• Nienna

    Jämtlandsbrudar Del 2!

    Anna - Vad är den andra för klänning då? Köpte du den ny eller beg?

  • Nienna

    Igår kom dotterns klänning, äntligen! Har lagt in bilder och skrivit lite om den i bloggen: brollopsplanering.blogspot.com

    Annars är det rätt lugnt, var och städade nere på bygdegården idag och passade på att reka inför festen. Det finns bara en vanlig spis där, så ev. kommer vi att värma några potatisgrätänger hemma (bara några hundra meter mellan). Köttet och tillbehören är ju kalla, så det är bara gratängerna.

    Sen så hittade jag två zinkbaljor där i ett förråd (typ som denna fast mindre: nordljusinredning.e-butik.se/show_product.asp&ref=%2Fsearch%5Fproducts%2Easp%3Fs%3Dzinkbalja%26s4%3Don%26s1%3Don%26s2%3Don%26s3%3Don%26x%3D0%26y%3D0)! Jag hade tänkt köpa en stor och fylla den med is och lägga i öl och cider, men nu slipper jag ju den kostnaden, helt perfekt!

  • Nienna

    Barefoot girl 07 skrev 2008-05-31 19:26:09 följande:


    Hej alla!Jag hänger mig på, har läst tråden ett tag utan att skriva något, men nu är det dags att gå in helt och fullt. Ska gifta mig i Alsen 12 juli med efterföljande fest i Kluk. Bor i Stockholm och är själv från Norge och Finland, så tråden känns bra för att få lokala tips.
    Hej och välkommen hit! Hur kommer det sig att ni ska gifta er här uppe, om man får vara nyfiken?!
  • Nienna

    Jag och barnen åker ner till mamma i Skåne på onsdag och ska vara där i 10 dagar. Då ska vi passa på att åka till Danmark (eller Tyskland, har inte bestämt oss än) och handla alkoholen, sen får mamma ta med den upp när de kommer till bröllopet.

    Annars är det rätt lugnt, men efter Skåneresan kommer det nog att bli febril aktivitet igen, då är det ju mindre än en månad kvar!!!

  • Nienna

    Jag skulle ringa Frösö kyrka på en gång och fråga dem, den är ju rätt populär den kyrkan...

  • Nienna

    Vi kommer att beställa tårtorna från Simonssons i Strömsund, så får min pappa hämta upp dem på vägen. De tar 160 kr för en 10-12 bitars vilket blir ca 13-16 kr /bit. Kommer att ha rosa marsipantårta, fyllning vet jag inte än. Ska ev. köpa sån där färg man kan måla på tårtorna med och måla dit vårt monogram eller så dekorerar vi med levande blommor. Ska även ha en gräddtårta för de som är nötallergiker.

  • Nienna
    Silvergalen skrev 2008-06-14 18:40:47 följande:
    Hej, kollar lite på er tråd. Vi bor nu i Umeå med ska snart flytta till Østersund. Vi gifter oss i Umeå om två veckor!Vi har just fått dagisplats till våra barn på Frøja førskola (Frøsøn). Jag har fått jobb på Østbergsskolan. Ursækta mina ø och æ men jag skriver på en norsk dator...
    Oj, bara två veckor kvar! Nervöst? Vi har 5 veckor kvar och nu börjar jag känna mig lite stressad!
  • Nienna

    Anna - Det priset har de alltid på tårtor, tänker inte nämna nåt om bröllop. Ska in nån dag när vi kommit hem från Skåne och prata med dem om vilka fyllningar de har.

  • Nienna

    Jag ska nog binda min egen bukett, inte så avancerat utan endast några ljusrosa gerbera med ett sidenband runt stjälkarna. Dottern får några ljusrosa germini och sonen och sambon får en varsin.

Svar på tråden Jämtlandsbrudar Del 2!