Inlägg från: TyresöBrud |Visa alla inlägg
  • TyresöBrud

    080809 del 4

    Emkalo skrev 2008-06-04 11:13:03 följande:
    Det kommer bli skoj! Jag hade velat kanske...men nu ska han få annat... Jag försökte lirka det ur honom, om han skulle gilla det och han sa" varför skulle jag vilja ha bilder på dig i underkläder när jag har dig hemma naken varje dag?". Han förstod inte riktigt poängen men eftersom han inte verkade uppskatta idén så la jag ner det. Men jag tror du kommer ha kul och blir säkert supernöjd med resultatet! Skulle vara spännande och se hur man gestaltar sig! Lycka till!! Lite avis :)
    Tack! Nu drar jag dit, pirrigt värre
  • TyresöBrud

    Lollan82
    Vi kommer att önska oss bidrag till bröllopsresa! Har också det mesta redan känns det som.

  • TyresöBrud

    Ja, om två månader idag är det vår dag!
    Gu va tiden rusar iväg

  • TyresöBrud

    Jag hoppas att jag får möhippa. En kompis till min m2b råkade på fyllen i lördags säga att den kommer att vara den 27/6. Alla andra förnekade och såg konstiga ut, sen tog de honom åt sidan och stog och pratade ett tag.
    Ja ja, vi får se när den blir, men jag hoppas att den blir. Men det tror jag faktiskt.

  • TyresöBrud

    Hej hej,

    Min m2b vill absolut inte se min kläning. Jag ville visa den för den är så fin men han vägrade. Bra tycker jag nu! Men nu är den hos mamma.

    Vi har valt tårta nu, kommer att ha en vit tårta dekorerad med våra rosor Sweet Avalanche, hallon, björnbär och blåbär. Vi kunde inte välja smak så vi kommer att ha två. Olika smaker i olika lager. En med hallon mousse och mjölkchoklad mousse och en med mörkchokladmousse och vaniljbrulle och ett lager färska hallon. Så fantastiskt gott!! Vi kommer ta till lite extra för jag tror att de flesta vill smaka på båda sorterna, det vill i alla fall vi!

  • TyresöBrud

    Virvel
    Jag är ingen expert men så som jag har uppfattat det så är Avanache vitare. Sweet Avalache är rosa vit, mycket ljust rosa och lite som ljusgrön på toppen av bladen. Jätte vacker tycker jag, en stor härlig ros!

  • TyresöBrud
    Virvel skrev 2008-06-12 10:25:55 följande:
    Jag har sett Avalanche hos florist och den är verkligen jättefin. Den passar så bra i arrangemangen vi ska ha på bordet. Det är svarta keramikskålar som vi kommer att fylla med sand, i sanden sticker vi i ett snapsglas som fylls med vatten och där i sticker vi ned en ros, ovanpå allt lägger vi mossa och sedan pärlor på tråd. Så rosen kommer liksom att ligga precis ovanpå mossan. Hoppas du är med på vad jag menar.
    jag är me, det låter ju jätte fint!
  • TyresöBrud

    är det den som säljs lite här och där, med en spetskant uppe och nere. Kommer inte ihåg vad den hetr nu. Med ett par string till.
    Funkade inte alls tycker jag, jag kastade min!
    Har köpt en riktigt bra istället på www.snofridholgersdotter.se Helt fantastisk, drar in allt, formar midjan och puttar upp bysten.
    Kommer inte att ha den under på bröllopet med hade den på min SecretBox fotografering.
    Kommer inte kunna ha någon bh under klänningen men min tärna är en hejare på att tejpa upp tuttar som tur är!

  • TyresöBrud

    Är det förresten någon som har koll på hur många dagar det är kvar nu! Jobbar min sista dag imorgon och sen är jag ledig, när jag kommer tillbaka efter semestern är jag gift! Tänk va!! Känns helt fantastiskt!

  • TyresöBrud

    Åhh vilka härliga hippor ni verkar ha haft, längtar tills det blir min tur!
    Emkalo, kan du inte berätta om din dag.

Svar på tråden 080809 del 4