Inlägg från: sommarbrud080809 |Visa alla inlägg
  • sommarbrud080809

    Jämtlandsbrudar Del 2!

    Vi ligger också nere med planeringen för tillfälligt. Hade sista osa i torsdags, så vi blir 60st!
    Skulle väl behöva börja fixa festprogrammen (tänkte skriva lite om varje gäst, det lär ju ta tid:) ) och fundera på bordsplaceringen, men känner mig inte riktgt motiverad just nu...
    Ja så mycket pepping blev det ju inte:)


    weddinggirl08 skrev 2008-05-05 09:48:48 följande:
    Hej allihopa!! Hur går det för er?? Jag har "tröttnat" lite på planering. Har fullt upp med annat. Peppa mig lite vettja!! :D
  • sommarbrud080809

    hej tjejer!!

    Kom på att jag måste fråga vad ni ska åka i för fordon från kyrkan? Nån som kan tipsa om var man kan hitta en finare bil att åka i??

  • sommarbrud080809

    Okej, alltså ingen som ska åka bil från kyrkan då?:)

    Hur ska ni göra bordsdekorationer, festprogrammen, placeringskorten ect??

    Ska upp till ö-sund i juni och prova min klänning!! Längtar, ska bli såå roligt att äntligen få prova i det riktiga tyget!! ( får den uppsydd)

    Ni som gifter er i kyrkan, hur ska ni göra när ni går in i kyrkan, ska ni gå in ihop eller ska ni gå in själva/med pappa?

    Min m2b vill nog helst gå in ihop men efter att ha varit på ett antal bröllop när den blivande maken står framme vid altaret och väntar är rätt så fint, tycker jag (amerikanskt, jag vet, men ändå:) )

  • sommarbrud080809

    Håller med om törners, supergoda tårtor, beställt mina därifrån! Wedan tar ut extra betalt för varje dekoration man vill ha på tårtan, så det kan bli väldigt dyrt..

    Var uppe i ö-sund i helgen och fixade inför den stora dagen, så nu är det mesta klart, förutom bordsplaceringen( som vi börjat med lite smått) och gästpresentationerna.. Bordsplaceringen är krångligt att få till bra, man vill ju att folk ska ha roligt...

Svar på tråden Jämtlandsbrudar Del 2!