Inlägg från: cindell |Visa alla inlägg
  • cindell

    080809 del 4

    WWWWEEEEEEEE Idag bestämde vi oss för ringen med stor R! Gud va nöjd jag är. Det blev inte den vi bestämt oss för från början utan en helt egen design.

    Ska alla proväta menyn innan bröllopet?

  • cindell

    8 av 46 gäster har inte svarat ännu, varav jag är ganska säker på att 4 av dom inte kommer. Vi har osa 8/6 så det är någon vecka kvar iaf...

  • cindell

    Välkommen tillbaka

    Skulle bli galen att vara utan BT så länge

  • cindell

    På tal om misstag.... Vad har jag lyckats med idag?

    Jo, raderat hela festhäftet!
    Har suttit hela dagen igår och hela dagen idag och verkligen fått ihop ett bra festhäfte. Skulle skicka över det till min sambo via msn så han kunde skriva ut och titta så att sidorna blev som de skulle. Men nej nej.... Svaret från honom blev: Men här är ju bara frasida och baksida med. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Galen blir jag. Bara att sätta mig och försöka komma ihåg allting jag hade med. Jag vet att jag sparade det 50 gånger. Men tydligen ska man spara saker 51 gånger

  • cindell

    Virvel:
    Hur gick det med festprogrammet?

    Själv satte jag mig och gjorde om allting. TVÅ gånger, då det tydligen inte blev sparat andra gången heller. *suck* Fick sätta mig vid den stationära datorn och göra det där istället. Fungerade mycket bättre. Börjar bli nöjd med utformningen. Nu ska bara alla osa klart så vi vet vilka gäster som ska vara med i presentationen.

    Vad sysslar ni andra med för tillfället?

  • cindell

    Ni som har karlar som ska ha kravatt på bröllopet, kör ni med vanlig skjorta till eller med sån fluffärmad skjorta? Svårt det blir när man inte riktigt vet vad det heter

  • cindell

    Bha... Vad svårt det skulle vara då

    Tycker nämligen inte att den där puffskjortan är så himla fin utan kavajen. Men det passar kanske inte när man inte har vanlig slips....?

  • cindell

    Hämtade ut min ring igår med Sååååååå fin...

    Pratade med festlokalen igår och vi ska iväg och provsmaka menyn om någon vecka. Det ska bli hur kul som helst

  • cindell

    Vi har registrerat en önskelista på Duka på lite glas och saker till servisen. Men annars önskar vi oss också lite resecheckar och dylikt.

    Jo, nu har jag lagt in en bild på ringen. Gå gärna in och beundra *hihi*

  • cindell

    Tack!


    Virvel skrev 2008-06-06 07:34:23 följande:
    Jättefin ring!
    Jag har satt min mamma som kontaktperson på önskelistan. Så för de som inte tycker att de vill köpa något på Duka till exempel kan ringa mamma och kolla vad vi önskar oss mera. Förhoppningsvis får vi även en och annan överraskning. Det skulle bara vara kul.

    Virvel: Jättebra formulering.
Svar på tråden 080809 del 4