• Grund

    Underbara Göteborgsbrudar blir fruar en efter en - Del 4

    God morgon girls!

    Ja, den där fotbollen... Aybee förstår att du är sur, man blir ju lite less på att vi har ett landslag som spelar lika illa som vilket Div 4-lag som helst. Inte en passning som var rätt. Jag tycker ärligt talat att matchen lätt kunde slutat 5-0 och det hade inte varit orättvist. Å Zlatan, hur lat får man bli? Han gjorde ju inte ens ett försök. Så det var min analys- de var inte värda att gå vidare!

    Annars är det torsdag och imorgon är det midsommarafton och ännu en FRU ibland oss Hoppas ni får en underbar dag Carin!

    Ska bli så skönt att åka hem i helgen och bara ta det lugnt. Ska försöka få gjort lite pyssel kanske

    Vad ska ni göra i midsommar tjejer?

  • Grund

    Malin, nu har jag printat två av dina bilder för jag tyckte min make up var helt perfekt! Me love!

  • Grund

    Innan jag smiter hem till Grundsund över helgen vill jag önska alla en härlig midsommar!
    Ät nu ordentligt med jordgubbar Det ska jag göra!

    KRAM PÅ ER ALLA!!!

  • Grund

    God morgon tjejer!

    Astriden: Jag är stensäker

    Cariniokenneth: STORT GRATTIS!!! Ska bli roligt att få se bilder. Berätta mer om dagen, var du pirrig? var hade ni festen? etc.

    Jag har haft en väldigt trevlig midsommar och i lördags hade vi möhippa för en av mina tärnor. Jag tror hon var väldigt nöjd med daegn och jag hade toppenkul jag också. Vi åkte bl.a ribbåt i stormen- det var grejer det

  • Grund

    Ninnabell: Välkommen och kul att du hittat din drömprins! Här finns likasinnade som inte riskerar att tröttna på "bröllopstjötet"

  • Grund

    hej hopp!

    Åhh vad jag längtar till ikväll. Nu börjar man ju träffa folk som sett filmen och alla tycker att den är såååå bra. Längtar!
    Ska tydligen vara lite snyftig så man kanske ska ladda med den vattenfasta mascaran och passa på och göra "tårtest"

    Jag får se hur länge jag är med er efter bion för jag har så mkt att göra hemma så jag blir lite stressad...men det löser sig.

    Igår var vi och provkörde en Saab 9-3. Den hade bra drag men jag tycker koppling och växling är sportigare på vår Volvo. Men det är ju strunt samma eftersom vi ändå vill ha en automat denna gången. Får se vad det blir, alltid roligt med ny bil iaf...

  • Grund

    Å, jag vill också hinna hem och piffa till mig. Tur att mitt alias är Carrie för hon kan ju vara helt galet klädd ibland

    Snart smäller det!!!

  • Grund

    Astriden, Godmorgon-kram igen

    Tack för igår Astriden, Amor och Aybee (AAA ) Ännu en supertrevlig biodate! Å den filmen kan man ju tänka sig att se igen...JAAA!

    Välkommen hem från the big apple 31maj! ni verkar ha haft en toppenresa. Vad skojigt att du shoppat lite baby-skor också

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar blir fruar en efter en - Del 4