• Helena1978

    Dalabrudar 2008, del 4

    Här är del fyra för oss som gifter oss i Dalarna under 2008.
    Välkomna hit!

    Tidigare trådar:
    www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m2477727.htm
    www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m2611174.html
    www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m2736656.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-05-19 10:07
    Här är en länk där ni kan lägga upp er med info om när och var ni gifter er.

    www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m2915778.html

  • Svar på tråden Dalabrudar 2008, del 4
  • asaonthehill

    smart drag... då ses vi här!

    Måste bara konstatera att det här med att bjuda in några fler än vad man räknar med ska komma, endel återbud blir det ju alltid, är ett vågspel. Vi har just passerat 100 som tackat ja, och vi bjöd 115... Räknar med 100 i budgeten, bordsplaceringen, övernattningen m.m. Hade osa första maj, men fick ändå in några svar nu i veckan, att det ska vara så svårt att svara i tid? Detta kommer att bli en dunderfest- läääängtaaaaar!

  • Helena1978

    Jag längtar också! Vi hade bjudit ungefär 75 st. Tre par av dom har vi inte fått svar på, så jag räknar starkt med att iallafall 2 par inte kommer. Men sedan har vi missat att bjuda tre personer, vilket vi kommer att göra. Blir nog 10 fler än vad vi trott. Vi hade osa sista april.
    Är det bara jag som börjat bli lite nervös? Vissa nätter har jag lite svårt att sova, det pirrar i hela kroppen och jag känner mig jätte nyförälskad

  • mika 080705

    det är bara 47 dagar kvar för mig nu. och jag håller på med bordsplacering. svårt när man inte vet om en del personer verkligen kommer eller ej. de håller ja med om!

  • SuperRultan

    Jag har tänkte att det är sååå långt kvar och att jag kan göra mycket lite längre fram MEN nu har jag upptäckt att det börjar närma sig :) pirr pirr men super kul !!!

  • cesse

    Ni som gifter er i Falun/borlänge, var köper ni era buketter?

    Har så svårt att bestämma mig, tänkte inte ha det så avancerat

    Tips?

  • fru Bruhn

    Nu ska ju jag inte gifta mig i Falun el. Borlänge utan i Furudal, men jag kommer at hanla blommor och göra corsager och buketter själv. Där jag bor finns ju inte så stora blomsteraffärer men i Falun finns ju Plantagen bla om du ska pyssla själv med buketten.

  • Helena1978

    Vi gifter oss i Leksand och ska låta en tjej som jobbar/jobbade som florist göra vår bukett. Hon har efterfrågat det själv. Ska försöka träffa henne i början av juni för att se vad jag vill ha, tydligen hade hon en bok med olika buketter som hon gjort genom tiderna. Så jag kan nog inte heller hjälpa till med något bra tips.

Svar på tråden Dalabrudar 2008, del 4