Inlägg från: Mrs Robin Hood |Visa alla inlägg
  • Mrs Robin Hood

    080809 del 4

    Det låter perfekt!


    svalan77 skrev 2008-06-07 22:35:45 följande:
    tack virvel fick fart på tankeverkstan vad tror ni om att skriva nått i still med detta?Vi har samlat på oss finporslinoch redan köpt oss glas till vin.Så vår önskan är ej skålarnej vi behöver stålar.För vi skall ut och faramycket längre än till skara. Därför skulle det nu passa med ett tillskott till vår resekassa.känns som jul när man sitter å rimmar =)
  • Mrs Robin Hood

    Min sambo vill inte se den. Just nu hänger den mitt framför näsan på honom eftersom jag just fått hem den från sömmerskan men han kikar ändå inte.


    lollan82 skrev 2008-06-11 19:39:26 följande:
    fick ringarna idag, solvind i vitt guld och mannens oxå.11 400 kr för min och 6000 kr för mannens .. fick båda för 12 000 ..jippiii så glad.. en stamkund hos oss på feretaget..hihihämtade hem min klänning idag men den får vara hos tärnan då jag ej litar på min sambo hahaatt han inte ska se den..får eran sambo se eran?
  • Mrs Robin Hood

    Har du några tips inför en sådan fotografering? Ska göra min på måndag. Funderar på ombyte och om jag ska ha med slöja etc till underkläderna som jag har har på bröllopsdagen.


    TyresöBrud skrev 2008-06-24 16:46:00 följande:
    Ja just det, har ju glömt att skriva. Fick mina bilder från Secret Box fotograferingen igår. Var faktiskt riktigt fina! Var rädd att jag inte skulle gilla några men tyckte att typ 40st var riktigt bra. Fanns dock nästan 200st att välja bland.Är iaf glad att jag gjorde det!
  • Mrs Robin Hood

    Tack!


    TyresöBrud skrev 2008-06-25 12:54:34 följande:
    Mrs Robin Hood skrev 2008-06-24 20:27:24 följande:
    jag hade med mig mina brudunderkläder, en vit siden kimono som är rätt kort slöjan och mina bröllopsskor. Kade även med en svart korsett. Kul tycker jag att ha bilder på lite olika kläder. Tog även bildr i olika miljöer, både ute och inne.Lycka till!
  • Mrs Robin Hood

    Tänker på dig i din sorg! Tänk på att han kommer ändå vara med er på er stora dag.

    Tessan K skrev 2008-06-25 16:09:29 följande:


    Fick i morse redan på att min farfar avlidit i natt... Känns väldigt konstigt nu att planera både bröllop och begravning...
  • Mrs Robin Hood

    Kan du inte köpa en freebra som är två lösa "bröst" som är kladdiga inuti (tänk dig en sån där hand man hade när man var liten och kastade på varandra) som man fäster på brösten och sedan knäpper ihop med ett spänne ifram. Låter väldigt flummigt men dom sitter på bra och syns ju inte alls!


    lisa07 skrev 2008-06-26 09:34:00 följande:
    Hjälp!JAg har ett problem. Har köpt en jättesnygg brudklänning som jag verkligen gillar, men jag hittar inga underkläder som jag kan ha under. det är en klänning med band som går i kors i ryggen och framtill är det liksom bh-modell. Så jag har provat med axelbandslös bh, men den syns både fram och bak, jag har provat med korsett, men klänningen är lite transparent, så det lyser igenom + att jag fick fula veck vid skulderbladen av korsetten. vad ska jag göra?? Någon som har någon bra idé?
  • Mrs Robin Hood

    Bridesilly:
    Vi hade inne vigselannons i fredags. Så att de som vill ska kunna skicka postogram. Kändes stort att se sitt eget namn där!

  • Mrs Robin Hood

    Det är säkert inte försent ännu. I vår tidning räckte det att man lämnade in dagen innan tryck senast kl 12 så kom den nästa dag.


    bridesilly skrev 2008-07-27 22:10:29 följande:
    Man kanske skulle haft en annons då..hmm..jaja det får kvitta. Vi kommer ha bild på oss i tidningen efteråt istället.
  • Mrs Robin Hood

    Tjejer ni stressar mig med allt regnprat. Klart det inte kommer regna.... och skulle det göra det så kan vi ju inte göra något åt det. Okej jag lät nog lite väl optimistisk men vi får försöka att inte tänka på det utan ha ett paraply redo så ska vi nog slippa regnet.

  • Mrs Robin Hood

    Det är ju några dagar kvar så det lägger sig säkert med lite anti.


    Pannkakstårtan skrev 2008-08-04 23:15:18 följande:
    Jag fick världens munsår idag? Va trött jag blir Har haft det två gånger innan i hela mitt liv och det var säkert 3 år sedan sist och så kommer det nu! Tjejen på apoteket sa att sol och stress kunde vara bidragande faktorer. Har tagit på anti hela dagen så jag hoppas på att det ska vara borta tills på lördag!
  • Mrs Robin Hood

    Jag kommer säkert också sitta här i kväll om allt går som planerat idag och inte fler avbokningar inkommer. Men instämmer med Virvel och säger lycka till oss alla i morgon. Vi kommer att fixa det galant och ha en underbar dag allihop även om regnet öser ner. I morgon smäller det!

  • Mrs Robin Hood

    Skönt att höra att alla är så otroligt nöjda och lyckliga. Kan bara instämma. Jag känner mig som världens lyckligaste och hoppas att ni känner likadant.
    Vad har ni gjort med era brudbuketter? Lämnat in dom för konservering eller gör ni något med dem själva?

  • Mrs Robin Hood

    Ja det var det ju verkligen.


    Celeste97 skrev 2008-08-12 12:30:19 följande:
    Vi tog med brudbuketten till kyrkogården där M2Bs pappa ligger. Fick tipset här på BT och tycker att det är en väldigt vacker handling.
  • Mrs Robin Hood

    Fotografen ringde igår och han är redan klar med bilderna. Ska hämta dom i eftermiddag. Känns spännande och nervöst på en gång!

Svar på tråden 080809 del 4