• Mys84

    Jämtlandsbrudar Del 2!

    Aprilstar:
    Låter helt underbart, hoppas min dag blir lika lyckad

    Va gulligt utav din man att överraska dig så, jag skulle börja gråta om min kille gjorde så. Men det är inte hans stil..

    Är det något du skulle göra annorlunda nu med facit i hand?

  • Mys84

    Om jag ska tipsa någon om en florist så måste jag tipsa om jenny på Garden Center i Krokom. Visst hon är min syster men hon är en av de bästa på binderier. =)

  • Mys84
    sommarbrud080809 skrev 2008-05-13 11:42:02 följande:
    hej tjejer!! Kom på att jag måste fråga vad ni ska åka i för fordon från kyrkan? Nån som kan tipsa om var man kan hitta en finare bil att åka i??
    Tänkte också på det förrut och skulle fråga, men glömde.
  • Mys84
    AnnaochHenrik skrev 2008-05-23 23:47:03 följande:
    Roligt med alla klänningar som är på g och framme! Jag fick hux flux beställa ny brudklänning... Var på ett bröllop för ett par veckor sen där bruden hade exakt samma klännig som jag har hängande hemma i klädkammaren - och plötsligt kändes den inte lika rolig längre... En del av gästerna kommer gå på vårt också, så då känns det roligare med en ny. Hoppas den hinner komma i tid bara!
    Nä, va tråkigt.. tur att ni fortfarande har lite tid så att det inte blev en sista minutengrej.
  • Mys84
    AnnaochHenrik skrev 2008-05-24 13:27:47 följande:
    Japp, precis så galet är det!Köpte en tokbillig från Kina som kändes helt fel när den kom hem, och som inte satt så bra (jag hade nog mätt knasigt kom jag fram till i efterhand). Och så köpte jag en annan, så den här blir den tredje... Fast än har jag inte gått back ekonomiskt, om jag bara får sålt den andra (och det borde inte vara några problem, den är jättefin)!
    Snacka om lyxigt, med tre klänningar hi hi.! hoppas på tredje gången gillt nu då Klänningen var jättefin..
  • Mys84

    Jag och m2b har också varit väldigt duktiga, spenderat mycket pengar, men duktiga. Det enda som är kvar att köpa är maten och spriten. känns väldigt skönt att ha allt klart.
    Vi har fått klart med vilka som kommer så nu ska jag börja med bordsplaceringen.
    Det enda som fortfarande stressar mig är hur vi åker till bröllopet. vad ska vi ha för bil?

  • Mys84
    brud080816 skrev 2008-06-27 16:00:19 följande:
    har inte följt tråden hela vägen så kanske jag misat om ni snackat brudbuketter?är iaf nyfiken på vart ni beställer ifrån, priser osv?
    Jag har beställt min bukett från Garden Center i krokom, de finns på frösön också. Det är min syster som gör den, såklart, men hon är en utav de bästa floristerna så det faller sig naturligt att hon gör den.
    Den består utav svarta callor, vita rosor, svarta fjädrar och lite gröna spröt och är lite droppformad.
    Inköpspriset på blommorna är 2600kr och vår bröllopspresent från henne och hennes man.
  • Mys84
    Nienna skrev 2008-06-27 22:43:50 följande:
    Idag har vi varit och kikat på vår vigselplats och funderat på hur vi ska ha det där. Har lagt in några bilder i bloggen, kika gärna: brollopsplanering.blogspot.comHar även fått tag på en ny vigselförättare, den förra kändes inte helt hundra men hon jag fått tag på nu verkar ok (på telefon iaf). Vi ska träffas nästa måndag och prata om hur vi vill ha det osv.
    gud va fint det va där. Lite romantiskt
Svar på tråden Jämtlandsbrudar Del 2!