Inlägg från: aprilstar |Visa alla inlägg
  • aprilstar

    Jämtlandsbrudar Del 2!

    Anna och Henrik:
    Ang. tips på fotografering tidigare (har ju varit borta på smekmånad...) så var vi en sväng på stocketitt och klättrade upp i utkikstornet. Blev kanonfina bilder, ser ut som vi svävar på molnen. Vi bara chansade på att dörren skulle vara öppen, men det går ju och ringa dit och kolla om man inte är lika impulsiva som oss

  • aprilstar

    Tack så mycket!
    Det var en kanondag! Frissan kl.9, sedan fotografering 14 till 16 då vigseln började. Vädret växlade, men var lyckat (haglade när vi åkte vallaleden, sol & växlande molnighet när vi tog utomhusbilder, snöade (!!) när vi var i kyrkan och strålande sol när vi kom ut, skålade i champagne ute med alla gäster i solskenet)! Själva vigseln gick superfort, vips sa det bara. En kul grej var att maken ville välja en låt som vår kompis skulle sjunga och jag fick inte veta vilken det var. Han började sjunga Mirakel (som Suzzie Trapper sjöng i melodifestivalen) och när refrängen kom så sjöng hela kyrkan med! Lite brydd jag blev! Då hade han skickat ut skivor till alla gäster med ett brev om att han skrivit en egen vers speciellt till mig och bad alla att sjunga med i refrängen. Supergulligt va!!? Så nu har vi äntligen vår egen låt!
    Middagen och festen blev också kanonlyckad. Calle gjorde all mat själv och vi körde buffé. Mycket uppskattat.
    Sen blev det dans och röj till halvfyra på morgonen då vi låste portarna och for till hotellet.
    På söndagen städade vi och for till arlanda på kvällen där flyget till Thailand gick på natten. Skööönt med semester efter all planering och stress....

  • aprilstar

    Mys84: Nej, faktiskt ingenting! Är ganska bestämd och tydlig av mig och gav tydligt alla inblandade instruktioner samt såg till att vi hade hyfsat med tid på oss med allt. Sista 2 veckorna var det lappar som gällde. En till mig och en till sambon, en ny varje kväll Det lönar sig att planera och känna att man har koll på läget.
    Var riktigt skönt att åka på bröllopsresa dagen efter, mycket välbehövligt efter all stress!

    Vi kan ha haft tur med musiken... Tänkte först att en god vän till oss skulle stå för underhållningen men tre veckor innan så insåg vi att det kanske blev lite höga krav på honom (blev 90
    gäster) och frågade om han kunde fixa några polare att lira med och det gjorde han. Det var bra att vi ändrade oss där! Bra band och schlagermusik när bandet har paus är A och O! Blev röj för alla åldrar sent in på natten!

    En miss var iofs att vi trodde att vigseln skulle ta närmare en timme och bokade limon till strax innan 17. Prällen sa att det tog 45 minuter och sedan la ju vi till 2 musiknummer, men ändå så var vi ute ur kyrkan 16.40. Blev lite lång väntan..

    Annars kommer jag inte på något mer, fick några avbokningar dan innan och samma dag, när man precis häftat ihop festprogrammen och lagt ut alla namnlappar på bordet - då var det inte långt till tårarna. Men sånt kan ju ingen rå på. Var bara att plocka bort kuverten och dra ihop borden lite.

    Ni får väl rådfråga mig om ni vill ha nåt tips ang. något

  • aprilstar
    sommarbrud080809 skrev 2008-05-06 09:06:30 följande:
    Vi ligger också nere med planeringen för tillfälligt. Hade sista osa i torsdags, så vi blir 60st! Skulle väl behöva börja fixa festprogrammen (tänkte skriva lite om varje gäst, det lär ju ta tid:) ) och fundera på bordsplaceringen, men känner mig inte riktgt motiverad just nu...Ja så mycket pepping blev det ju inte:)
    Ett tips om man ska ha gästpresentation i programmet är verkligen att börja så fort som möjligt att bara skriva ner det som man kommer på. Vissa är enkla och en del är supersvåra, så det kan vara bra om man bara har de "värsta" kvar på slutet. Man får idétorka efter ett tag.
Svar på tråden Jämtlandsbrudar Del 2!