Inlägg från: Bride in England |Visa alla inlägg
  • Bride in England

    080809 del 4

    Vet ni vad, jag tittade just pa den langa listan av oss som gifter oss 9 augusti i ar och fick plotsligt massa fjarilar i magen. Kan inte fatta att jag star med pa en lista med brudar som gifter sig om mindre an 3 manader!!! Det kanns fortfarande overkligt pa nagot satt. Och otrolig spannande Hur kanner ni er, ni andra?

  • Bride in England

    Varfor maste man kopa parfymer? Har jag aldrig hort. Vi ska anvanda vara favoritparfymer vi redan har. M2b har en suuupergod doft som jag bara alskar, den ska han ha pa brollopet

  • Bride in England
    bridesilly skrev 2008-05-20 09:42:58 följande:
    Vi kommer ha massa ljusfat med stora blockljus på. Ljus hör till festligheterna tycker ja Men visst risken finns att det blir för varmt. Min mamma har bokat med vädergudarna, 22 grader och sol till den 9 augusti i år flickor Lagom varmt och skönt!
    Ingar England i den vaderbokningen?
  • Bride in England
    bridesilly skrev 2008-05-20 09:54:20 följande:
    Bride in England skrev 2008-05-20 09:53:33 följande:
    Jajamen såklart, det var till alla blivande brudar den 9 augusti
    Vad bra, tack 22 grader och sol later utmarkt!
  • Bride in England
    Virvel skrev 2008-05-20 12:53:04 följande:
    Jag köpte mina hos www.festingen.se/product.asp
    Vad stamningsfullt det ser ut!! Men var och hur svävar de - forsvinner de upp emot himlen eller haller de sig i luften? Om du forstar vad jag menar
  • Bride in England

    vackert!! Ska ni vanta tills det blir morkt da?

  • Bride in England

    Fy vad daligt!!!!!!

    Haller med ovanstaende, ring till dem! Detta ar ju inte riktigt klokt - forstar de inte allvaret med notallergier?!?!?! SA daligt att de inte svarat pa mailet heller. Forstar att du kanner missmod Men ta och prata med dem ordentligt och se till att ni skriver pa ordentliga papper pa att inga notter kommer att vara narvarande (inklusive personalen hehe) och fa dem att inse vilka implikationer detta kan ha pa dem (man borde val kunna stamma dem eller nat - inte for att det hjalper om skadan redan ar skedd men det borde fa dem att inse allvaret iaf).

    Antar att du redan har kollat efter att det ar forsent att byta stalle?! I varsta fall kanske det ar vart att kolla upp - hellre en massa extra jobb att hitta nagon annanstans osv an att sitta och inte kunna ata sin egen brollopsmiddag!!!

    Hade blivit saaa f*rbannad!!! Sorry gor inte det hela enklare for dig men jag blir bara sa arg. Hoppas det loser sig!!!


    AoM skrev 2008-05-22 06:32:41 följande:
    Usch och fy och blä. Igår trillade tårarna på jobbet. Vi har strul med herrgården. Allt har flytit på hur bra som helst med personalen där, men nu är det inte bra alls. Jag är väldigt väldigt nötallergisk, så pass att spår av nötter räcker för att jag inte ska överleva. Detta är något vi har varit extremt noga med att poängtera i all kontakt med herrgården. Hittills har det verkat bra men så förra veckan blev det kaos! Jag och min ena tärna var där för lite planering. Till eftermiddagsfikat serverades jag nötter, likaså till frukost dagen efter. Detta trots att jag poängterat det när vi beställde rummet och när vi checkade in. Och vi var de ENDA GÄSTERNA den natten!! I måndags skrev jag ett långt mail där jag förklarade vad som hade skett och hur jag nu kände inför att ha vår bröllopsfest hos dem. Inget svar i måndags, inget i tisdags och inget igår. I vanliga fall får man svar inom en timme eller två. Igår mailade jag igen, frågade om det första mailet hade kommit fram. Fortfarande inget svar. JAg vill ju inte sitta på vår bröllopsmiddag och vara nervös och orolig, lika lite som jag vill ta med matlåda som de får värma åt mig. På lördag ska vi dit och proväta menyn. Om allt fungerar.
  • Bride in England
    AoM skrev 2008-05-22 22:32:40 följande:
    Nu kan jag berätta att innan jag hann ringa från lunchrasten hade herrgården ringt upp mig! Det var tjejen som vi har haft all kontakt med tidigare, hon var jätteupprörd och kunde inte förstå hur ett så allvarligt misstag hade skett! Hon berättade även att hon hade sammankallat personalen till möte osv. Kändes bra att hon tog det på ALLVAR!! Så nu kan jag andas normalt igen :)Vi ska dit på lördag och proväta vår meny, återstår att se om deras möten har givit effekt!
    Harligt att de horde av sig och verkar ta det pa allvar (som sig verkligen bör!!). Skont att du kan slappna av nu. Maste vara jobbigt att vara sa allvarligt allergisk mot notter!! Men nu kan du slappna av igen, harligt!
  • Bride in England

    Vi ocksa! Resebidrag alltsa. Vill inte fa en massa prylar vi maste flytta med oss till Sverige sedan.

  • Bride in England
    lollan82 skrev 2008-06-05 17:48:49 följande:
    åh och vi som inte ens vet om vi kan åka iväg.. inte en vecka iallafall... har eget företagsitter här och planerar mera-)
    Ni kanske kan aka pa en langhelg? Eller bara en helg, till en mysig herrgard med spa eller liknande?
Svar på tråden 080809 del 4