• valkyriana

    Effektivt mot hungern "Hoodia"

    Får jag fråga vad det är för något?
    vad innehåler de?

  • valkyriana

    Var det någon som såg superskinny vs.... på 3 an (?) här om dagen. De pratade om Hoodia, men jag missade vad de sa. Vet bara att hon kastade dem i toaletten i slutet...

  • valkyriana

    Oj!
    Läste ditt inlägg förut. Har ätit hoodia i någon vecka, men har haft ett uppehåll på någon vecka.
    Tog en idag igen. Läste som sagt ditt inlägg och tyckte att det lät otäckt som fan, men det var inte mer med det.
    Så skulle jag ut och hoppa studsmatta med barnen och lade mig ner och skulle vila lite och tänkte "fan nu kom den där konstiga yrseln tillbaka igen".
    Har haft det några gånger, men aldrig reflekterat över att det kunde bero på hoddian.
    Det är skitäckligt. Får det bland annat då jag ligger ner och bara vänder huvudet. Känner mig helt groggy och borta. Så går det över efter ett tag.
    Kommer inte äta hoodia mer nu. Tack.


    Emblingen skrev 2008-07-13 14:31:23 följande:
    Varnar för Hoodia!!!Jag åt dem för 2 år sedan. Tog rekomenderad mängd. En dag några veckor efter jag börjat kände jag mig konstig. Dåsig, slö och oorgenterad. Min granne märkte att jag började bli väldigt konstig och ringde min m2b. De körde in mig till Axessakuten och under tiden hann jag bli medvetslös. De fick bära ut mig ur bilen och jag fick komma in med en gång. Jag hade väldig dålig syretillförsel så personalen ringde ambulans med en gång som körde i ilfart upp till sahlgrenska. Efter några timmar vaknade jag till liv igen och då var alla personal inställd på att jag försökt ta livet av mig med hjälp av tabletter. Alla symptomen tydde på det.Men det hade jag ju inte!!!!!Efter några timmar då de äntligen trodde på att jag ej tagit överdos av tabletter så kom de fram till att det hade med Hoodia att göra.Jag slutade rakt av och efter det har jag aldrig vart med om någon sådan upplevelse igen.Så var försiktig med naturläkemedel! Inget på den marknaden har genomgått någon granskning så det kan vara superfarliga naturliga ämnen i som vissa klara och vissa inte. Men man vet ju aldrig hur man ska klara av det innan skadan är skedd.
  • valkyriana

    Har skött kosten aldeles utmärkt, annars hade jag naturligtvis antagit att det var det som var orsaken till yrseln.
    Kommer i alla fall inte äta hoodia. Om yrseln försvinner igen, i samband med att jag slutat äta hoodia kommer jag att dra slutsatsen att det var den som orsakade yrseln.
    Fortsätter den så kommer jag naturligtvis att uppsöka läkare.
    Så även om ALLA undersökningar i VÄRLDEN visade på att hoodia inte har några biverkningar, skulle jag ÄNDÅ använda mitt eget sunda förnuft och inte använda ett preparat som jag själv märkte hade underliga biverkningar på mig.

    Nu har jag inte känt av yrseln alls idag.

    Det är ju jättebra att det fungerar för dig! Men det är väl som med allt annat. Det fungerar inte för alla.


    JoDee skrev 2008-07-14 12:29:44 följande:
    Yrseln behöver inte nödvändigtvis ha med hoodian att göra. Så länge jag själv skött kosten och druckit som man ska, så har jag mått prima själv. Däremot kan yrseln bero på infektion i kroppen. Jag visste inte om att jag var förkyld, just för att den gav mig bara hjärtklappning och yrsel. Misstänkt lungemboli, så det blev lungröntgen och massa blodtappande.Men de upptäckte bara ett förkylningsvirus. Detta skedde långt innan jag testade hoodia.Säger inte alls att jag inte tror på att hoodian kan ge dessa biverkningar. Men man måste se till andra ev faktorer. Eftersom dom inte funnit några biverkningar med just hoodian än.
Svar på tråden Effektivt mot hungern "Hoodia"