Inlägg från: Monken |Visa alla inlägg
  • Monken

    7 Junibrudar -08, Nu är det inte långt kvar!!

    Vi funderade på Koh Samui, men just i november var det tydligen inte alls bra att åka dit...

  • Monken

    Japp, det sas att det är stor risk mör massor med regn där i november... De andra ställena vi ska till låter ändå väldans bra så vi är nöjda ändå

  • Monken

    Tänk... 12 dagar... Tihi!! :-8

    Såg att jag inte svarat på din fråga här. Har inte alls sett den faktiskt! Så kan det vara...

    Vi har bara 900 m mellan kyrkan och värdshuset och har funderat fram och tillbaka på vad vi skulle göra, men så bestämde vi oss och beställde häst och vagn. Fast det får inte bli rega, för vagnen är öppen och körs inte om det regnar... Vi kan avboka den så sent som dagen innan vilket ju är bra!

    Ni då, vad ska ni ha?

  • Monken

    Ja, uj uj!! 6 dagar kvar!!!

    Har ni allt under kontroll brudar?

  • Monken

    Ja, jag börjar också känna av lite nervositet...

    Vilken tid på lördag är er vigsel? Vår är kl 15.00.

  • Monken

    Ja, man har ju haft sin beskärda del av bröllopsmardrömmar...

    Det ser lovande ut för Stockholm också, det ska nog bli något svalare, men det är ju bara bra för de stackarna som ska gå i kostym. Vi har ju i alla fall vitt på oss...

  • Monken

    Jodå, nu börjar jag bli lite smånervös. Nu är det ju liksom "Bröllopsveckan"!!! Jag är som tur är ledig så mina kollegor slipper ha en hispig brud runt omkring sig!

  • Monken

    Oj! Vad skulle ni ha haft (jag har säkert frågat det förut, men min hjärna är inte med mig nu...) och varför blir det inte så?

    Det finns bilförmedlingar om man vil hyra en bil med chaufför, kolla med dem om det kan ordnas fram en bil till på lördag!

    www.bfm.nu/index3.htm

    Vi funderade på att hyra genom dem, men fick tag på häst och vagn istället.

  • Monken

    Ja, nu har kroppen börjat tala om för mig att jag är nervös och spänd som en fiolsträng... Har just varit ute och gått en snabb 45 minuters promenad för att "gå av mig" lite stress... Har egentligen ingenting att vara stressad över, men är tydligen det ändå.

    I morgon ska jag till frissan och färga och slinga håret

  • Monken

    Vi har inte träffat prästen ännu, så vi vet inte var vi kan vara innan vigseln. Återkommer på onsdagkväll om det!!

  • Monken

    Japp, det är här vi är!! Vad kul att ni hittade oss!!

    Jag håller på för fullt att färga mina ögonbryn för att sedan bege mig till frissan Annars har jag inget "bröllopsrelaterat" inbokat för idag. I morgon ska vi träffa prästen och ha vigselsamtal. Jag kan tycka att vi skulle ha haft det för länge sedan, men det gick inte att ordna tidigare. Det blir säkert bra ändå Vi ska öva samtidigt i kyrkan och jag har en känsla av att vi antingen kommer att skratta vi med eller att löftena kommer att hulkas fram...

    bunny08, det måste vara jättesvårt att hålla tyst om en sådan sak. Jag skulle aldrig ha klarat det!!

  • Monken

    Det kan jag iofs förstå!! Det är ganska många som har haft åsikter om diverse saker...

    Nu ni brudar... i övermorgon är det dags!!!!

  • Monken

    Bumblebee, blev det bra i lokalen??

    Vi har varit ute och ätit med vårt toastmasterpar och just kommit hem. Det var såå skönt att bara sitta och slappna av och äta oerhört god mat och sippa på enormt goda viner till!!!

    I morgon (idag ju...)ska vi till värdshuset och lmna lite saker och påbörja bordsdekorationen lite smått. De kommer inte att kunna ha alla våra bord på plats, men några så de kommer sedan att göra klart borden under kvällen.

    Om 2 dygn är vi alla fruar... tänk...

  • Monken

    Uj vad konstig man blir innan bröllop... Min nervositet/stress är som en berg-och dal bana hela tiden. Ena stunden är jag lugn som en filbunke, för att nästa stund vara tokstressad för egentligen ingenting alls... Märkligt detta!

    Nu är i alla fall allt klart. Allt är på plats där det ska vara i morgon. Värdshuset har fått bordsplaceringen och "tårtorna" och bordsdekorationen. Allt jag ska ha på mig finns hemma hos min ena tärna. Ska klä mig och sminka mig hos henne i morgon. Ringen ligger framme i sin ask och kommer inte att glömmas bort. Har nog faktiskt tänkt på allt.

    Nu ska jag bara sitta och njuta av vädret och dricka en hel hög med vatten så man är förberedd vätskemässigt tills i morgon!

    Lycka till allihopa, nu är det dags!!!

Svar på tråden 7 Junibrudar -08, Nu är det inte långt kvar!!