Inlägg från: september2008 |Visa alla inlägg
  • september2008

    Falkenberg / Halmstad brudar ny

    stort grattis


    helenaoandreas skrev 2008-06-15 15:03:56 följande:
    så nu var man gift..vilken underbar dag vi fick i går, allt flöt på super bra och alla var helt underbara.kyrkan var det värsta jag varit med om trodde jag skulle svimma , men innan jag visste ordet av det var det över.många hade sagt det till mig att njut av dagen den går så snabb men det trodde jag inte på men nu så här efteråt så gick dagen jätte snabbt, nästan för snabbt. vi fick jätte mycket fina saker och hade jätte bra toastmasters och tärna och bestman. jag kommer lägga in bilder på vår hemsida sen. ni som har det kvar, jag är avundsjuk för detta hade jag kunnat göra om hur många gånger som helst. vilken känsla. alla verkade ha jätte kul på festen och jätte god mat var det oxå.som sagt kan inte sätta ord på det allt var toppen.och kl 4,45 i morse fick jag en present till... en liten "brors" dotter.( min killkompis, är som syskon har växt upp till sammans plus att våra föräldrar är bästa vänner). hon skulle inte kommit förrän i morgon men det åkte hem lite tidigare i gårkväll eftersom hon fått lite ont..
  • september2008

    oj oj så skoj


    fitforfight skrev 2008-06-15 19:00:14 följande:
    underbart!! jag längtar riktigt mycket nu!hade ju möhippan igår å hade så sjukt kul!! först kom tjejerna hem till mig vid 10 å satte en öl i handen på mig. Vi gick bort till slottsmöllan och spelade laserdome. så jävla kul,men man va ju helt slut efteråt. Sen har man ju på sig en väst när man spelar som är ganska tung så jag har röda märken på axlarna nu sen fick jag klä mig snyggt i min underbara vita klänning och alla andra hade på sig svarta klänningar. 8 glas skumpa senare åkte vi till stan å dom sa bara DRICK!! det kommer du behöva.vi möter upp en kille som hette Eddie och jag fattade ingenting. då visade det sig att jag fick spela in en skiva!!! did I tell you med jerry williams fick jag spela in när alla sitter å glor å skrattar. jag va sååå nervös,jag har sån scenskräck och jag och mikrofoner gillar inte varandra. ja,ja! det va jättekul,men det låter verkligen förjävligt häll på att dö av en skrattattack när vi lyssnade på den.sen gick vi hem till jossan å kollade på fotbollen och så hade dom beställt catering som va underbart gott. Tiden bara flög igen å när jag va i det stadiet där man e su full så man bara ligger på golvet å skrattar va det dax att gå in till stan . Då gick vi till bond å mötte upp killarna. Tinny va så full å dom hade tagit på honom en game over t shirt och förstora byxor som han tappade hela tiden när han dansade.vi va så fulla å NTV va där och filmade oss hela tiden.jag hade så jävla roligt!!
  • september2008

    så skoj


    mariekba skrev 2008-06-22 21:09:58 följande:
    hej tänkkte jag säga ´till er alla! Pidis skall vara tärna på mitt bröllop! fitforfight grattis till att vara fru, hörde att ni var väldigt fina!!
  • september2008

    nu har jag beställt mina skor via ebay.
    hoppas bara att jag valde rätt storlek.
    trodde först att dom skulle kosta 600 kr. men med frakt fick dom på 855 kr. men det är fortfarande 200 kr billigare än i butik.

  • september2008

    går man bara in sina skor INNAN bröllopet så kan man nog ha vilka skor som hellst....eller hur var det nu erika.... *asg*


    fitforfight skrev 2008-06-24 11:36:51 följande:
    så va det ja!! skitfina å bra att det änte är en hel häl så man får skoskav
  • september2008

    bilder bilder
    VILL SE BILDER

    Ida Halmstad skrev 2008-06-25 14:38:49 följande:


    shit min klänning e redan klar...fick bilder idag från Paula!!! Små saker som ska fixas annars precis som jag tänkt !!!!
  • september2008

    åååå
    kan man inte få en smakbit nu....?
    är så nyfiken

    Ida Halmstad skrev 2008-06-25 15:47:43 följande:


    Jag lägger ut bilder när jag fått nya med de ändringar jag ville ha gjort :), det skulle bara ta några dagar!!!
  • september2008

    sååååå fin

    Ida Halmstad skrev 2008-06-25 19:10:38 följande:


    ok en liten smakbit :) finns en bild på klänningen bakifrån..:) !
Svar på tråden Falkenberg / Halmstad brudar ny