duktigt?! Är ju minst 3 varv runt huset Jag har kört en Detox, renkur denna veckan..Ska få äta lite imorgon kväll!!! Mmmmm såååå gott...Gissa om jag ska ta mig ett glas vin då! Längtar....Haha nu lät jag ju nästan desperat...hahaha...

    Har loosat 1,5 kg sedan i måndags!! Vågen står på 55,2! Galet. Går antagligen upp alltihopa bara jag luktar på vinet imorgon...

    Denna veckan har pgadetox blivit lite lugnare...Räknaren står just ni på 44162...Hmmmm rätt ok. Har ju lör o sön på mig oxå!

    Kramar på er o hoppas att ni får en riktigt skööööönnnn fredag i solen!!!!


    wienna skrev 2008-07-03 22:55:54 följande:
    0,51 km stämmer inte väl? Snarare 5,1 km? Jättebra jobbat!Jag har 20.467 steg idag och nu tänker jag inte ta så många mer! Har bakat pajer till vår Polterabend och sitter och surfar efter lämplig musik till vigseln istället. Samt dricker vin (i rent vetenskapligt syfte, jag var tvungen att testa det!).
  • Mikabella

    Hmmm jag undrar vad den där "andra aktiviteten" är...


    wienna skrev 2008-07-02 19:51:26 följande:
    Jag har hittills 13.385 steg idag. Ska dock åka ut och rida strax så jag kommer att nå mitt mål med minst 15.000 steg plus en annan aktivitet (alternativt 20.000 steg) idag också.
  • Mikabella

    Oh my god! Du är ju helt fantastisk!!! Vad du är bra! Från och med nu så är du min förebild!

    Lycka till med babyverksatden imorgon Hoppas att det "tar" sig.


    wienna skrev 2008-07-04 22:48:11 följande:
    Jag ligger bra till mot veckomålet 119.000 steg. Har hittills 98.194 denna veckan.Idag blev det "bara" 18.862 istället för planerade 20.000. Hela kvällen har ägnats åt en gigantisk telefonaktion för att försöka få tag på en veterinär som kan inseminera mitt sto imorgon... Mina två ordinarie veterinärer har båda jour och kan inte åka så långt från sitt distrikt, tredje kliniken som jag ringde till var inte jätteglada över att jag hörde av mig efter åtta kvällen innan (förståeligt)... osv osv. När jag löst detta räckte kraften bara till att promenara till stormarknaden oför att handla. Morgondagen ser också dyster ut på stegfronten. Hinner inte ta min morgonrunda innan vi måste ge oss ut på tur och sedan blir det att passa på vet och vara beredd att hoppa in i bilen. Men jag haver förtröstan för att jag under två dagar ska få ihop de resterande stegen.
  • Mikabella

    Oj sorry glömde svara! Jag vet inte vad den heter just nu..orkar inte springa ner för trappan Köpt på Life. man dricker bara klart vätska i en period..allt från 4 dagar till en vecka. Detoxen man dricker innehåller alla mineraler, vitaminer och salter man behöver. Detoxen hjälper kroppen att renas isg från restproduketer, slagg och tungmetaller...ja faktiskt! 3 första dagarna är hemska...sen blir det bättre Jag har dåliga tarmar och mage så jag behöver köra en rejäl rensning någon gång per halvår för att känna mig riktigt ren o kry!

    läas mer här tex www.halsa.se/cldoc/10297.htm

  • Mikabella

    14 dagar ska det ju stå! men man kan säker köra minivariant oxå?! Vet inte riktigt...

  • Mikabella

    jag går o springer så mycket jag bara hinner brukar landa runt 60000-100000 i veckan. Vi brukar räkna in all aktivitet som håller på längre än 15min och som höjer pulsen

    nu ska jag åka till Gbg snart o ta lite "hemliga" kort till min blivande man... Får bli en löprunda när jag kommer hem ikväll...Önska mig lycka till, lite nervös börjar jag bli...Fast det ska bli roligt

  • Mikabella

    Grattis!

    Skyffling är ju super effektiv tränning! Ush höll självpå i trädgården för någon vecka sedan o jag kände det verkligen i hela kroppen dagarna efter!


    Lunia skrev 2008-07-07 19:55:16 följande:
    Så många steg har det inte blivit idag men jag har minnsan jobat på ändån, skyfflat jord och stenmjöl och slipat mm. Så det känns inte så hemst att det är få steg idag!!Har hämtat hem min kläning idag också Jag ser inte stor ut iaf!
  • Mikabella

    Hej vänner!...Jodå korten blev bra...Är såååå sjukt nojjig o riktigt hård mot mig själv bara...Ush måste bli lite snällare mot mig själv tror jag.

    Är lite lat denna veckan...Har rört mig mycket, men glömt stegräknaren...Den visar just nu bara 14684 steg...Ojdå...

  • Mikabella

    ÅHHHH GRATTIS!!! Vad roligt!!!!!!! Bilder!!??

    Du kan ju räkna alla stegen fram till altaret, fotograferingen, dansen


    Lunia skrev 2008-07-13 13:29:28 följande:
    Jag har inte haft så bra steg vecka men jag har rört mig mycket ändån!! Igår gifte jag mig och det blev en super dag!!!
  • Mikabella

    Bra jobba! Det är ju jättemånga steg. Min stegräknare har åkt till himlen. Den dog Nu kör jag med mina Nike+ skor och Ipod. Kan inte räkna steg, men jag går/springer i genomsnitt bort 450 kcal per dag...Får jag vara med på tråden iaf..kan ju försöka "översätta" mina kcal till steg...


    tonårsmorsa skrev 2008-07-15 12:47:44 följande:
    Halloj tjejer. Förra veckan blev inte så dålig som jag trott. Kom upp i totalt 82332 steg när veckan var slut (fick mycket gjort i trädgården också). Fortsätter med 100000 som mål även denna vecka, men nu ska jag försöka skärpa mig och få in lite mer regelbundna promenader.
  • Mikabella

    Oki får fram att 100 kcal är ca 2500 steg.

    I såfall stå jag just nu på ca 15000 steg...Idag var jag sååå tröttt i morse så jag hoppade morgonpromenaden. Ska gå en runda på 1 timme ikväll tänkte jag..Hmmm runt 10000 steg då va?

    Se jag försöker verkligen. Vill ju vara med er ju!

  • Mikabella

    Sant! Tycker det är väldigt svårt att veta hur, vad o när man ska räkna. Jag räknar all aktivitet som pågår längre än 15 min och som får mig att börja svettas. Inge fusk här inte Har faktiskt tappa 0,6 denna veckan..Inte mycket, men skönt att det rör lite på sig tillslut.

    Hur går det för er? Nya mål? Utmaningar? Resultat?

Svar på tråden Stegräknare!