• Lunia

    Stegräknare!

    I morse på morgon promenaden tog jag 5693 steg och det tog 52 min. I går gick jag 17722 steg total på hela dagen! Har äntligen börjat komma igång igen Min steräkanre räknar inte steg om man inte rört på sig i mer än 4 sek.

  • Lunia

    Ja den är jätte bra, dyr va den med men för mig är det värt dem pengarna! Började med stegräknare i november iom vi var med i en tväling på jobb och har fortsatt även efter! Det blev denna när jag råkade tvätta den andra *typiskt mig*.

    Har ni varit inne på segraknare.se?? Där finns omvandlings tabeller, tex för 15 min sex motsvar för min del 1950 steg eller 78 kalorier Man kan omvandla det mesta isteg *s*

  • Lunia

    Japp tankeläsare *s* Summan av mina steg idag bleb 9555, märkligt att det blev så. Efter kl00.00 börjar stegräknaren om från början så sista kväll skissen med hundarna som jag ska ta nu räknas inte till dem *typiskt* Jag som skulle upp i 10000 "idag".

    Mitt stegmål är förövrigt 12100 (Rek. Måbra-mål från tappa.se)

    Trevligt med lite priser, det höjer ju motivationen lite grann kanske iaf när man "tävlar". Godnatt!

  • Lunia

    Är endast uppe i 3450 än så länge! Den gamla hundne orkade inte med någon längre promenad Så tråkigt att gå själv! Är just nu arbetslös så det blir ju bara steg när jag medvetet promenerar!

  • Lunia

    Men det är bara 5 dagar! Ett tips ta fram måttbandet istället! Vet inte hur mycket du brukar gå men iaf borde en del muskler börjat arbeta och ev blivit sörre. Muskler väger mer än fett
    så misströsta inte.
    DU har iaf varit otroligt duktig!

    I s o l d e skrev 2008-06-11 12:52:35 följande:


    var på en lång långweekend i helgen..gick dag 1: 21457 stegdag 2: 29179 stegdag 3: 23847 stegdag 4: 25112 stegdag 5: 9364 steg (flög hem denna dag)men på vågen har jag inte gått ner ett gram!!!! Trots att jag bara nyttig mat (om man bortser från 1 glas vin varje kväll)
  • Lunia

    Inga buhu här inte !! Dina resultat kommer att komma vänta du bara, ge inte upp!! du säger att du blivit fastare, då har du ju lite resultat redan!! Grattis!!

    Väga sig kan man göra 1 gng i veckan men mäta sig böra man endast göra 1 gng i månaden varannan v går också men som sagt helst 1gng i månaden!

    Hur gör du?

  • Lunia

    gå in på stegraknare.se finns olika varianter i olika prisgrupper. Själv har jag en omron för 579kr. Allt beror på vad du behöver, bara stegräknare eller en som även räknar kcal och km?? Finns ju dem som har radio och överfallslarm i sig också Så det är bara till att glutta runt å se vad som passa dig!

  • Lunia

    Ja man får verkligen abstinens!!! Dessutom är jag mindre hungrig och sugen på sötsaker när jag motionerar mycket! Blir gladare också Så härligt!!
    Det jag är dålig med är tyvärr vattnet! Ska gå å ta mig ett glas nu när jag tänker på det


    Mikabella skrev 2008-06-11 15:36:51 följande:
    Nä ska inte buhua Tack. jag väger mig en gång i veckan mäter mig en gång i månaden...Är med i viktklubb.se. Ja jag ska ju inte trycka ner mig själv! har ju som sagt blivit hårdare!Är väldigt roligt med stegräknaren. Det motiverar verkligen! Blir som en liten hjälpreda på axlen som håller koll på en så att man inte slaravar Är skönt nu när promenaderan och cykel turerna börjar bli rutin! Man får nästan abstinens om man hoppar över/missar någon dag!
  • Lunia

    Slutsumman idag blev 11233 steg! Inte riktigt upp i mål men e likväl glad

  • Lunia

    Du har ju varit riktigt duktig Idag har jag jobbat så det har inte blivit många steg! Ska ta en långis sen så jag iaf kommer upp i 10000 steg. Är inte ens uppe i 4000 Men så blir det när man står i köket hela dagen!


    Mikabella skrev 2008-06-12 15:10:06 följande:
    Hittills idag...13892 steg! 1/3 joggade tillochmed! Stolt!
Svar på tråden Stegräknare!