• Nienna

    Jämtlandsbrudar Del 2!

    Idag har vi varit och kikat på vår vigselplats och funderat på hur vi ska ha det där. Har lagt in några bilder i bloggen, kika gärna: brollopsplanering.blogspot.com

    Har även fått tag på en ny vigselförättare, den förra kändes inte helt hundra men hon jag fått tag på nu verkar ok (på telefon iaf). Vi ska träffas nästa måndag och prata om hur vi vill ha det osv.

  • Nienna

    Vad jag skriver konstigt, får varsin ska det ju stå- Ang. pris så tror jag de kostar typ 20-25 kr/st så det ska ju inte bli så dyrt.

    Ska även ha några germini att dekorera borden med, har köpt Galej värmeljushållare på IKEA (www.ikea.com/se/sv/catalog/products/36418000) som jag tänkte ha lite rosafärgat vatten i och en germini som får flyta där. Sen blir det rosa blockljus som jag fäst vårt monogram på (bilder i bloggen) på ljusfat i glas som jag köpte på Coop för 5 kr st, har några klara och några frostade.

  • Nienna

    Mys & ditte - Tack!

    ditte - Det funkar bra om man viker silkespappret runt ett vanligt A4 och tejpar fast det på baksidan och sen skriver ut, man kan inte bara köra genom silkespappret, då trasas det sönder.

  • Nienna

    Anna - Men gud vad dåligt! Tyvärr har jag inget tips på bra frisör, men jag hoppas det ordnar sig för dig!

  • Nienna
    Sotnos080906 skrev 2008-07-11 08:40:00 följande:
    Hej,Jag är ny här på tråden, men har följt er i kulisserna under ett tag *s*.Anna&Henrik: Jag tipsar också om LL Hår och makeup. Jag ska göra iordning mig där inför min vigsel.
    Välkommen hit!

    För mig börjar det närma sig, bara 8 dagar kvar!!!
  • Nienna
    Sotnos080906 skrev 2008-07-11 08:40:00 följande:
    Hej,Jag är ny här på tråden, men har följt er i kulisserna under ett tag *s*.Anna&Henrik: Jag tipsar också om LL Hår och makeup. Jag ska göra iordning mig där inför min vigsel.
    Förresten, vi vill ju veta lite om dig. När ni ska gifta er förstår vi ju men var och hur? Om du vill berätta?
  • Nienna

    Faktiskt är jag rätt lugn, det har fixat sig med brudklänningen och jag har gjort en provhåruppsättning och sminkning (ska göra det själv med hjälp av mamma och syster) och det blev bra!

    Min mamma med gubbe, syster och bror samt pappa med fru kommer redan på fredag så vi kommer att vara många som kan hjälpas åt med dukning osv i lokalen. Maten ska jag börja med redan till veckan, ska vara ledig hela veckan för huset ska också röjas så vi har plats för gäster.

    Ska också vika servetterna i förväg (får dem på måndag) och festprogrammen är utskrivna, blockljusen är fixade mm mm.

    Nu måste jag rusa på jobbet, jobbar ikväll och i morgon och sen är jag ledig!!!

  • Nienna

    Anna - Ja, men jag kollar yr.no (där finns tom lilla Laxviken med) och det ser inte lovande ut, just nu säger de 19 grader och regn, men det ändras dag för dag så jag litar ändå inte på det. Vi kommer ju att ha tak över huvudet iaf, så så länge det inte stormar är det ingen större fara, men det är klart man vill ha solsken på sin bröllopsdag!

  • Nienna

    Tack tjejer!

    Vädersiterna jag brukar kolla på visar alla olika, så vi får väl se hur det blir... Dukningen är klar och allt som går att förbereda har förberetts. Ikväll blir det tårtbak, har gjort MMF som ska bli spännande att se om jag får till några tårtlock av. Sambon ska snart åka och hämta blommorna, längtar efter att få se hur buketten blev!

    Några bilder på dukningen finns i min blogg: brollopsplanering.blogspot.com

    Den rosa "löparen" med silvermönster är presentpapper från ÖoB, 7,90 per rulle!

    Och självklart kommer bilder från den stora dagen senare! Min syster ska fotografera, så vi får ju bilderna på en gång!

  • Nienna

    Sotnos - Tack! Fast det har varit lite dåligt med uppdateringar på sista tiden...

  • Nienna

    En helt underbar dag! Vi partajade till kl 4 och slocknade strax efter 5. Kommer att skriva en längre berättelse i bloggen sen plus lägga upp några av de 1300 bilder mina systrar tog! Några bilder från vår kamera finns redan nu i mitt galleri.

  • Nienna

    Tack så mycket tjejer! Ja, vädret var helt perfekt, inte en regndroppe på hela dagen, kvällen eller natten!

    Anna - Nej, du har inte drömt. Klänningen hade axelband, men jag tog bort dem, har skrivit om det i bloggen.

    Nu finns några bilder tagna av systrarna i bloggen: brollopsplanering.blogspot.com

Svar på tråden Jämtlandsbrudar Del 2!