• MissieA

    några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där??

    Nej du har inte berättat en klocka är en jättebra present. Har du tänkt gravera något?

    Jag funderar själv på en fin klocka, tatuering eller någon upplevelse till morgongåva men han fyller år innan bröllopet så får väl dela upp grejer lite hehe

    Har ni bestämt låt som tjejen ska sjunga?

  • MissieA

    Ja eftersom han fyller år så nära bröllopet är det jättebra med en större present vad ska du gravera då??

    Känns det skönt att ni inte har mycket kvar och att bröllop är snart?

  • MissieA

    Vad kul Vesna Är det stor skillnad på färgerna?? För om det är det tycker jag att du ska ha med dig västen och gå ut och leta efter en plastrong med samma nyans, men om det inte stör er så kör på den du har köpt

    Jag hade själv letat efter en med samma nyans som västen men jag är väldigt petig av mig hehe

  • MissieA

    Hehe roligt med nytt smink Jag håller med Melis om att du borde byta i den butik som du köpte den i för det har du rätt till.

    Vi har inte bestämt oss riktigt än ang gästboken, men antigen blir det en gästbok med vita blad utan linjer eller så hittar vi på något annat kul som en lite låda som vi snyggar till coh så gör vi fina små lappar som gästerna kan skriva på och lägga i lådan som vi sen klistrar in i en gästbok.

    Vesna, ska ni ha någon gästbok?

  • MissieA

    Hahaha!! verkligen. Alla har väl fullt upp..

    Sanidica: jag har tyvärr ingen aning men dem andra brudarna kanske vet

    Hur är det med alla?

  • MissieA

    Min kompis gifte sig u federaciji och hon behövde även bosnisk id, så det beror på om man gifter sig u federaciji ili republici srpskoj.

  • MissieA

    Hehehe väldigt olika är det i bih så ni får nog kolla upp det när ni kommer ner dit. En liten slant brukar lösa det mesta där nere hehe

    Hur står det till med alla annars? Allt är bara bra med mig, vi håller på med den jobbiga gästlistan. Usch vad mycket man ska tänka på och det jobbigaste är att dra gränsen. Vart drar ni gränsen?

  • MissieA

    Låter jättekul med förlovningsfest Vesna ..

    Det är svårt för den ena har en liten släkt och den andra stor så vid min försöker vi dra gränsen vid mina föräldrars syskon och deras barn och eftersom min m2n har en mkt mindre släkt och föräldrarnas kusiner är dem närmare så ska dem få vara med. Blir det orättvist??..

    Bjuder ni alla vars bröllop ni har varit på? Bjuder ni föräldrarnas vänner m.m??

    Hur många gäster har alla ni brudar egentligen??

  • MissieA

    Vänner kommer det bli mycket av och kusiner till oss med som vi umgås mycket med så det blir många unga hehe Vi kommer nog dra gränsen vid 200 gäster men verkligen försöka minska ner ännu mindre för det är väldigt svårt att hitta lokal som är fin och tar emot så många.

    Hur står det till annars?

  • MissieA

    Ska ni flytta?? Även jag sitter på jobbet hehe o allt är bara bra, skönt med lite sol tycker jag. Hur går det med klänningen??

Svar på tråden några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där??