• AoM

    080809 del 4

    Nu har jag också hittat hit!

    Idag hade vi vår första planeringsträff med tärnor, marskalkar och toastmaster. Jättetrevligt men det blev lite... stökigt. Alla pratade i munnen på varandra och det ena ämnet avbröts med det andra :)
    Men kul hade vi!

    På lördag ska vi ha vigselsamtal och senare på kvällen ska vi provsmaka hela vår meny!

  • AoM

    I vårt fall blev det att jag tyckte det vart för mycket bröllop så jag började leka lite med sambons systerson som är två år :)

  • AoM

    Usch och fy och blä.
    Igår trillade tårarna på jobbet. Vi har strul med herrgården. Allt har flytit på hur bra som helst med personalen där, men nu är det inte bra alls.

    Jag är väldigt väldigt nötallergisk, så pass att spår av nötter räcker för att jag inte ska överleva. Detta är något vi har varit extremt noga med att poängtera i all kontakt med herrgården. Hittills har det verkat bra men så förra veckan blev det kaos! Jag och min ena tärna var där för lite planering. Till eftermiddagsfikat serverades jag nötter, likaså till frukost dagen efter. Detta trots att jag poängterat det när vi beställde rummet och när vi checkade in. Och vi var de ENDA GÄSTERNA den natten!!

    I måndags skrev jag ett långt mail där jag förklarade vad som hade skett och hur jag nu kände inför att ha vår bröllopsfest hos dem.
    Inget svar i måndags, inget i tisdags och inget igår. I vanliga fall får man svar inom en timme eller två. Igår mailade jag igen, frågade om det första mailet hade kommit fram. Fortfarande inget svar.

    JAg vill ju inte sitta på vår bröllopsmiddag och vara nervös och orolig, lika lite som jag vill ta med matlåda som de får värma åt mig.

    På lördag ska vi dit och proväta menyn. Om allt fungerar.

  • AoM

    Nu kan jag berätta att innan jag hann ringa från lunchrasten hade herrgården ringt upp mig!

    Det var tjejen som vi har haft all kontakt med tidigare, hon var jätteupprörd och kunde inte förstå hur ett så allvarligt misstag hade skett! Hon berättade även att hon hade sammankallat personalen till möte osv. Kändes bra att hon tog det på ALLVAR!!

    Så nu kan jag andas normalt igen :)

    Vi ska dit på lördag och proväta vår meny, återstår att se om deras möten har givit effekt!

  • AoM

    Min klänning har kommit! Vi kastade in oss i bilen och körde 25 mil bara för att jag skulle få titta och prova den så snart som möjligt! Imorse klev jag upp extra tidigt bara för att hämta fram den ur mammas klädkammare och prova!

    Jag har ju köpt den i min gamla hemstad, där priset blev så mycket bättre än hemma i Sthlm. Kanske är positivt att inte ha den hemma heller, annars skulle jag väl titta på den var och varannan timme fram till bröllopet :)

    Efter lunch har vi vigselsamtal och ikväll ska vi till herrgården och proväta menyn. Spännande! Hoppas att nöthistorien verkligen är borta nu!

  • AoM

    Igår kväll provåt vi vår meny!!! Förrätten var kanon, varmrätten likaså. Efterrätten visste vi skulle vara UNDERBAR men tårtan... ja ni, snacka om att jag var besviken!! Det var ju inte ens en tårta!!! Snarare en... dessert.
    Måste styra upp det nu i veckan!!

    Vigselsamtalet gick bra, vår präst var verkligen jättetrevlig!!

  • AoM

    I söndags hade vi vårt sista datum för OSA. Fortfarande fyra som inte har hört av sig. Tänkte ta och ringa dem idag. Men vad säger man? Två av dessa har vi inte pratat med ALLS sen inbjudningarna skickades ut. Tänk om de inte ens har fått dem?

    Jag har tagit semester från jobbet idag, så denna långhelg ska vi ägna så mycket tid som möjligt till bröllopsplaneringen! Börja på vår bordsplacering, styra upp en del andra saker också.

    Hur ligger ni till med bordsplaceringarna?

  • AoM

    Idag är min möhippa!! I torsdags fick jag ett brev där det stod vad jag skulle packa ner i en väska samt lite instruktioner.

    Alldeles nyss ringde en främling och sa att kl 11 ska jag vara hemma, sitta i soffan och ha väskan redo.

    :)

  • AoM

    Jag blev hämtad i en bil av en främling. Efter en stunds åkande räknade jag ut att hon måste vara syster till en kompis.

    Vi åkte till Hagaparken där vi åt god lunchbuffé, alla mina nära vänner var där! Sedan fick jag några uppdrag som skulle utföras under dagen :)

    Efter det åkte vi vidare till ett äventyrsställe, där vi åkte fyrhjuling och tävlade mot varandra.

    När det var färdigt blev det picknick hos en av tjejerna, skitmysigt. Där fick jag en påse med presenter i, alla utan namn. Det hela gick ut på att jag skulle gissa mig till vem som hade köpt vilken present och varför det just var det i paketet. Jag tog alla :)Så roligt!

    Kvällen avslutades med middag hos två av tjejerna och sedan utgång. Fy sjutton vad kul vi hade!!

Svar på tråden 080809 del 4