Inlägg från: AnnaochHenrik |Visa alla inlägg
  • AnnaochHenrik

    Jämtlandsbrudar Del 2!

    Nienna: Man kanske skulle hämta tårtan från Strömsund?
    Vilket himla bra pris ni fått!

  • AnnaochHenrik

    Jag tvekar verkligen fram och tillbaka angående brudbuketten, om jag ska binda den själv eller låta ett proffs göra det. Svårt!
    Har pratat med tjejerna på Kärnan om bukett och de kändes vettiga och låg bra i pris, så förmodligen blir det de som får göra den.
    Har mailat Wedan om tårta nu förresten, ska bli spännande att se vad jag får för svar!

  • AnnaochHenrik

    Jahaja... Det ska inte gå lätt inte.
    Ringde frisören för att kolla vilken tid vi ska boka (vi bokade bara dag, inte tid när jag ringde). De har dubbelbokat så nu står jag utan både frisör och sminkör
    Just nu är jag mest gråtfärdig och trött, det hade ju varit klart mycket trevligare att få reda på det här i februari eller nåt, inte nu när alla går på semester och redan är fullbokade.
    PANIK!!! Någon som har koll på frisörer som gör BRA brudfrisyrer i Östersund? Alla förslag utom studio 9 som just nu inte står så högt i kurs hos mig tas tacksamt emot!

  • AnnaochHenrik

    Tack för ert stöd, tjejer! Jag har lugnat ner mig liiite idag, men är fortfarande skitsur. Har ju klippt mig där en hel del förut och vet att de är otroligt duktiga, men det här var allt annat än proffsigt skött...

    ditte1: Ja, just nu känns det dumt att jag rekommenderat dem ärligt talat, jag tror du gör rätt i att välja den andra! Jag ska ringa dit också, och se om de har tid för mig... Med sju veckor kvar är det inte det lättaste att hitta någon som har tid att göra en brudfrisyr verkar det som, de jag ringt till hittills har redan bokat in en brud den dagen / har semester / gör bara brudfrisyr på kunder som klipper sig där i vanliga fall...

    Det blir till att fortsätta ringa runt, och hoppas att det löser sig! Jag är verkligen ingen fena på att fixa mitt eget hår, så det är inget alternativ. Just nu känns det lite typiskt att jag drömt inte mindre än TVÅ gånger att det strular till sig med frisören så att jag får gifta mig i hästsvans... Vem vet, det kanske blir den frisyre till slut!

  • AnnaochHenrik
    ditte1 skrev 2008-07-05 14:49:48 följande:
    Anna: det är ju lite dåligt att de inte erbjuder sig att hjälpa dig ändå! Antingen parallellt med andra bruden eller att de kan kolla med nån kollega. Det känns som de inte är så rädda om sina kunder o sitt rykte... jag känner mig mycket osäker på dem o kommer nog att avboka min tid nu. Håll oss underrättade om hur det går för dig!!ditte
    Japp, jag tycker också att det är dåligt skött... Det kanske är så att de är "för duktiga" så att de vet att de kommer ha gott om kunder ändå, oavsett hur de sköter sina kundkontakter. För de är som sagt grymma på det de gör, men man vill ju ha ett bra bemötande också...
    Är som tur är ledig idag, så idag blir det till att ringa runt!

    Var på middag hos sambons föräldrar i lördags, och tittade i deras bröllopsalbum från -79. Då fick jag för mig att jag ville titta på hennes slöja, så hon gick upp på vinden och letade rätt på den... och den är jättefin! Så nu ska jag nog ha slöja helt plötsligt. En fin gest gentemot svärmor, och dessutom fiffigt om jag inte hittar någon frisör, att täcka över håret så att man ser så lite som möjligt av det, hehe...
  • AnnaochHenrik
    östersund080823 skrev 2008-07-06 17:25:51 följande:
    Anna: Ett tips är LL Hår & Makeup. Dom finns i odenskog. Dom är jätteduktiga och gör både håret och sminket.Kolla på www.llharmakeup.se/Hoppas verkligen att det löser sig.
    tack för tipset, ska kolla upp dem!
  • AnnaochHenrik

    Yes! Tack för ditt tips, ditte1! Kattis hade tid för mig, tack och lov! Har ringt runt som en galning, så det var så himla skönt att komma till någon som faktiskt sa ja! Nu är det bara sminket kvar, men det löser sig alltid! Make up Store har tydligen stängt den här veckan, så jag får ringa dem nästa vecka!

  • AnnaochHenrik

    Nienna: Hur känns det med en vecka kvar? Är du ett nervvrak eller är du lugn?
    Jag känner mig småstressad, och då har vi ändå 6 veckor kvar...

    Idag ska vi köpa servetter och vika dem och sen lägga undan dem. Har kommit fram till att det är en sån sak man faktiskt kan göra i god tid, ju mindre som måste göras precis dagarna innan bröllopet desto bättre! Vi ska vika servetterna i form av hjärtan, så det gör ingenting alls om de ligger staplade ett tag eftersom det ändå är en "platt" vikning, det förstör ingenting att de ligger ett tag...

  • AnnaochHenrik

    Nu har det löst sig med smink också, det finns inte ord för hur lättad jag är... Man blir ju extra stressad när man sitter 90 mil bort när det strular. Men nu tycks det lösa sig!

    Nienna: Är du inne och kollar väderprognosen ofta nu?
    Jag lär nog gå in på www.smhi.se måååånga gånger de sista dagarna, och då gifter vi oss ändå inomhus

  • AnnaochHenrik

    Det bästa som finns: att delegera...
    Kände mig stressad igår, men sen ringde jag och pratade med mammsen. Delegerade lite av det som stressade mig, och vips behövde jag inte tänka på det mer! Skönt!
    Mamma hade köpt elektrisk potatisskalare idag, köpt 20 kg potatis och köpt presentkort på make up store så att sminkningen är ordentligt förberedd. Och allt jag behövde göra var att be henne!
    Annars är det ruggigt lugnt just nu, har så mycket att göra på jobbet att jag inte hinner tänka på bröllopet... Bara en arbetsvecka kvar efter helgen!

  • AnnaochHenrik

    Nienna: Jag säger som ditte!
    Ha en riktigt underbar bröllopsdag imorgon, hoppas att er dag blir precis som ni tänkt er även om vädret kanske inte blir det bästa...
    Kom ihåg att komma tillbaka och visa bilder sen!

  • AnnaochHenrik

    Nienna: Stort grattis! Ni var jättefina!
    (Har jag bara drömt att din klänning inte var axelbandslös? Hade alldeles för mig det, men den du hade var superfin i vilket fall som helst!)

Svar på tråden Jämtlandsbrudar Del 2!