• Soon 2 be Mrs

    Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?

    Började med att träna ordentligt ( ca 4-5 ggr i veckan ) den 9 februario 08... har lyckats bli av med 6 cm från mage och gått ner 4 kg... går jäääätte sakta men det går... och för en vecka sen började jag med gi får väl se hur det går!!!

  • Soon 2 be Mrs
    Mikabella skrev 2008-05-21 12:45:32 följande:
    Hej..får jag vara med? Behöver peppas i omgångar o är bra på att peppa :) Just nu går det bra. Har inte så mycket att bli av med..3-4 kg...Envisa små rackare!! Sitter på magen...blä! Går till jobbet alt. cyklar varannan, är 14km totalt tur o retur. Jobbar väldigt mycket så gymmet hinns inte med. Tänke köpa mig stavar...Åh dumma våg..ska göra slut med den snart tror jag...måttbandet är inte heller min vän!
    Har precis samma problem... tror dessa kilon känner sig rätt bekvämma på min väldigt osäkra kropp!! Jag tycker det är så jobbigt för jag har svårt att gå ner i vikt pga min pco... när jag fick min pco gick jag nämligen upp 25 kg på 2 år... och har så otroligt svårt att få bort det nu. Min kropp vill inte sammarbeta hur hårt jag än jobbar på det. Jag håller på med gi och tränar 4 ggr i vekan tyvärr så hinns det inte med mer... Det enda jag kan säga är: Kämpa på !!!! och räkna helst inte kilo, mät er istället... Jag väger hellre 100 kg (överdriver) och ser ut att väga 70 kg!! Ni vet vad jag menar!!
    Fortsätt kämpa tjejer!!! Det kommer gå skit bra om man bara vill!!
  • Soon 2 be Mrs
    Mikabella skrev 2008-05-21 14:53:38 följande:
    Tack! :) Du är verkligen bra på att peppa!! Ska cyckla lite extra snabbt hem ikväll ;) Pepp pepp tillbaka på dig! Du är sååå duktig som tränar så mycket!! Jag jobbade som instruktör på Sats innan o där lärde jag mig att inte träna för mycket...blev så himlans bitig ;) Passar inte min kropp...Är bara 157 lång...Inge kul att ha mer muskler än pojkvännnen.. :)Ska dumpa vågen o bli kompis m måttbandet istället ;)Soon 2 be Mrs skrev 2008-05-21 14:47:33 följande:
    Då är vi lika lång eller korta det beror på hur man ser det hehe... Ja bitig kan man bli men jag konditionstränar mer än styrketränar så förhoppningsvis hittar man en bra balans.. :)
    Njut av cyklandet hem! :)
  • Soon 2 be Mrs

    Idag ska jag träna lite hårdare än vanligt... Börjar kännas tungt nu när jag knappt får i mig socker.. Har gett upp ALLT godis, kakor, glass och även juice.. får ibland i mig lite lite frukt men har skurit ner på det också och det är svårt för jag är en gottgris. Men jag har sju veckors stenhårda disciplin veckor.
    I februari när jag började träna gjorde jag samma sak. Slutade till och med med red bull som jag då var beroende av!

    Men klarade jag sju veckor då ska jag klara sju veckor till!!!

    Kom igen tjejer! Se till att uppnå de mål ni har uppsatta (hehe realistiska mål) och kämpa så att ni bli nöjda och känner er så vackra som ni kommer vara på er bröllopsdag..

    Mitt självfötroende är defentitivt inte på topp Men jag tror att jag kommer så någorlunda bra ut den dan hahah ;)

  • Soon 2 be Mrs
    Mikabella skrev 2008-05-22 10:25:55 följande:
    Hej alla! Vilken bra stämmning det är på denhär tråden :) Ni är så rara allihopa :)Idag har jaga bara varit halv duktig..Tog cyklen till jobbet...25 min..Får ta mig i kragen o gå min timmes runda ikväll. Kanske man kan få med sig blivande maken? Han tycker inte det är sååå kul att gå i rask takt...Hinner inte se allt då säger han..Knasboll. Han är väl inte direkt motiverad heller då han av naturen har sexpack på magen o riktigt slank o fin . Grrrr...fusk! Kan ju hoppas att kommande barn får sin fars gener :)
    hehe ja det tycker jag ni ska...du får dra med honom... min älskade följer faktiskt nästan alltid med mig. Vi älskar att promenera ihop för då pratar vi verkligen ordentligt mkt och det är så mysigt även om det är en rask promenad.. det är kvalitetstid :)
  • Soon 2 be Mrs

    Jag kanske är lost men hur går cambridge till... desperat här för det är bara 48 dagar kvar till vår bröllopsdag

  • Soon 2 be Mrs
    valkyriana skrev 2008-05-22 13:19:40 följande:
    cambridge är en pulverdiet där du får i dig under 500 kcl om dagen. Alla dessa olika märken mm har samma princip.Du kan köpa vanliga nutrilette mm också. Jag körde en kur i höstas- då gick jag ner 6 kg på 2 veckor. Graviditets kilon. Nu har jag 5 envisa kilon kvar att gå ner.Häng på, men gör det direkt, du vill inte göra detta de två sista veckorna innan bröllopet.
    vart kan man beställa detta eller köpa det och få det fort?
  • Soon 2 be Mrs
    Mikabella skrev 2008-05-23 12:59:47 följande:
    Hej alla pinglor! Tänkte testa att köra en kur. Ska man testa allevo då kanske? Hur började ni? Bytte ni ut ett, två eller all mål per dag? Vill se om det funkar på mig oxå. Spännande tycker jag.Skickar lite helgkramar och pufar lite på er :)
    hehe tänkt samma sak.. köpte allevo igår för att prova lite.. har soppor och en med dryck med tropiska frukter.. lär smaka äckligt men jag ska prova.. dock bara med två måltider om dagen så jag inte svimmar hahha....

    TREVLIG HELG!!!!
  • Soon 2 be Mrs

    Jag har lite ångest för igår var vi och firade en vän... Vi var på båt och drack rätt mkt alkohol.. tja i cirka 6 timmar.. Det var riktigt riktigt kul men fick nog i mig rätt mkt onödiga kalorier... Massa god mat var det också. Så idag har man promenerat, spelat freesbee.. och lekt lite med gudsonen och ska nog jogga lite senare på kvällen. Imorgon börjar jag meda allevo... Usch, undrar om det smakar illa...? Kommer jag bli jätte hungrig..?? Kan man äta nån frukt nångång på dagen medans? Får man dricka kaffe om man tar suketter???

  • Soon 2 be Mrs

    Usch sitter här med allevo (tropisk) i handen och det smakar verkligen inte gott... Usch, hur ska jag klara 5 såna här om dagen???? Blunda hålla för näsan och tänka på nått gott kanske hahaha.. Hur klarar ni andra det?

    Ha en bra dag med pulvrandet då ;)

Svar på tråden Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?