Inlägg från: helenaoandreas |Visa alla inlägg
  • helenaoandreas

    Falkenberg / Halmstad brudar ny

    hej hej, jag skall oxå göra mitt hår och smink på gula villan, tycker att dem är super bra och trevliga där.
    nu är det 15 dar kvar, börjar bli lite småpirrig i magen.
    skall jobba hela helgen vilket suger eftersom att det skall bli jätte fint väder, men är det någon som är sugen på shoping så välkommen till br leksaker på eurostop :)

  • helenaoandreas

    är der förresten någon som vet om man kan köpa sånnasmå vita såpbubblor här i stan eller om man måste beställa dem på internet?

  • helenaoandreas

    Pidis,
    abslout får du det, alla är välkomna till kyrkan.

    idag känns det verkligen att man lever, fick en super rolig möhippa i går, hade inte ens den minsta aningen om det. dem tog mig på jobbet och så fick jag ha på mig en super hems gammal bröllopsklänning med massa spets på.. vi gick igenom hela stan och runt på torget. gick bort till norre katts park och fick jätte goda baguetter där på en pick nick filt och en liten fasta champanj. sen åkte vi bort till slottsmöllan och sprang runt på fångarna på fortet , kommer inte riktigt i håg vad det hette men var som fångarna på fortet, skit kul. efter vi duschat och så åkte vi hem till min tärna och fick god mat igen, spelade kubb drack massa vin och cider, den fick jag ta massa kort med allt möjligt konstigt på mig... mat igen och ännu mer dricka och lite sing star, sen vid 24 gick några av oss in till mårtenson och partajade vidare, då hade jag dock fått på mig en finare klänning. men hade fortfarande en princesskrona och slöja. blev bjuden på drinkar och snapsar av några killar där haha. alltså en skitkul dag, skulle börjat jobba kl 11 i dag men kröp nästan dig vid 14 ...

  • helenaoandreas

    bara 5 dar kvar nu.... mina näbbar har visst fått vattenkoppor .. men hoppas att dem blir bättre till på lördag. har tagit semester onsdag, torsdag och fredag för att fixa det sista. En fråga om det är någon som vet, skall fixa rispåsar, hörde att det är nått ris man skall akta sig för som kan ge vita fläckar ? vad skall ni använda för ris. har även köpt små vita såpbubblor så hälften skall få ris och hälften såpbubblor. på torsdag skall jag köra runt och betala, limosinen, hotelet , tårtan och hämta ställningen och jag skall även betala blommorna, så slipper man ha pengar med sig på bröllopsdagen.

    har legat på stranden i går och i dag och fått riktig fin bränna, frågan är bara jag har ju bokat sån solsprey, skall man göra det ändå eller är det att kasta pengar i nissan, vad tycker ni och vad skall ni göra???

  • helenaoandreas

    iiiiii bara en dag kvar snart, känns som jag har missat nåt. vet förreseen en sak vi har missat men det får vi fixa efteråt, vi lämnade in våra ringar (förlovningsringar) på upputsning samt att andreas skulle minskas ett snäpp men glömde att vi oxå skulle skriva in vårt bröllopsdatum i hans ring, .... min vigselring är ju redan fixad och klar för längesen men men.
    har i dag varit och fått min solsprayning. är faktiskt riktigt nöjd..
    i morgon har vi en fullspäckad dag, skall fixa mina naglar, betala och lämna våra väskor på hotellet, betala tårtan och hämta ställningen till den, plus åka till gästisen och fixa med festprogram som skall ut och bordsplacering. nu börjar det pirra rejält.
    vi har får mycket hets över att vi gifter oss när sverige spelar en sån "viktig" match.. haha

  • helenaoandreas

    så nu var man gift..
    vilken underbar dag vi fick i går, allt flöt på super bra och alla var helt underbara.
    kyrkan var det värsta jag varit med om trodde jag skulle svimma , men innan jag visste ordet av det var det över.
    många hade sagt det till mig att njut av dagen den går så snabb men det trodde jag inte på men nu så här efteråt så gick dagen jätte snabbt, nästan för snabbt. vi fick jätte mycket fina saker och hade jätte bra toastmasters och tärna och bestman. jag kommer lägga in bilder på vår hemsida sen.
    ni som har det kvar, jag är avundsjuk för detta hade jag kunnat göra om hur många gånger som helst. vilken känsla. alla verkade ha jätte kul på festen och jätte god mat var det oxå.
    som sagt kan inte sätta ord på det allt var toppen.
    och kl 4,45 i morse fick jag en present till... en liten "brors" dotter.( min killkompis, är som syskon har växt upp till sammans plus att våra föräldrar är bästa vänner). hon skulle inte kommit förrän i morgon men det åkte hem lite tidigare i gårkväll eftersom hon fått lite ont..

  • helenaoandreas

    nu ligger det lite kort inne på vår bröllopshemsida

  • helenaoandreas

    fitforfight: det var inte bara mitt hår, hon satte i lite på gula villan där jag gjorde uppsättningen bara för att få lite mer längd på det. hon var verkligen super duktig, liksom eva var med sminket..
    har inte sett hela filmen från svensexan, men skall hålla utkik..

    tack så mycket.

  • helenaoandreas

    hej, håll på att bli änka i för går efter bara 2 veckor som gift. min man trillade ner från en byggställning här hemma. brädan han stod på gick mitt i tu. blev uppringd på jobbet och svärmor sa att det var bäst att jag kom upp till akuten. där låg han med en del blod i ansiktet och helt fastspänd i en bår, men hals och nack krage och fastsatt huvud, snacka om chock. men efter mycket om och men och massa olika röntgen så kom han undan med tejpad haka, och sydd i munnen och blåslagen. alla läkarna sa att han hade änlga vakt... fy vilken upplevelse...

  • helenaoandreas

    jaha då har man fått vattenkoppor. trodde jag hade haft det när jag var liten men tydligen inte. 26 år och vattenkoppor yippi. tur att man redan är gift så att det inte var denna helgen :)... annars allt bra med er?

Svar på tråden Falkenberg / Halmstad brudar ny