• Mizty

    Nya Göteborgsbrudar del2

    Då fortsätter vi i en ny tråd

    fru Trul 14 Februari 2008
    Bartan 31 Maj 2008
    Sagess 28 Juni 2008
    frökenkräfta 8 augusti 2008
    Sarahochdavid 9 Augusti 2008
    Lokalo 16 Augusti 2008
    Busfia 23 Augusti 2008
    Schükano 6 September 2008
    Ajjse 13 September 2008
    Troll1 27 September 2008
    Mizty 081108
    Danielaa (och Mikael) 2 maj 2009
    Carolina 1979 23 Maj 2009
    lottaochalex 8 Augusti 2009

    Första tråden:
    www.brollopstorget.se/Forum-5-46/m2738115.html

  • Svar på tråden Nya Göteborgsbrudar del2
  • Troll1

    Oj, jag är 40 år och skulle gärna vilja vara en glad pensionär! Blev arbetssökande idag efter att ha varit mammaledig 1 år nu. Schnyft!
    Jag tycker att vi står o stampar ftf. Ska jag vara stressad, eller är det luuugnt?
    27 sept smäller det för oss.

  • Troll1

    Jag känner ngn slags inre stress nu. Solisten är plötsligt tveksam till vår sång. Måste ringa och det känns lite jobbigt. Hon är jättego och lätt att prata med, men jag fattar inte varför hon inte kan sjunga låten. Själv tycker jag inte den är svår. Vi hade en lam expedit i guldsmedsaffären i går. Vi blev snurrigare än vi var innan. Ett par st har av olika anledningar sagt att de ev inte kommer. Bla ett uppbrott. De är iofs yngre och det kanske reder upp sig? En annan mår dåligt. Jag måste komma till skott med placeringen, festbladet och kyrkbladet, men jag kan inte göra dem riktigt när så mkt hänger i luften. Det är de där små molnen som måste bort.

  • fru Trul

    Hej, hej, försöker vara duktig idag å planera för våran ettårsfest men jag får snart panik.. Ärligt talat så skulle jag lika väl kunna skita i denna festen eftersom vi redan är gifta, men eftersom vi smet iväg när vi gifte oss så har vi lovat släkten att ha denna festen och en liten förnyelse av löftena.. Suck, vad i hela friden har jag gett mig in på...
    Med tanke på hur vår släkt å vår bekantskapskrets ser ut så finns det dessutom risk att hela festen urartar i ett gigantiskt barslagsmål.. (Skojar inte, jag räknar kallt med det...)

    Måste fråga er kloka flickor en annan sak; hur hade ni reagerat om ni kom fram till buffébordet å det var papperstallrikar?
    Detta är ju liksom inget riktigt bröllop, utan bara förnyelse av löftena, och våra vänner är inte så fina i kanten men tyvärr är nåra släktingar lite halvpetiga.. Vågar man bryta mot vett å ettikett å ha papperstallrikar? Det är ju buffé inte trerätters med papperstallrikar..

  • busfia

    Fru trul: Vet inte med pappers tallrikar. Klart man kan ha men svår fråga, jag personligen skulle inte bry mig. Det är ju maten man ska äta

    En kolega till mig hyr ut allt för fest som man behöver, ett litet tips

  • fru Trul
    busfia skrev 2008-07-22 17:22:03 följande:
    Fru trul: Vet inte med pappers tallrikar. Klart man kan ha men svår fråga, jag personligen skulle inte bry mig. Det är ju maten man ska äta En kolega till mig hyr ut allt för fest som man behöver, ett litet tips
    Har han nån hemsida?
  • Troll1

    Vi ska hyra porslinet från Hyrporslin i Billdal. De lämnar/hämtar/diskar. Mattallrikar kostar ca 1,50 st tror jag.
    Själv är jag inte så "glad i" papperstallrikar, men skulle inte bry mig direkt på ngn annans fest.

  • busfia

    Fru trul: Kan kolla med honom i morgon.
    Han levererar o diskar han med.
    Bra med flera tips.

  • SarahochDavid

    Hej!

    Det var ett tag sen jag var här... har varit på landet på behagligt avstånd från internet

    Nu är det inte många dagar kvar till den 9/8! Håller på för fullt och fixar alla detaljer. Men det känns hela tiden som om jag kommer att glömma något. Är det någon som har någon har köpt alkohol? Hur mycket har ni beräknat? Vi utgår från Systemets beräkningsverktyg men det skulle vara bra med lite "real life" idéer.

    Kram på er!

  • fru Trul
    Troll1 skrev 2008-07-22 20:08:08 följande:
    Vi ska hyra porslinet från Hyrporslin i Billdal. De lämnar/hämtar/diskar. Mattallrikar kostar ca 1,50 st tror jag.Själv är jag inte så "glad i" papperstallrikar, men skulle inte bry mig direkt på ngn annans fest.
    Kollade in hemsidan, och dom verkar ganska bra... Frågan är ju bara hur mycket man behöver? Vi kommer ju bli nånstan 70-80 pers tror jag.. Hur många blir ni å hur mycket har du hyrt om jag får fråga?
    Måste även fråga dig som oxå ska ha det på SH om du vet om det finns stolar till lilla lokalen?
Svar på tråden Nya Göteborgsbrudar del2