• propp

    Någon som vill hänga på o pulverbanta?

    Fredrik och Sabine skrev 2008-06-27 09:27:47 följande:


    Jag tränar ingenting eftersom det inte rekommenderas då man får i sig så lite energi - då försvinner tydligen musklerna istället för fettet .Men promenader och sånt tar jag förstås....men inget hårdare.
    Jag har oxå funderat på det här med träning. Vanligtvis tränar jag ett par gånger i veckan på Friskis & Svettis, men de har ju sommaruppehåll just nu...och så har jag precis bytt jobb så jag har inte hunnit med så mycket mer än promenader sista månaden...men from nästa vecka har jag semester och då hade jag tänkt att ge mig ut och springa lite...men undra hur bra det är med träning när man får i sig så lite näring...jag tänkte iaf testa och så får jag se hur jag mår efter det...annars får det bli långa promenader, funkar ju rätt bra det oxå!
  • propp

    Vi är nog inne i precis samma fas just nu...för jag börjar oxå bli hård i magen nu...tror kanske att katrinplommon eller linfrö är enda sättet... Fast har inte provat det än...får se hur det går i helgen!

  • propp

    Fredrik och Sabine: hur har det gått för dig i helgen? Var det gott att grilla? :-P

    Jag åt nog den godaste middagen igår på mycket länge... Grillad fläskfilé med ljummen potatissallad och grönpepparsås...mmm...och till efterrätt fick vi fruktfat, det var hur gott som helst, och fick inte ens dåligt samvete att jag åt mycket av frukten heller...och vågen visade på -0,5 kg imorse...och hoppas på att det förblir så inför nästa vecka.

    Ner 2,5 kg på en vecka...gud va skönt!!! Om 1,5 kg har jag nått mitt bröllopsmål!!! Och har jag tur går jag ner lika mycket nästa vecka som den här och då kan jag ju verkligen känna mig stolt!

  • propp

    Jag vet faktiskt inte, jag kör "bara" två veckor, heltid...sen skulle jag tröttna ihjäl mig...

  • propp

    Hur går det för er? Jag har nu bara 0,5 kg kvar till min målvikt...känns roligt! Hoppas på att kunna vara där på fredag...på kvällen hade jag tänkt unna mig ett riktigt mål mat

  • propp

    Grattis Fredrik och Sabine!!! Duktigt jobbat... Jag har fuskat lite mer än du då...åt en glass efter minigolfen igår och åt även en glass idag på stranden...menmen...jag tänker sluta äta soppa imornkväll...börjar känna mig lite snurrig nu oxå, men det är nog tyvärr för att jag dricker för lite vatten om dagarna...men har ju nått mitt mål nu och får heller inte tappa för många kilon så att brudklänningen blir för stor...sömmerskan har gått på semester så det finns lixom inte en chans till att sy in klänningen nåt mer innan bröllopet...

  • propp

    Det kan säkert vara så att du står still nu ett par dagar, kroppen har väl fattat galoppen... Men tycker absolut att du ska glädjas dig åt dina 6,5 kg!

    Själv känner jag mig just nu helt matt...har gjort det sedan igår så nu har jag nog ätit min sista pulversoppa för den här veckan...inte för att läska er andra nu, men har precis varit och köpt hem lite riktig mat till kvällen...känner att jag måste få lite energi i kroppen. Sen nästa vecka om jag märker att jag börjar gå upp nåt kilo så tänker jag varva vanlig mat med soppa mitt på dan tror jag...har ett rätt stort överskott på pulversoppa...kommer räcka en hel vecka till om jag känner att det gått över styr efter bröllopsresan...

  • propp

    Ja, det har vi verkligen!

    Det här viktmålet har jag haft i 8 år...och ville egentligen nått det till vår förlovning förra året...men då va jag för seg...hur kul som helst att ha lyckats nå det till bröllopet!!!Hoppas vikten kan stabiliseras ungefär här...är skitskraj nu att jag går upp allt efter två veckors semester...menmen...det problemet tar jag då...nu vet jag ju iaf att pulversoppa funkar på mig!

  • propp

    Japp, om 8 dagar så... Och som sagt...märker jag minsta lilla nästa vecka så åker påsarna fram igen...

  • propp

    Ja, det är ju tanken...bra mat och träning...det jag har försökt med hela våren...funkade bra med 4-5 kg men sen tog det tvärstopp...spelade ingen roll med morgonpromenader 45 min i en hel månad...gav inte ens ett halv kg... så hoppas på att kunna stanna här nu (upp el. ner nåt kg) och stabilisera min vikt lite.

  • propp
    Fratris skrev 2008-07-06 12:01:01 följande:
    Får man fråga hur mycket ni startade på och slutade på, samt hur långa ni är? För jag tycker det går så fruktansvärt långsamt, men det är ju alltid de sista kilona som är svårast, särskilt om man är normalviktig de sitter som BERGET, och jag är ändå ute och powerwalkar 2 timmar om dagen, varje dag!Jag började på 64.1kg för två veckor sedan, och vägde 62.5kg igår (min invägning är egentligen på måndagar, så förhoppningsvis har jag gått ner mer då...)Vill ner till 55kg helst (rätt omöjligt till första Augusti som är mitt målviktsdatum), men sätter hellre en hög (eller låg! ) ribba och sedan nöjer mig med det jag ändå lyckas gå ner...
    Jag är 160 cm och började på 63,8...på 13 dagar gick jag ner till 59,8 kg...men nu har jag ätit vanlig mat över helgen och dessutom varit på en möhippa med en del mousserande och en del vin, så imorse vägde jag 61,5...nu sista veckan innan bröllopet kommer jag nog äta frukost och middag och så äta en påse soppa mitt på dagen...jag önskar oxå att jag skulle kunna ta mig ner till 55 kg...men har inte vägt det på 8 år så just nu känns det målet nästan orealistiskt...därför satte jag istället målvikten strax under 60 kg till bröllopet.
Svar på tråden Någon som vill hänga på o pulverbanta?