• Vitt guld

    Umeåbrudar 2008!

    *kikar in* Vi bestämde så sent som igår att vi ska gifta oss. Det blir troligen i mitten av november, borgerligt i rådhuset.

  • Vitt guld

    Passar på att fråga; Tips på vigselförrättare här i stan? Fanns ett gäng uppräknade på kommunens hemsida, men känner inte till nån av dem. Får man välja, förresten?

  • Vitt guld
    Havsro skrev 2008-09-01 16:14:13 följande:
    Va roligt! Grattis till det beslutet! Vitt guld skrev 2008-09-01 10:14:03 följande:
    Tackar.

    Nu har jag fått svar på mitt mejl till en på kommunen. Hon skriver att hon inte vet vem som blir vigselförrättare, så man kanske inte kan välja trots allt.
  • Vitt guld
    Duchess skrev 2008-09-01 17:45:14 följande:
    Om du vill ha en borgerlig vigselförrättare så kan jag rekommendera Åsa Bergenheim. Hon och jag sjunger i samma kör, och hon är väldigt trevlig Vitt guld skrev 2008-09-01 15:26:58 följande:
    Det namnet känner jag igen. Undrar om det var hennes dotter jag lekte med när vi var små. Kan väl inte finnas så många i den här stan med det efternamnet.
  • Vitt guld

    Har ni fixat make up nån stans och kan rekommendera nåt ställe? Gifter oss troligen kl 10 och vilka har öppet den tiden en lördag lixom?

  • Vitt guld

    Vi tittade på ringar på stan igår. Vilken skillnad i bemötande i olika butiker. En sållade vi bort för damen som hjälpte oss var halvsnorkig och lite arrogant/cynisk. Däremot på första stället vi var så fick vi hjälp av en jättesympatisk och trevlig kvinna. Av henne handlar jag gärna. Åhh, så många fina ringar det finns. Tyvärr räcker budgeten inte till...

    Förresten, hur många i den här tråden har inte hunnit ringmärka sig än?

  • Vitt guld

    Havsro: Får kolla med Make up Store om de kan fixa sånt innan de öppnar. Kan man sminka sig på IKSU Spa också?

  • Vitt guld

    Vi har inte förlovat oss, med ringar alltså, utan kör skarpt direkt med vigsel. Men ojojoj, så svårt att välja vilka man ska bjuda. Och alla andra val för den delen! Det känns skönt iaf att det blir ett pyttelitet, enkelt, borgerligt bröllop.

Svar på tråden Umeåbrudar 2008!