• en drömma­nde brud
    Äldre 5 May 20:22
    12789 visningar
    11 svar
    11
    12789

    deluxe vacation!

    Hej!
    E det någon som åkt med deluxe på bröllopsresa eller gift sig med hjälp av dom. Har sett att dom har vigselpaket m.m. Vilket resmål kan vara bra. Har funderat på Aruba el Barbados.

  • Svar på tråden deluxe vacation!
  • en drömma­nde brud
    Äldre 7 May 10:13
    #2

    Hej!
    Jag har mailat lite med dom och de är väldigt snabba på att ge svar, så bra service, ja det får man säga.

    Hur verkar dominikanska? För det hade kanske varit ett alternativ, har ju hört att där ska vara väldigt fint. Vet du hur det är där mellan typ nov-mars. Tänkte mest på stormar och regn.

  • en drömma­nde brud
    Äldre 7 May 10:47
    #4

    Åhh! vad fint det var kunde riktigt drömma mig bort, kostar det mycket extra VIP paket och 24h roomservice. Hotellet och stranden var ju hur härlig som helst. Får väl visa "mannen" detta underbara ställe.

  • en drömma­nde brud
    Äldre 7 May 16:08
    #6

    Jag slängde mig handlöst in på sidan och kollade, guuuud vad fint och vilken strand sen. Jag bara måste visa detta för "mannen". Han kommer att bli helt lyrisk. Det verkar ju vara väldigt bra där enl recensioner från andra. Vem vet kanske bokar vi vår bröllopsresa dit. Hoppas verkligen ni får det helt fantastiskt!

  • en drömma­nde brud
    Äldre 15 May 17:13
    #7

    Nu har vi oxå beställt resa till punta cana princess, pratade med en tjej på deluxe, det lät så underbart. Funderar oxå på VIP paketet. Vad jag längtar!! Jag kollade in bilderna på tripadviser så fantastisk. Jag läste recensionerna det verkar ju vara otroligt där. Hon jag pratde med på deluxe hade varit på det hotellet och sa att stranden var flera mil lång fin vit strand med turkost vatten.

  • en drömma­nde brud
    Äldre 15 May 17:42
    #9

    Vi åker 2v och det kostar ca 48900 med smekmån. paket. Kan även beställa VIP paket kostar ca 300- 350kr extra per dag för 2 pers ca 4200kr extra då. Då ingick det jättemycket och känns superlyxigt, men har dock inte bestämt om vi ska ha det ännu.

Svar på tråden deluxe vacation!