Inlägg från: Ida Halmstad |Visa alla inlägg
  • Ida Halmstad

    Falkenberg / Halmstad brudar ny

    september2008 skrev 2008-06-04 21:30:14 följande:
    inte ännu men jag får snart göra det. ev ska en kompis till erika frakta hem ringen från usa. men inget besked ännu.var har du sett den ringen? kollade på deras sida men hittade ingen som liknade min.Ida Halmstad skrev 2008-06-04 17:48:36 följande:
    Hmm kanske inte va schalins, ska kolla upp det där !
  • Ida Halmstad

    har ni fått er skatt idag ? jag fick min, så nu e man lite rikare :) !!!

  • Ida Halmstad
    september2008 skrev 2008-06-04 21:38:09 följande:
    gör det gärna Ida Halmstad skrev 2008-06-04 21:36:34 följande:
    Där va jag helt ute och cyklade, tänkte på en ring dem hade men det va inte stenar runt hela...minnet e kort :) !!! Hoppas att allt är bra
  • Ida Halmstad
    helenaoandreas skrev 2008-06-08 20:52:45 följande:
    bara 5 dar kvar nu.... mina näbbar har visst fått vattenkoppor .. men hoppas att dem blir bättre till på lördag. har tagit semester onsdag, torsdag och fredag för att fixa det sista. En fråga om det är någon som vet, skall fixa rispåsar, hörde att det är nått ris man skall akta sig för som kan ge vita fläckar ? vad skall ni använda för ris. har även köpt små vita såpbubblor så hälften skall få ris och hälften såpbubblor. på torsdag skall jag köra runt och betala, limosinen, hotelet , tårtan och hämta ställningen och jag skall även betala blommorna, så slipper man ha pengar med sig på bröllopsdagen. har legat på stranden i går och i dag och fått riktig fin bränna, frågan är bara jag har ju bokat sån solsprey, skall man göra det ändå eller är det att kasta pengar i nissan, vad tycker ni och vad skall ni göra???
    Om du fått fin bränna nu så tycker jag inte du behöver gå och solspraya dig...det kanske blir för "bra", det e finast med riktigt resultat :). Riset vet jag inte, jag har köpt socker ris som e som hjärtan. Shit det e ju inte klokt att det snart e dags för dig...hoppas dagen blir helt underbar och håller tummarna för vädret !!
  • Ida Halmstad

    Usch har idag börjat packa lite, vi får antagligen tillgång te huset redan i början på juni. Fy fasiken va mycket saker man har, det är ju inte riktigt klokt !!! och nu har man ett helt hus att samla skit i :) !!!!

    Hoppas att allt är bra med er i stormen, här blåser det hur mycket som helst. Ikväll blir det mys pys med mannen, katterna och fotboll :)

  • Ida Halmstad
    Pidis skrev 2008-06-11 08:54:08 följande:
    Var var det huset låg?Ida Halmstad skrev 2008-06-10 18:10:04 följande:
    Ligger i Getinge
  • Ida Halmstad
    helenaoandreas skrev 2008-06-12 22:46:51 följande:
    iiiiii bara en dag kvar snart, känns som jag har missat nåt. vet förreseen en sak vi har missat men det får vi fixa efteråt, vi lämnade in våra ringar (förlovningsringar) på upputsning samt att andreas skulle minskas ett snäpp men glömde att vi oxå skulle skriva in vårt bröllopsdatum i hans ring, .... min vigselring är ju redan fixad och klar för längesen men men.har i dag varit och fått min solsprayning. är faktiskt riktigt nöjd.. i morgon har vi en fullspäckad dag, skall fixa mina naglar, betala och lämna våra väskor på hotellet, betala tårtan och hämta ställningen till den, plus åka till gästisen och fixa med festprogram som skall ut och bordsplacering. nu börjar det pirra rejält.vi har får mycket hets över att vi gifter oss när sverige spelar en sån "viktig" match.. haha
    Det e ju inte klokt att den stora dagen snart är här, jag önskar dig all lycka och dagen kommer bli helt underbar. Försök att slappna av och njuta. Håller tummarna för vädret!!! Kram
  • Ida Halmstad

    Har idag köpt kostym till mannen, MQ hade 50% och hittade en super fin kostym. Vi har kollat på den förrut så nu när det va rea var det lika bra att slå till :). En sak mindre att fixa !

    Hittade också en jätte fin ring på Guldfynd, de hade också rea, 25% på allt i hela butiken. Men jag ska ju göra min ring själv men jag blev verkligen helt förälskad i denna...hmmm! Lite kluven just nu !

  • Ida Halmstad
    helenaoandreas skrev 2008-06-15 15:03:56 följande:
    så nu var man gift..vilken underbar dag vi fick i går, allt flöt på super bra och alla var helt underbara.kyrkan var det värsta jag varit med om trodde jag skulle svimma , men innan jag visste ordet av det var det över.många hade sagt det till mig att njut av dagen den går så snabb men det trodde jag inte på men nu så här efteråt så gick dagen jätte snabbt, nästan för snabbt. vi fick jätte mycket fina saker och hade jätte bra toastmasters och tärna och bestman. jag kommer lägga in bilder på vår hemsida sen. ni som har det kvar, jag är avundsjuk för detta hade jag kunnat göra om hur många gånger som helst. vilken känsla. alla verkade ha jätte kul på festen och jätte god mat var det oxå.som sagt kan inte sätta ord på det allt var toppen.och kl 4,45 i morse fick jag en present till... en liten "brors" dotter.( min killkompis, är som syskon har växt upp till sammans plus att våra föräldrar är bästa vänner). hon skulle inte kommit förrän i morgon men det åkte hem lite tidigare i gårkväll eftersom hon fått lite ont..
    Ett stort grattis tjejen! Är jätte spänd på att få se bilderna. Grattis grattis grattis !!!
  • Ida Halmstad
    helenaoandreas skrev 2008-06-16 22:50:57 följande:
    nu ligger det lite kort inne på vår bröllopshemsida
    Åhå va fina ni va, verkar varit en hel underbar dag. Du va verkligen super fin, mannen också :) !!!
Svar på tråden Falkenberg / Halmstad brudar ny