Inlägg från: 31 maj 2008 |Visa alla inlägg
  • 31 maj 2008

    Underbara Göteborgsbrudar blir fruar en efter en - Del 4

    Stenis - om ni vill ha trämöbler blir det nog svårt. Det finns ju i plast (Jeff) på Ikea för 49 kr. www.ikea.com/se/sv/catalog/products/30070402

    Vi avbokade våra veckor på Maldiverna i höst nu när en oväntad bebis byggde bo i magen... Men, vi får göra det ett annat år.

    Kommer med huslänk senare!

  • 31 maj 2008

    Jo, de har "Bollö", men de kostar 199 kr styck, och jag tror det är svårare att få tag på billigare än så, om man inte hittar begagnat, men då är det nog svårt med 30 likadana tyvärr.

  • 31 maj 2008

    Tack, ja huset känns bra, lagom sådär för oss nu att börja med, och med lite tillfix av kök och annat så skulle det bli riktigt bra.

    Ha ha, Amor och Val - reagerade också på 3 säckar med läder Skönt att få utrensat i alla fall!

    Härligt att du blev nöjd med frisören, Amor! Känns skönt att man förstår varandra!

  • 31 maj 2008

    Istället för favors hade vi till dem som bodde på herrgården precis bredvid 1 flaska mousserande, godis mm på deras rum. De som bodde på Marstrand fick istället med sig varsin liten papperspåse med öl, chips, godis, Loka, Alvedon mm. Det var mycket uppskattat.

    En annan grej var att vi gav alla gäster cd-skivor och vadderade kuvert (inte som favor, utan bara för att de lätt skulle skicka sina bilder), och hittills har vi fått 1500 bilder skickade till oss, och det vet jag inte om vi hade fått annars, så det var verkligen bra för oss.

  • 31 maj 2008

    Nej, jag tänker om jag själv går på bröllop, jag hade blivit hur glad som helst om det låg en liten present och väntade på rummet.

  • 31 maj 2008

    Vi hade också "Bröllopsminnen", superbra.

    Vad härlig menyn lät, men jag hade också gått lite mer åt Astridens höstförslag, kantareller, getost, västerbotten mm är ju så gott! Men jag skulle inte ha tagit bort tex skaldjur med saffransaioli. Oooo vad gott.

  • 31 maj 2008

    Lät som en riktigt skön kväll igår, AyBee. Men jag förstår vad du menar med att sörpla te, Astriden... Men jag älskar att blanda flädersaft och Tonic - riktigt god sommardrink. Innan graviditeten dracks det gärna med gin också, men det är riktigt gott utan.

    Nu är vi ute ur budgivningen... känns faktiskt helt okej, vi visste vad vi ville lägga och ville inte betala något överpris eftersom vi inte hade tänkt bo där så länge. Så nu håller vi ögonen öppna på annat igen...

    Skönt med gästboken, Grund. Håller med om att det är mysigt på Papeterie.

    Amor - vi som inte är med imorgon vill också se dina nya snajsiga skor!

    Istället för grillfest ska vi hem till min mamma i Eskilstuna, och på födelsedagsfest i Västerås. Och hälsa på andra kompisar i Västerås som ska gifta sig i vinter. Där ska vi dumpa hela högen med bröllopstidningar så att fler kan få glädje av dem. Har ju ändå lagt en halv förmögenhet på dem...

  • 31 maj 2008

    Hej hej!

    Låter som om ni hade det riktigt trevligt i fredags! Hade gärna varit med, men får försöka pricka in det nästa gång!

    Grattis MrsD! Verkar varit en härlig dag! Det gör att jag tänker tillbaka och får ett leende på läpparna. Bröllopsminnena kommer jag verkligen att ha hela livet.

    Nu har vårt lilla pyre gett sig till känna i magen! Igår kände jag svaga pickanden i magen, och idag har det kommit i flera omgångar! Så härligt fantastiskt underbart

    Hoppas ni alla har en bra dag!

    Kram!

  • 31 maj 2008

    Oii, jag fick just blombud till jobbet från min älskade man! Fantastiskt vackra rosor och på kortet stod "för mer pirr i magen". Jag är så kär att jag lipar...

  • 31 maj 2008

    Ja, det var verkligen mys med blommor till jobbet!

    Långserud - jag tycker förslagen med bio, godis etc låter jättebra! Tror alla uppskattar till 1000 att bli uppvaktade och ihågkomna.

    Barba - vad är det för hus? Spännande! Men jobbigt när man har släppt det i tanken.

    Nina - stackare! Skickar en stor kram till dig. Hoppas du känner hur du vill göra, det är nog tyvärr bara du själv som kan ta beslutet...

    Härligt med vädret, Grund! Var bara försiktig så att du inte får fula ränder eller bränner dig!

    Kul med klänningen, Amor! Häftigt att det snart inte är nästan några brudar kvar alls längre! Bara en massa fruar

  • 31 maj 2008

    Astriden - jag tycker det låter jättefint att göra så.

    Val - attans! Kunde han bara strunta i er alltså? Finns det någon annan?

    Roligt med dans, Amor! Vad är det för typ, musik osv? Nyfiken!

    Jag tycker det låter super med en BT-träff i stugan när ni är klara, Astriden!

    Nu är det jobb, sen åker jag till landet ikväll för en långhelg med hela stora familjen. Mysigt att slappa och leka med min systers barn. Sen på måndag har vi ultraljud igen!

  • 31 maj 2008

    Villervallas kläder gillar jag också skarpt, och Polarn & Pyret är ju superfint. Gillar överlag att det inte är supertjejigt eller killigt, även om det kommer att bli en hel del sånt också Vi får veta kön på måndag om vi vill, men vi väljer att överraskas.

    Datum... jo, vi vet ju vad vi ska göra på nyårsafton om det stämmer Har fått 31 december, vi får se om det blir något annat efter ultraljudet.

    Din kvällsplan låter ju super, Långserud! Kommer att bli perfekt!

    Tyvärr inget förslag på fön!

  • 31 maj 2008

    Barba - är det ett gammalt hus? Tänk att ni får det precis som ni vill ha då!

  • 31 maj 2008

    Vi får alla hålla våra vädertummar för dig, Grund!

    Hade önskat att vi skulle vara i Lysekil i helgen så jag hade fått se dig, men det blir sommarstugan på ostkusten istället när vi börjar vår semester i helgen.

    Lugnt här i tråden, hoppas alla är ute och njuter av det härliga vädret. Tar emot ganska mycket att sitta på jobet nu, har panik över att vädret är så fint... Vi hade i alla fall en härlig helg på landet. Och sen var vi ju på rutin-ultraljud i måndags! Så mysigt att se pyret igen!

    Förresten, tack Långserud om tipset på födelsedagståget! Min systerdotter fick det av oss nu i helgen och hon (och mest föräldrarna) blev jätteglada!

  • 31 maj 2008

    Goddagens! Hoppas fikan var trevlig igår! Vill träffa er oftare, var ju så himla längesen nu.

    Snart är det semester! Äntligen! Vi startar med en vecka på landet, sedan segling från Lysekil och norrut i en vecka, och lata oss och mysa i huset i Lysekil en knapp vecka innan vi avslutar med kräftskiva med kompisar i stockholmsområdet. Känns härligt tycker jag, och det bästa är ju att det blir så billigt när man kan utnyttja föräldrarnas båt och lantställe. Pengar behövs till annat just nu, och blir det bara fint väder är ju semester i Sverige oslagbart.

    Enda negativa är ju att det blir svårt med uppkopplingen, så jag lär ju inte hänga här...

  • 31 maj 2008

    Grund - nu visar smhi uppehåll på lördag (bara regn mellan 6-12) Hoppas hoppas! Du vet väl att vi alla håller tummarna?!

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar blir fruar en efter en - Del 4