Inlägg från: TyresöBrud |Visa alla inlägg
  • TyresöBrud

    080809 del 4

    Hittade hit jag med!

  • TyresöBrud
    Virvel skrev 2008-05-20 12:53:04 följande:
    Jag köpte mina hos www.festingen.se/product.asp
    Vi har också beställt lyktor men vet inte om vi ska ha de till bröllopet eller ej. Vilken tid har ni räknat med till detta?
    Har hört att det i Asien är vanligt att man skriver en lyckoönskning eller hälsning på innan man skickar upp dem, ska ni göra så?
    Jag och min m2b fyller år samma dag i september 30 år så ev så spar vi dem till då, när det också blir fest.
    Slottet vi ska vara på tillåter inte att man tänder dem på slottsgården, måste gå iväg en bit och det känns lite bökigt. Lokalen vi ska ha till 30 års kalaset ligger jätte fint vig vattnet med gigantisk altan och gräsmatta utanför så där blir det nog inga problem att bara "tända på"

    Har precis kommit tillbaka från Oslo, hittade jätte fina brudskor, hade ett par hemma men de här var sååååå fina så jag kunde inte låta bli så nu har jag två par. Kanske kan vara skönt att växla lite.
  • TyresöBrud

    Virvel
    Ledsen om jag är otydlig, jag menade när på kvällen. Man vill ju att det ska ha blivit så mörkt som möjligt.

  • TyresöBrud

    Åh nu känns det som att det hänt mycket igen. Har bokat min Secret Box fotografering, är redan den 4 juni, pirrigt värre. Hoppas att han blir jätte glad och överraskad.
    Hittade jätte fina underkläder till den också. är jättenöjd med de, brukar ha svårt att hitta fina då jag behöver rätt stor storlek.
    Köpte jätte fina näsdukar också igår. Ska brodera på vårt monogram och vigseldatum och dela ut i kyrkan med vigselprogrammet. Broderat i vår temafärg!
    Beställde m2b´s vigselring också.
    Min morgongåva är också beställd, längtar helt galet till bröllopet.
    Och dagen efter får jag världens vackraste morgongåva, en jätte fin klänning då också, brunch med familjen och sen off to Paris!

    Bara 2,5 månader kvar!

  • TyresöBrud

    Vi provåt menyn för ett par veckor sen. På fredag ska vi proväta tårtan. Alla möjliga smaker, så ska vi boka utseende på den också.
    Hittade en brudväska igår. Inget märkvärdigt alls men den känns jätte bra. Bara 99kr på Åhlens, toppen!

  • TyresöBrud
    BettyB skrev 2008-05-26 19:28:41 följande:
    Jag får spader! Sambon har haft pacemeker i 9 år och den har funkat hur bra som helst. Inget konstigt alls på 9 år. Men NU, 2,5 månad innan bröllopet, börjar den strula och han måste opereras. Gaaaaah! Det är ingen stor operation egentligen och självklart kommer vår hälsa i första hand, men det kunde inte komma olägligare. Jag ska snart åka till sömmerskan som bor i en annan stad och kommer att vara borta nån vecka. Hon kan bara denna vecka. På torsdag ska jag åka till Paris där jag ska träffa min bror. Sambon har inte fått operationstid än, och jag ger mig 17 på att det kommer att krocka med våra andra planer. Vi har i allafall köpt kostym till honom idag så det är ju i alla fall nåt positivt.

    Stackare, hoppas att han får en tid snart och att den slutar krångla sen!
  • TyresöBrud

    Vi har köpt ett jätte fint fotoalbum. har sen ett värdpar som fotar gästerna antingen parvis eller i grupp, vissa har vi önskemål om hur. Vi har klippt till lappar av vitt papper. Efter att varje sällskap fotats så skrivs deras namn på en av lapparna och sätts in i albumet liggande eller stående, som de fotats. Senare under kvällen kan varje gäst skriva på sin sida.
    När bilderna är framkallade så byter vi ut lappen mot fotot.
    Så ska vi göra!
    Gästerna kommer att fotas när vi fotas. Hoppas att det kommer att funka smidigt.

  • TyresöBrud

    Idag efter jobbet ska vi iväg till konditorn.
    Vi ska välja utseende på tårtan och få hem provbakelser av alla smaker. Längtar massor efter det.
    Talar om sen hur det smakade!

  • TyresöBrud

    Idag kom min slöja, den är såååå vacker!
    Imorgon ska jag ta mina Secret Box bilder, är faktiskt riktigt pirrig. Är verkligen så långt ifrån en linslus man kan komma så jag börjar undra vad jag gett mig in på. Håll tummarna för mig imorgon, att jag grejar det.

  • TyresöBrud

    Snart är det dax för att träffa fotografen! Är det någon mer som ska ta bilder och ge i morgongåva eller är jag helt ensam...
    Pirrar i magen, är inte alls bekväm framför en kamera så jag hoppas att det blir bra och att m2b uppskattar det.

Svar på tråden 080809 del 4