Inlägg från: Långserud |Visa alla inlägg
  • Långserud

    Underbara Göteborgsbrudar blir fruar en efter en - Del 4

    Vilket nr är ert?

  • Långserud

    God morgon flickor!

    Astriden: Vilken bra planlösning! Å det som jag gillar med nya hus, förrutom att allt är nytt n ytt nytt, är att det är lösningar och placering a väggar, skåp etc som är praktiska och samtidigt att man tagit vara på ljusinsläpp. Vår br är från -74 och den är mysig och bra men det är många opraktiska lösningar, typ dammhörn etc. Vilka val ska ni göra?

    Amor: UNDERBAR man du har! Vad blev det för bukett?

    Åh I miss U girls vill vara med imorgon men tiden börjar tinna ut för oss och svårt hitta tider att ses med vårt toastmasterpar så det mååååste bli imorgon. Plus att jag känner superstress över att festhäftet inte är klart. Min sambo är en sista minuten person, vilket jag INTE är, jag vill klara av saker så snart som möjligt.

    Kram!

  • Långserud

    Amor: Bara han har koll på området den satt så, eller iaf vad jag har hört ,så är det ingen fara, dvs får man ingen hudförändring så är det ingen fara på taket. Men som alltid, better safe than sorry så om han har vård gnm jobbet så skulle jag nyttja den servicen så slipper man tänka på det mer. Kram till dig å din blivande man!

  • Långserud

    Amor: hahahaha ja vad jag funderade på vad du menade med j'vla hahahahaha

  • Långserud

    Amor: Ja 100 dagar kvar! Men tycker både du å Grund ligger långt framme men det är väl skönt. Över sommaren kanske det är mkt som är stängt etc så skönt beta av saker nu.

    Tjejer: Var på MAC på Åhlens igår å köpte läppstift + glans till bröllopet, såå nöjd! Men så provade jag en guldig ögonskugga som var fin. När jag blev provsminkad så hade hon mer brunlila men det gav mer djup å lyster åt ögonen. Detta mer dag-make, lite mjukare. Hm, svårt man vill förstärka sina egna färger (läs: Bli skitsnygg) men ej se för makad ut. Börjar klura på vilka färger ska ha eg... svårt... hur tänker nI?

  • Långserud

    Grund! Men vännen då, förstår oron i magen. Samtidigt skönt att han är som ngn annan sa under vård, om om jag hängde med, de vet vad som är fel. Men skönt för dig om ni åker upp och träffar honom. Det kommer både du och han må bra av, bara vara nära ngn man älskar piggar och får en ofta att må bättre.

    Bamsekram till dig från mig med! Säg till om behöver ngt; skjuts bil etc.

    Skriver som min mamma alltid gör och jag och mina kompisar (inte er utan ngr andra ): PoK!

  • Långserud

    Malin: När skall jag ha mina spellistor klara?
    Senast 48 timmar innan leverans.
    Enligt hemsidan?

  • Långserud

    Flickor: Hon som ska sminka mig bönade om att jag kvällen innnan ska lägga en riktig fuktbooost mask och en ögonmask. Vad har ni för favvisar?

    En favvisinpackning för torrt hår? Gärna färgat..

    Skönhetsakuten är aktiv!

  • Långserud

    Hej flickor!

    Nu ska jag riva av ett pass gympa på Friskis och sen Veronica Maggio på Storan!

    Kram!

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar blir fruar en efter en - Del 4